Torsdag


Jag har nyss varit iväg och tränat, så skönt! Och igår var vi där två gånger, det börjar ta sig.. Bara jag lyckas hålla i det här nu, jag tänker verkligen inte bli sjuk igen heller. Det är nog ganska bra att jag tränat så mycket de senaste dagarna med tanke på hur många semlor det blivit den här veckan.. :P Men gott var det :)

En dag med plugg och fika på stan med andrea, mysigt som vanligt! Lyckades shoppa ett par byxor också. Hoppsan..

Har fått ett väldigt tråkigt besked, min morfar har fått cancer, hur allvarligt det är vet jag inte än... Det är alltför många underbara människor som försvunnit pga. den fruktansvärda sjukdomen... Håller alla tummarna för dig morfar!

Nu vill jag att det ska hända nåt bra, orkar inte mer skit nu!

godnatt!

Syster på besök




Idag åkte hon hem, min underbara lillasyster! Har haft jätteroliga dagar när du varit här hos mig! Tycker du borde flytta hit faktiskt! Det blev fest i torsdags, och vilken fest det blev! Vi började rätt tidigt.. vid 17.. efter saké, ouzo, akvavit, sangria och andra diverse blandningar var dom flesta rätt så dragna.. Hade iaf en jätterolig kväll. Tråkigt att inte alla pallrade med trycket och kom ända ut på krogen:P Men Linnea, det är inte alltid lätt att hänga med i vårat tempo :D haha! Dagen efter såg inte min lägenhet alltför snygg ut.. efter vissa uppkastningar, tre trasiga glas, en blomma och en massa kokta ägg så såg den inte ut som den brukar.. direkt när vi vaknade på fredagen gick vi ner till tove för att slippa vistas i lägenheten.. där slappade/sov vi fram till 15.30 då det var dags att ta tag i städningen och piffningen inför after-worken. Det var ett slitet gäng som satt och åt på bmb, men det blev lite bättre när bandet började spela. Bandet var inga mindre än smalare än thord!!:) Dom var grymt bra! Det är ett band som kommer ifrån mina hemtrakter, ingen sommar hemma i ljusdal utan smalare än thord på järnvägs:)

Efteråt blev det film hos tove!

På lördagen var vi fortfarande väldigt slitna.. det tar på krafterna det här livet. Vi lyckades iaf pallra oss ner på stan en sväng och jag shoppade upp mina sista slantar, jag är en fruktansvärt dålig människa!

Jag mådde dåligt hela dagen men försökte verkligen ladda inför kvällens fest... lyckades sådär. Trevlig förfest både hos tove och viktor men jag kom aldrig in i matchen. Väl inne på bmb så var jag bara trött och less. Så istället för att sitta där och känna mig tråkig gick jag hem. Fick sällskap av syster som ändå var nöjd med kvällen, bra det iaf:)

Ja den natten var inte så kul, drabbade av nån slags maginfluensa eller nåt så jag spenderade natten sovandes på badrumsgolvet. Söndagen var jag helt förstörd pga av sömn-och matbrist. Men idag har jag varit i toppform, eller ja, det kanske är att överdriva, men det känns så när man mått dåligt och blivit frisk:)

Har lyckats vänt på dygnet också när jag sov nästan hela dagen i söndags.. så jag kommer säkert inte lyckas somna än på ett tag..

Aja imorgon är det plugg som gäller, får för fan skärpa mig nu.. det är ingen semesteranläggning det här.. även om jag verkar tro det..

lägger upp bilder en annan gång... orkar inte riktigt nu..

Jag blir ganska less på allt skitsnack.

Det är jobbigt att veta om det, ibland önskar jag att jag aldrig fått reda på det.. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt..

Samtidigt finns det så mycket jag skulle vilja veta, men jag är rädd för att det ska vara sant.

Oj vilket bakslag det här blev..

Äh imorgon känns allt bättre

Och jag längtar efter att få umgås lite med världens bästa sambo på onsdag!:)

Godnatt och sovgott!

TOVE!

TOVE!

¨

Denna underbara människa! Vad skulle jag göra utan henne?? :)

Lördagkväll!

Igår firade vi Linnéa och som vi firade:) Förberedelserna var ganska många och Linnéa är extremt bra på att delegera och befalla vad man ska göra för nåt... Vi var sjukt effektiva med att laga pizza, piroger, snittar, rullar, fruktdrinkar, kakor, chokladkaka, ost och kex. Tror vi gjorde pirogerna på världsrekordtid. Jag och Linnéa är ett väldigt bra team:) Festen blev lyckad och jag tror att alla hade trevligt och roligt! Det bestämdes att vi skulle ut på nöjes en sväng, vissa rockade loss till bandet som spelade medans andra chillade i baren.. Hade även efterfest som en viss människa inte ens kommer ihåg..:)
     
Har inte fått så många sömntimmar heller.. Man kan ju tycka att man ska sova länge när man varit extremt full kvällen innan, men icke, imorse var min lilla solstråle härinne hos mig och åt rester vid 8.. alldeles för tidigt tycker jag.. En rolig kväll hade vi iaf!

Idag har jag varit helt slut.. ätit tårta och legat i sängen är det enda jag gjort fram till 18.30. Piffade till mig lite och åt middag med Linnéas föräldrar, lika mysigt som vanligt! Gott också!

Önskar att jag vore pigg och att jag hade orkat följt med tjejerna ut, men nån gång måste jag lyssna på min kropp. Den orkade verkligen inte ikväll.. Jag laddar inför torsdag ist;)

Den underbaraste nyheten jag fått fick jag idag; Pajas är hemma igen, efter 2 veckor ute i -25 och massa snö kom han hem idag. Han är en överlevare min krigarkatt:) Han är nu mycket smalare, hade tovig päls och ett sår på trampdynan. Men han lever!=)

Nu ska jag kolla på film!

Onsdag!

Nu känns allt lite bättre, när man får saker att se framemot blir allt lite roligare:)

På fredag blir det glitter-och glamourkväll hos Linnéa, eller vi ska vara i min lägenhet men det är Linnéa som håller i trådarna. Då ska vi fira och välkomna henne in i det ljuvliga livet 24+... :P

Lördagen är ännu lite oklar, det bästa med alla hjärtansdag är att Linnéa fyller år, så då blir det ingen tramsig kommersiell dag, utan Linnéas födelsedag! Middag med hennes föräldrar är iaf bokat, sen så får vi se vad kvällen bjuder på:)

På tisdag ska jag antagligen till Gävle och syster. Hon och hennes klass har fixat  en modevisning, en väldigt stor visning, varje elev ansvarar för 5 modeller tror jag... Vill verkligen dit och se, mamma ska också dit, så då får jag träffa henne också, dessutom ska min bror gå modell, så det är nog en ganska stolt storasyster som sitter där på tisdag. Hoppas det funkar att jag åker nu då!!!


Kärlek!


Sen det bästa av allt, syster följer med mig tillbaka hit till Karlstad! Underbart! Då ska vi visa henne hur man lever livet :)








Festligt och deppigt..

Har nu kommit in i en depp-period.. Och då blir jag som vanligt helt passiv och orkar inte göra nånting.. det enda jag vill är att krypa ner under  täcket och sova väldigt väldigt länge... Men idag känns ändå lite bättre än igår, det är alltid något..

Veckan som varit har varit helt galen.. en massa alkohol har det blivit.. Det började i onsdags när vi fick reda på att vi klarat organisationstentan, det måste ju såklart firas, det är vi värda:) Så det blev sushi, kortspel och ganska mycket vin. Torsdagen blev inte sämre... Det var tänkt att vi skulle ha en lugn och mysig tjejförfest för att sedan gå ut och ta det ganska lugnt.. HA! Icke! Blev en av dom roligaste förfesterna! Vi spårade verkligen ur:) När man börjar bygga människo-pyramider och sånt ska man kanske börja tänka på att ta det lite lugnare.. men nej, inte riktigt vår stil:) Blev ankan där det blev röj på dansgolvet! Sedan efterfest som vanligt! Fredagen var ganska stillsam, lite afterwork med gratis mat var det enda vi orkade med.. Toves födelsedag firades rejält i lördags! Hade väldigt roligt hela kvällen! Gott med smörgåstårta mitt i natten också! Vaknade kl 6.00 i toves säng då jag gick upp till mig..

När jag håller på såhär så blir jag självklart sjuk också, har ett immunförsvar som inte alltid hänger med i svängarna.

Jag har dessutom bestämt mig för att strunta i tentan på onsdag, jag orkar verkligen inte med den och har noll motivation! Tar den senare.

Ibland undrar jag vad jag skulle göra utan er??? Det skulle ju aldrig gå att leva ett liv utan er! När man mår dåligt märker man vilka som står där med en, i vått och torrt! Det tackar jag enormt mycket för!

Pajas är fortfarande borta och jag har inte gråtit såhär mycket på väldigt länge..

Slänger in lite bilder från den senaste tiden...


Här kommer dom underbara med tårta och paket på min födelsedag!

Gott!

Förfest hemma hos mig!




Dagen efter förfesten såg det ut såhär:



Tjejförfesten:













Ibland undrar jag vart vi får alla grymma idéer ifrån?!=) Tack vare dessa bilder blev början på den här dagen lite bättre!

Nu är det föreläsning om något obegripligt som gäller!

Nu får jag fan ta och rycka upp mig! 

Åre och födelsedag!

Har spenderat 5 underbara dagar i åre med underbara människor! hade jättekul, med bra skidåkning och roliga fester!


Snyggast i backen:)

I fredags firades födelsedagen med att ni underbara kom med tårta:) Sen blev det god middag!

I lördags blev det fest! Hade en jätterolig kväll! Tack för alla fina och roliga presenter=)

Nu är jag ledsen, min underbara Pajas är borta.. varit borta sen i lördags. En innekatt ute i 20 minus i flera dagar, känns inte alls bra..

RSS 2.0