En snabbis..

Har inte tid att skriva egentligen, borde sova för längesen! Börjar jobba kl 6 imorgon!

I lördags var jag hem till Emelie, jättemysigt. Satt och pratade hela långa kvällen, fattar inte att tiden gick så fort! Gick hem vid 01 tror jag.. Väldigt trevligt iaf!

Sen har veckan bara rullat fram, jobbig jobbvecka. Långa pass i kassan och riktigt otrevliga kunder! Man blir så less på dessa människor, är det inte fel på det ena så är det det andra. En massa tråkiga kommentarer hela tiden. Vad glad att jag sitter där annars skulle du inte kunna handla din mat..!

Nu är det iaf bara 5 timmars jobb innan det blir karlstad!!! Jag längtar verkligen! Vilken Partyhelg!!!:) Underbara Linnéa!

Nä nu är det snarklådan som gäller!


Godnatt!

Sen sist..

Ska försöka komma ihåg vad som hänt..:

Förra lördagen blev det ost och kex kväll hemma hos mig, underbar kväll med en massa snack:) Lina o Jonna kom vid 19 och gick runt 02 tror jag. Härliga människor! På dagen blev det först jobb mellan 6-11, sedan till ljusdal för helkropps massage, tillbaka till hudik för att titta på per när han spelade match och sedan kom lina o jonna. Fullt upp hela dagen, älskar sånna dagar:)

Jobbade även söndagen med resultat att jag däckade när jag kom hem vid 14 och vaknade när det var mörkt ute, alltid lika förvirrande.. Inte bra att jobba när man är sjuk. Feber och halsont satte stopp för jobb både måndag och tisdag.

I onsdags blev det gävle och systeryster, lite shopping på stan och tv-kväll hemma hos Elin.

På torsdagen träffade jag Malin, lite shopping igen, köpte med oss lunch hem till Linnea och sen var det dags för det jag kommit dit för, Glamour Styling!:) Linnea jobbade på bra med mitt hår och smink, blev riktigt bra, roligt var det också, inte varje dag man blir så tillpiffad:) Malin blev stylad av Linneas kompis Emelie. En riktigt härlig dag med världens bästa Malin!! Synd att det blir alldeles för sällan..

På Kvällen blev vi bjudna på kalas, linneas klasskompis fyllde år så det bjöds på saft och bullar hemma hos henne. Usch vad vi åt, till en början var det ingen som ville ha, alla skulle vara så himla nyttiga och duktiga.. Men efter ett tag så gav vi upp. En efter en smällde vi i oss av dom otroligt goda kakorna och bullarna. Blir jag inte smällfet nu lär jag aldrig bli det..:P

Kom hem idag från gävle, lunchade med jonna, väldigt trevligt! Sen kikade vi lite på stan innan det var dags för mig att börja jobba...
Gjorde en tabbe på jobbet.. chefen handlade och för att kolla om vi i kassan var tillräckligt uppmärksam lämnade hon kvar lite grejer i vagnen. Hon hade även en papperskasse uppvikt i vagnen, 6-pack cola upptäckte jag och sa till om. Men hon hade även smink under kassen som jag missade.. tråkigt att känna sig dålig...


Har fått ett jättefint matbord med stolar av mamma och pappa:) Har skruvat ihop det idag, blir så fint så:)

Nu har jag lust att byta jobb... nån som har nåt som jag kan få?

Känner mig fortfarande sjuk, men jag tänker inte vara borta från jobbet nåt mer.. får leva på vatten o bröd snart..

Imorgon blir det myskväll hos emelie, ska bli väldigt roligt, återkommer nog mer om det senare..

Nu orkar jag inge mer...

Träning!

Ja nu är det bestämt:) Här ska tränas! Åt lunch med Lina idag, mycket trevligt! Vi bestämde att vi skulle ta oss i kragen och börja träna, är ju mycket lättare när man är två! Så nu jäklar:)

Det är så typiskt mig att vara såhär laddad och sen rinner det bara ut i sanden, men icke att det får hända den här gången:)

Nu ska jag bara kurera mig så jag blir fri den här satans fökylningen!

Har haft problem med min högra handled i nån månad nu, den blir lite sliten av mitt jobb där jag belastar den helt fel i flera timmar... men nu har jag fixat ett stöd. En på jobbet har haft samma problem och hon sa att efter "bara" 3 månader med stödet hade hennes handled blivit bra. Tre månader är för mig vääldigt länge.. men det är värt att vara klumphand i några månader, bara det blir bra!

Pajas kom på hur man klättrar upp på dörrar idag, var så söt när han balanserade däruppe:) Fick dock hjälpa honom ner...

image6image9


Det behövs så lite för att det ska göra så mycket:)

50 år!

Det fyllde min kära mor i fredags och i lördags var det storkalas! Öppet hus från kl 16 och full fart fram till 01.30. Riktigt roligt med så mycket folk! Mamma fick jättemånga fina blommor och mycket paket! Åkte hem på fredagen för att hjälpa till med alla bestyr. Roligast var att hjälpa Elin med alla tårtor, Hon och min syster bakade 10 tårtor! Och jag fick vara med och garnera, roligt=) Inte lika roligt att kliva upp tidigt på lördagen och fortsätta med det men men.. Alla tyckte dom var goda och fina så det var ju bra det!

Nackdelen med att dricka alkhol är att immunförsvaret försvagas och så gjorde även mitt..

Har nu en stor fökylning som jag vill bli av med. Första dagen jag varit sjuk och hemma från jobbet. Drygt att inte kunna jobba, men hade aldrig klarat av jobbet idag... Nysa och snora på var och varannan kund vore nog inte så uppskattat...

Hela dagen och gårdagen har spenderats i sängen, kollat på scrubs, älskar den serien=)

Har kommit ikapp med prison break också, usch vad wentworth är snygg=)


Fått min nya telefon också, än så länge har inga knappar gått sönder! Har hört att just den modell jag har har gått sönder för ganska många... tråkigt..

Allt var mycket enklare när man gick i skolan, då träffade man alla kompisar varje dag, nu kan det dröja flera veckor. Jag hatar det.. för jag saknar mina vänner!

Nu ska jag äta lite glass, har hört att det är bra om man har ont i halsen;)
 
RSS 2.0