Vilden

Inför loppet på fredag:

"11 Vild faksen fick inte tag i Min lilla Blågul senast. Gjorde ändå ett bra lopp och kan runda allt om han sköter sig" - ur Bergsåkers travprogram

"Vild faksen har riktigt bra form. Senast blev det lite fel, men han gjorde ändå ett bra lopp. Han är gynnad av läget och jag tror han är med i segerstriden" - Ulf Ohlsson



Ser bra ut:)

Vad roligt vi har!

Städfesten i fredags blev grymt lyckad. Kan verkligen rekommendera att festa i städoutfit. Så fort nån spillde var det bara att köra ett varv med skurmoppen, dammvippan funkade också. Och när vi svepte vin över hela ansiktet fanns en handduk alltid nära till hands, skitbra! Vi åt gott, lekte en massa lekar, som var oerhört uppskattade:p Vi var 4 tappra som körde på, irländsk julafton är verkligen en partyhöjjare:) Alla var jättefina som städtanter också, kort kommer inom kort:) Alldeles innan det var dags att dra på järnvägs tog jag och Frida en shot som var värd 3000kr, inte dåligt, haha ;) På järnvägs var det grymt kul, jag hittade Maria och sen körde vi på:)

Hem och sova bort det värsta sen trav i hudik, grym travdag, jag gjorde ett V75 system, men det ville sig inte... haha otippat :) Min enda spik, järvsöfaks vann inte ens.. ändå slog han sitt personliga rekord, 15 år gammal! Otrolig häst!

Efter en heldag på hagmyren så kom vi hem till en fest, in i duschen och sen var vi igång igen... Hade jättekul igår också!

Nu ska vi iväg på trav igen, sen ikväll kör vi en söndag på järnvägs.. 3 dagars, inte illa...

Lika på att börja träna inför nollningen:)

Städtant

Imorgon så blir det firmafest i klax, eftersom jag har underlättat Frida och Linneas arbetsbörda ca 2 gånger så får jag också vara med på kalaset. Snällt.

Nu kommer vi till problemet, man måste klä ut sig till städtant...

Hm?

Såhär...?


Eller...?


Kanske så...?


Förslag mottages tacksamt :)


Aja, vi får väl se hur det går...

Gaaalen...

Jag blir galen på det här, tjat, tjat och åter tjat, hela jäkla tiden...

Jag vill tillbaka till Karlstad och min underbara lilla lägenhet NU!

Plocka upp här, ta reda på det där, tvätta, plocka ur diskmaskinen, dammsug... Jag vet att jag ska göra allt det men tjata inte på mig för då vill jag absolut inte. Det är som en spärr när nån börjar tjata.. då blir de enklaste sakerna jättejobbiga helt plötsligt..

Och även i det här hushållet kör vi med den gamla klassikern att ge skuldkänslor genom att börja göra sysslorna man bett om själv..

Nä nu tänker jag gå och lägga mig

Trav

Det blev en andraplats idag, 12500 rikare, katchiiiiing:) Grym häst, en andraplats trots galopp, sjukt stark och snygg. Kan han bara sluta att hata att ha hästar ytter om sig blir det här bra. Ulf Ohlsson körde jättebra och sa att Vilden kändes jättebra. Solen stekte, jag blev stekt, men det var värt det. Skön dag, slutade att jobba kl 11, lite lämpligt att jobba 4 timmar.

Två puckade systrar på Hagmyren:

Syster 1: - Hur vet hästarna hur fort dom ska springa, det måste vara svårt att kontrollera det som kusk?

Syster 2: Men fråga inte mig, du vet väl att vi inte kan nåt om det här!

Jag kan iaf se skillnad på en sulky och en kusk, så det så...


Värmningen såg bra ut:)

Allsång och räkor

Nyss hemkommen från Torön, satans vad trevligt det var, fullt ös! Det är lycka att bara sitta och njuta av god mat, underbart sällskap, rolig personal och grym musik! Tack för det!

Träffade Elin också, min barndomskompis från Nor, var evigheter sen sist.



Jag försöker ignorera magontet men det går fan inte bra...

Bilder


En kvällspromenad runt sjön i Vålsjö


En väldigt regnig auktion på Stene


Klacken


Påväg hem från bror


Sushibuffé


Världens mest bortskämda katt med tre ben


Tävlingen i lördags, Jessica och pappa redo för start.

Ledig

Jag har inte särskilt mycket tur med det här vädret, på alla mina lediga dagar har det varit dåligt väder. Idag är inget undantag. Men jag har ändå inga utomhus-planer, idag ska jag städa, tvätta och göra matlådor. Och försöka ta tag i den trasiga datorn..

Igår var vi ett helt gäng som var iväg och såg Jerfsölif, en föreställning på träteatern på stenegården. Det var helt okej, engmans kapell stod för musiken och dom var grymma som vanligt. Utan dom hade det inte varit värt det..

Veckans ser bra ut, jobb, torön, jobb, trav, jobb, fest, ledighet,födelsdagsfest, ledighet!!!

Skulle ha varit ut på järnvägs igår också, men var helt slut. Hade aldrig klarat av det. Jag till och med somnade på jobbet, iofs på min lunch så ingen skada skedd men ändå, borde ju klara av att hålla mig vaken på jobbet. Jag har aldrig varit så trött som jag är den här sommaren.. ingen aning om varför, eller jo nu ljög jag. Men jag borde inte vara såhär trött.

Idag är jag iaf någorlunda pigg, så det ska vi utnyttja:)

Var på stallfest i lördags, jag var nykter och körde. Jag hade jätteroligt hela kvällen. Det började med en tävling, tjejen skulle sitta i sulkyn och killen skulle dra alltihop genom en bana, sjukt kul men farligt :) Sen trav, systemet gick inte hela vägen men några slantar blev det iaf. Sen godaste maten, jag tror vi åt exakt hela tiden. Skjutsade in ungdomarna till stadt och jag åkte hem och sov.




Start på onsdag!


Det känns bra nu..

Trött

Jag förstår om ni är less på mig, jag är less på mig själv...

17/7

Sitter och lyssnar på Hellsingland Underground, grymt duktiga killar! Lyssna!

Jag vill ut och resa igen! Bilder från förra resan:










Jobb snart, ska bara ut i solen lite till, måste passa på. Jobbar exakt hela helgen...

Jag jobbar förhoppningsvis min sista dag den 7 aug, sen blir det karlstad:)

Kan ju inte påstå att det här har varit en grymt bra sommar men den har haft sina ljuspunkter, fler än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Och det är tack vare er!

Tack för att du finns och förstår dig på mig!

En ledig dag!

Vilken dag jag har haft idag, det tack vare underbara Anna Åstrand! Vaknade upp hos Cine, väcktes av erik och pallrade mig hemåt. Träff med Anna i ljusdal, drog en långlunch ute i solen på tre timmar. Underbart! Det blev deeptalk, skratt och gråt. Sedan fick vi även tid för kalas hos fammen, fyra olika tårter dukades fram och vi smakade på nästan alla..:P Sedan Karsjö, Jag saknar verkligen denna underbara familj, ni är verkligen dom bästa!

Jag ska till oslo i höst, det har jag bestämt!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Just nu i denna sekund är det lite tungt men jag vet att jag har gjort rätt och att jag gör det som är rätt mot mig själv, sen hur andra väljer att bearbeta saker och ting, det är upp till dom. 


Jag vet att jag kan vara känslokall, men det är bara för att skydda mig själv. Egentligen tycker och känner jag så mycket mer än vad jag visar. Det är vid så många olika tillfällen de senaste året som jag satt upp den tjockaste muren, allt för att ingen ska komma för nära.


Men det ljusnar, så mycket som jag har skrattat den senaste veckan var det över ett års sedan jag gjorde.

Cine!

Kolla in världens bästa Cine: http://carolinolofsson.blogspot.com/

Grymt!

Den här helgen har varit så underbar! Jag älskar när det händer grejer, spontant och mest hela tiden! Tack Cine! Vi är rätt bra du och jag:)

Dajjas 30 års fest var klockren, Trevligt folk, god mat och alkoholen flödade. Sen när är det bra att svepa en flaska champagne kl 01.45? ;) Vi tyckte iaf att det var en utmärkt idé. Fler hemmafester efterlyses! Somnade lite för sent, jag och erik hade ett samtal på nästan två timmar som jag tror att varken jag eller han kommer ihåg så jättemycket av, men alltid skönt att snacka av sig.

Efter några för få sömntimmar var det dags att bege sig in till ljusdal, auktion i nore på schemat. Erik pallade inte med men jag och cine åkte dit och fyndade. Jag är inte så rutinerad när det gäller auktioner men Cine hon vet vad hon snackar om :)

Sen blev det häng och FF i Järvsö ;) Middag på Condis, jag hittade nån sorts insekt i min mat och tappade helt matlusten. Jag fick dock ett presentkort på två kaffe och fikabröd för incidenten men att betala 85 spänn för insektssallad är lite väl....

Vi var lite slitna så det var inte jättelätt att börja ladda om. Men vi lyckades, dajja kom och gjorde oss sällskap. Till stene för att kolla läget, helt okej med folk men njea... eller jag hade trevligt hela kvällen men nån mer utgång i järvsö blir det nog inte. Träffade en kille som jag och Linnéa jobbade med nere i Spanien för 5 år sedan, hur stora är dom oddsen? Sjukt kul att se honom iaf!

På vägen hem blir jag och Cine förföljda av nån galning som vägrade fatta dissarna. Cine kom också på att han antagligen har suttit i fängelse och då blev vi ännu mer rädda, men efter en fint av oss och några staket och vinbärsbuskar senare kom vi hem säkert.

Auktion idag igen, inte lika kul. Mysigt på en filt i solsken kanske men inte under en filt i spöregn. Vi härdade ut ganska länge men när mina fötter såg ut som russin och rumpan hade domnat bort för längesen gav vi upp.

Har ikväll äntligen sett filmen Into the Wild, har försökt förut men inte lyckats, jag somnar hela tiden. Men idag gick det bra, tog bara en liten lur på 15 minuter och jag tror inte att det hände nåt jätteviktigt. Grym film, sorglig, kanske inte vad jag hade behövt just idag men aja, sånt kan man ju inte veta.. Sevärd film iaf!

Nu är det slut på ledigheten, imorgon börjas det igen..

Jag vill också åka till Brasilien!

omstrukturerat!

Nu har jag fixat och donat och gjort det grymt fint i mitt rum där jag bor nu under sommaren. Blev bra, med lite ögonmåttshjälp så hänger nu tavlor och hyllor väldigt bra.

Nu är det bara resten av huset och gården kvar.

Jag har nog aldrig varit såhär förvirrad förut när jag verkligen inte har nån anledning till att vara det. Jag vet ju hur det är, och hur det ska vara och hur det kommer att bli.. Varför grubbla? ingen aning vad jag håller på med. Det är nog bara omställningen.. eller nåt.. Ja mycket skitsnack nu.. eller så är det för att jag är så sjukt uttråkad så att jag hittar på nåt att fundera över bara för att det ska hända nåt i min lilla hjärna. Jag kan hitta på att jag tycker nåt också även om jag inte gör det för jag vill ha nåt att göra. Ja ingen som vet. Nu lär ni tro att jag är störd också.

Imorgon blir det 30 årsfest, laddad upp till tänderna, kommer antagligen spåra ur men det skiter jag i :) Jag, Anna och Cine, det kan ju inte misslyckas kan jag tycka.. Vi ska då inte upprepa sommaren 2005... :)

Pimp my Elaine, ja vi får se hur det går med det tjejer ;)

Imorse när jag såg blod svimmade jag inte, jag kan ge sprutor och se blod, vilka framsteg jag har gjort den här sommaren. Och tur var väl att jag inte svimmade, det räckte med att en Skalberg gjorde det.

Nä nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig, så det så...



Saknar dig redan!

Fyllechaufför

Skjutsade nyss upp två partyprissar till ljusdal, herregud, dom är ett släkte för sig dom där 90:orna ;)

Förhoppningsvis är det ingen som ringer inatt och ska hem, hoppas dom lyckas med deras plan.

Jag har levt i en ryggsäck sen i måndags. Blev trav i Hudik, gick skitdåligt, inte vildens fel men tråkigt när det händer. Blev trängd och påkörd av ett annat ekipage efter kanske 100 m och det resulterade i galopp och en diskning. Det blir nya tag den 22:a! Efter travet blev det hem till Lina, sov gott för första gången på jättelänge. Upp och träffa Jonna på stan. Sjukt längesen var det vi sågs. Saknar alla våra myskvällar i lägenheten, Fruktsallad :) Det är vi bra på :) Efter några timmar på stan tog jag bussen till ljusdal. Såklart kommer sommaren största regnskur när jag ska gå från bussen och upp till linnéa och stina. Möhippa för Linda, hade jättekul. Med nästan ingen mat i magen var vi väldigt lättpåverkade ;) Kul kväll! Härligt att ha Linnéa hemma en sväng! Det känns så overkligt med giftermål, jag själv är så långt borta från det. Kommer nog aldrig gifta mig, känns ju ändå inte som att nånting håller... Men nu ska ju jag inte vara sån, men kul och lycka till alla ni som ska till att gifta er.

Idag har det blivit jobb, gick bra, fick mycket uppskattning, tack!

Kvällspass imorgon, innebär sovmorgon för mig, jippie :)

Det blir nog inget karlstad den 24e heller :( Tråkigt men just nu känns det helt omöjligt.. Har -98 kr att leva på tills den 27e juli, som den ekonom jag är förstår jag att det inte kommer gå så bra att åka genom halva landet med den budgeten. Finns inte så mycket alls man kan göra för inga pengar, men men, det ska nog gå bra det här...


Jag som nyss pratat med min coach om hur jag ska lägga upp det här och så skiter det sig redan första kvällen, det är ju typiskt..




En rolig helg!

Trots att jag har jobbat hela långa helgen har jag har haft en underbar helg! Och det mycket tack vare världens bästa Cine! Du gjorde min lördag, utan dig hade jag legat hemma och deppat. Fredagens kalas var mycket trevligt, god mat och mysiga människor. Ni är så sjukt grymma på musik :) Imponerad! Och musik lyssnade vi på i lördags också, hellsingland underground, grymt bra! Nya favoriter! Sen efter konserten blev det stadt, mycket folk och en massa gamla godingar :) Hade jättekul!

Idag har jag mest sovit och jobbat, imorgon blir det jobb igen men sen blir det hudik för hela slanten. Trav och sen på tisdag blir det återträff med hudik-gänget :)

Och det bästa med den här veckan som kommer är att Linnéa kommer hem, Weeii! Du är så bra, du förstår nog inte hur bra du är!

Nu är det snarklådan som gäller!

Torsdagkväll

Varmt, men jag klagar inte. Det jobbigaste är att det är lite jobbigt att träna i värmen, löpning och promenader får schemaläggas till kvällarna. Jag är oerhört trött på kvällarna, eller ja, just nu är jag inne i en period med lite sömn så jag är trött dygnet runt. Men nu snart ska jag ut iaf, ska kanske till och med cykla lite med moa?! har lite dålig erfarenhet av det men, vi får se hur vi gör.

Jag saknar dig Tove, går ju nästan inte att cykla utan dig, jag tror inte moa uppskattar mina cykeltricks lika mycket som du skulle ha gjort ;)










Hittade den här bilden i mobilen, haha sjukt roligt:) Viktor fyllde år! :




Imorgon är jag ledig, ska försöka städa upp lite och fixa viktiga saker. Vi ska även på födelsedagsfest, kul :)

Nä nu ska jag gå ut och göra lite nytta!


Bilbingo is the shit.. eller?

Jag garvar så fort jag tänker på i tisdags, när jag, Cine och Anna skulle på bilbingo. I Delsbo av alla ställen. Jag kom från sundsvall så jag anslöt till gruppen vid thaimat-stället. Beställde mat och den var god. Sen var det dags att leta upp bygdegården och bilbingot. Vi hittade och sen var det dags att köpa lotter. Jag och Cine kan inte det här med bilbingo så bra men Anna, den rutinerade, visade oss hur vi skulle göra. Vi hittade en bra parkering och bingon började. Redan efter 10 sekunder hade Cine missat alla nummer. Men Anna var snäll och hjälpte till så Cine kunde komma ikapp. Jag tror inte att Anna var särskilt imponerad av mig och Cine, blev inte direkt bättre när jag trodde att jag har bingo och tutade, fast jag inte hade det, ännu mer garv. Hur ska jag veta? Jag är inte direkt proffs på bilbingo. Medelåldern var nog 60+, minst.. Kändes som att vi var de svarta fåren. Så fort vi skrattade lite för högt fick vi onda ögat av bilgrannen. Äh, man måste ju piffa upp stämningen med några skämt. Sen så garvade vi mest åt oss själva:) Jag fattar inte hur man orkar sitta i 2 timmar och kryssa i siffror, inte en endaste liten paus. Vi som ville köpa glass. Jag höll iaf på att somna.. Vi tror för övrigt att delsbo if (eller ik) måste ha gått minus i kassan, kan ju omöjligt vara en lönsam aktivitet, särskilt inte när man skippar pausen, det hade dom dragit in pengar på kan jag lova. Vi hade antagligen stått för minst halva inkomsten:) Jag tvivlar på att det blir nån mer bilbingo i sommar, men jag hade iaf sjukt roligt, men det berodde mer på sällskapet än på själva aktiviteten:)

Jag har haft så trevligt den senaste tiden, helgen var ju grym med 30 års kalas och torön sen i söndags blev det järnvägs, i måndags kalas hos Lina och en tripp till sundsvall, uteservering i det underbara vädret och den oförglömliga bilbingon i tisdags ;)

Idag har jag jobbat, går väldigt bra, trivs, är nog det slappaste sommarjobbet :)

Vår trebente Assar kom hem idag, eller mamma fick åka och hämta honom i grannbyn, han har varit borta i nästan en vecka, förstår inte att en katt med tre ben kan förflytta sig så lång. Men nu är han hemma iaf och mamma passar upp på honom som en liten bebis. Skönt iaf att han är hemma så mamma slipper ännu en förlust.

Jag måste verkligen lära mig att gå och lägga mig, har nog snittat 4 timnmars sömn den senaste veckan. Funkar ju inte alls. Jag fungerara inte som människa när jag inte får sova. Ikväll ska jag försöka bevisa för mig själv att jag har självdiciplin, haha.. vilket skämt.

Den 24e blir det karlstad, det ska bli kul, får se om jag får med mig nån mer än syrran..

Nä nu lägger jag ner!
RSS 2.0