Hemma!

Jag har haft det underbart i både Stockholm och Karlstad. Karlstad är ju alltid Karlstad, en stad som jag önskar låg mycket närmare Hudiksvall. Det var en toppen helg och jag ville packa ner alla i väskan när jag skulle åka därifrån!

Nu är jag på hemmaplan och nu blir jag det ett tag, inga större och längre utsvävningar på G. Måste ju vara hemma och sköta all markservice som hemmafru också ;)

Igår kom Jonna förbi på middag, lite rödvin och efterrätt blev det till och med :)

Imorgon blir det trendmässan i Ljusdal, ska stå med Johanna i deras monter, Romerska Bad & Relax! Det blir trevligt det!

Ikväll blir det träning sen middag och fredagsmys, har ju inte sett han jag bor med särskilt mycket sen jag kom hem, så fredagsmys är välkommet!

Nu ska jag titta på mina roliga föreläsningar så jag blir smart(are) :)

Vill här gärna lägga in en bild från Karlstad som jag knäppte med min grymma nya telefon, men eftersom jag inte har nån grym ny telefon bjuder jag på en gammal bild :) Vem behöver det senaste?!

ute på turné

Idag bär det av till stockholm och sedan på fredag blir det Karlstad!

Tre grovstötar..

..sen är det klart! Ett litet tips till han som är med i halv åtta hos mig den här veckan kanske, eller vad tror du Lina?! Nej det där påhittet är inte mitt, det är ett underbart(?!) uttryck av Martin. Det finns rätt många på lager från den mannen.

Nu är jag hemma från umeå och det känns lite blandat, underbart att komma hem till min M och sängen. Tråkigt att komma hem till ensamma vardagar! Men det är så det är.

Resan hem gick bra, jag sov och kollade på film. Sen när jag kom hem fick jag träffa M i ca 5 minuter innan han och Lennart åkte till solvalla för att titta på Norah, som för övrigt gjorde ett bra lopp och kom 3a! Sen åkte jag till Carina för att sedan åka ner på stan för att äta mat, lyxigt med restaurang besök sådär mitt i veckan. Sjukt god fisk blev det. Sen fika hemma hos oss. Jag hade somnat när M kom hem mitt i natten, det blev väl ca 3 timmars sömn för honom innan han åkte till jobbet vid 5 imorse. Men jag fick iaf pussa på honom lite idag när vi åt lunch tillsammans.

Jag är fantastiskt bra på att ge mig själv pluggångest, jag sitter här och skriver fast jag vet att jag MÅSTE plugga. Pluggar jag inte idag måste jag bara göra det i helgen och det är ju inte alls kul.. Men jag fattar ju tydligen ingenting!

Jag ska klippa mig kort igen tror jag, inte för att jag har långt hår nu men jag håller faktiskt på att spara ut håret. Men det är inte så kul, det är bara tråkigt och fult. Det är ju inte direkt så att man får klippa sig särskilt ofta när man sparar ut håret. Och varför ska jag egentligen spara ut det? För att jag vill ha långt hår på mitt bröllop som kanske aldrig kommer äga rum? Det verkar ju dumt, dels för att jag har sagt att jag nog aldrig kommer gifta mig, dels för om jag nu mot förmodan kommer göra det är det så många år framåt i tiden att jag ändå hinner spara ut håret en annan gång, så det så!

Jag saknar min syster, titta vad fin hon är!

Välkommen upp baklänges prupp

Det är bara jag och Lina som tycker det är roligt, men det det skiter vi i:) Just nu är jag student och då får man vara barnslig och omogen ;)

Jag är i Umeå och har det bra :) Jag och Lina har hunnit med bullbak, shopping, bastu, fest, träningsvärk av allt dansande, brunch, mer shopping, milkshake, myskväll, fika med Zandra, filmkväll, goda middagar och plugg.

Vädret är väldigt växlande, ena sekunden soligt och andra regnigt. Men det som består är blåsten.

Nu sitter vi i skolan och jag har pluggat klart för idag känner jag. Känner mig ändå nöjd, det var ett år sedan jag pluggade såhär mycket, typ:)

Jag stannar till onsdag, åker rätt tidigt på morgonen tror jag. 

Jag längtar lite efter min M också :)

 

Home Sweet Home

Jag skriver fast jag borde läsa, jag känner mig nöjd när jag lyckats laddat ner föreläsningarna och nöjer mig med det, istället för att faktiskt lyssna på dom! Smart brud! Jag tänker att jag kan lyssna på dom påväg till umeå, då jag också ska läsa ut en bok. Så lång tid tar det faktiskt inte till umeå. Men jag ska ju åka buss idag med, så då betar jag av lite i boken. Jäklar vilken intressant läsning jag bjuder på! :)

Helgen var väldigt bra. Firade mamma i fredags, marcus kom hem i tid från jobbet och vi var hos mamma EXAKT i tid, första pris till oss! Mysig kväll med mamma, syskon och respektive! Mamma blev glad för mobiltelefonen också! Lördagen bjöd inte på jätteaktivitet till en början, jag slöade och vilade. Marcus jobbade, sen när han kom hem blev det två-rätters och sen impulsåkte vi till Järvsö för lite fest. Eller inte för min del, jag körde. Mycket trevligt hos Martin, sen sov vi hos brorsan som är den enda som inte har ett förgiftat hem (Katt). Sen på söndagmorgon, pigga och fräscha, åkte vi på roadtrip till Sveg med ett stopp i Karlstrand. Johan och Linnéa var hemma för björnfest. Vi bjöds på lyxfrukost och björnkött. Mycket trevligt, Marcus och Linnéas pappa hade mycket att prata om (Skogsmaskiner, jakt och djur m.m). Det är alltid lika härligt att vara i Karlstrand :) Sen åkte vi vidare till Sveg, för att hälsa på Hanna, Martin och Hilma. Där välkomnades vi med nybakade bullar och hemmagjord saft! Gott! Gick lägenhetssyn och gosade bebis. Hilma öppnade presenten och blev mycket nöjd över sin traktortröja. Hon är 2 månader men alla vi var övertygande om att hon tyckte om den :) Vi blev bjudna på middag, grillat älgkött. Björn och älg på samma dag, inte illa :) Myste med Hilma och sen begav vi oss hemåt. Marcus körde på bra och vi var hemma på 2 timmar. Rätt nöjda och glada över att vara hemma, ens egen säng är alltid skönast! Sen var det måndag..

Min måndag spenderade jag i Ljusdal med mamma och fammen. Och idag ska jag till järvsö för pysselkväll.

Sen på torsdag bär det iväg till Umeå och Lina!! :) Äntligen ska jag få uppleva studentlivet igen ;)

Nä nu ska jag fixa lite innan jag ska knalla ner till bussen.

RSS 2.0