Moves like Jagger

Helgen har varit underbar! I fredags åt vi på texas med M:s familj och efter en sovmorgon på lördagen drog jag och M till sundsvall för lite shopping. Efter ikea och lite andra affärer åkte vi till södra berget och checkade in, vilade lite innan det var dags för tvårätters middag. Sen efter den goda maten blev det en föreställning med Johnny Cash, eller alltså en hyllning till honom eftersom han är död. Jättebra föreställning med grym musik! Det var två rätt trötta stackare som sen stupade i säng. Vi vaknade tidigt och åt jättegod hotellfrukost sen bar det iväg hemåt. M åkte och jobbade och jag åkte ut i skogen med Jonna och plockade lite svamp, mysigt!

Så nu är det alltså en ny vecka och nya möjligheter, eller?!

Jag är inte alls så jättemotiverad till den här kursen nu, uppgiften som gäller just nu är att man ska skriva ett grupparbete, kursen går på distans och vi är 9 st i vår grupp. Om man vill får man skriva själv, tror jag överväger det alternativet.

Jag har lyckats fått till en bra vana. Jag kliver upp, slänger på mig sköna träningskläder, dricker ett glas vatten och går ut och går en promenad på lite över 40 min. Det är ett skönt sätt att vakna på, nånstans efter 15-25 min börjar jag vakna till och blir så pass pigg att jag ringer och säger godmorgon till Lina. Då har vi vårt numera obligatoriska morgonsnack innan det blir dags att äta frulle.

Ikväll blir det träning igen, måste plåstra om min häl där det dykt upp ett gigantiskt skavsår. Tur att man är utrustad med Compeed. Det måste vara nåt ondskefullt över mina hälar, det spelar ingen roll om skorna är nya, gamla eller lagomt slitna, dom där skavsåren på hälarna kommer i vilket fall. Och jag tycker att huden borde bli härdad efter några år, men icke! Aja nu är det ju inte värre än just ett skavsår, men måste ändå få klaga lite då det är drygt att inte kunna ha några skor.

Imorgon blir det Småstadsliv- bland braköl och samurajlådor. Det blir spännande! :)

Nu ska jag nog dammsuga lite

Run to the hills

Idag har träningsvärken kommit och det är så skönt! Att känna att det finns lite muskler, dock otränade, men dom finns :)

Igår hade jag en mysig dag med syrran, efter intervjun så tog jag tåget till Järvsö, hängde lite på salongen innan vi gav oss ut och shoppade loss i Järvsö. Shoppingturen var väldigt spontan då affärerna låg påväg till lunchstället, men jag blev chockad över vad som erbjöds, fanns ju hur mycket som helst ;)

Lunchen bestod av soppa och ett kärt återseende, mycket trevligt!

Sen blev jag lite klippt och sen åkte jag hem till hudik, slappade extremt mycket, middag i fläsbro och sen blev det att följa med marcus och flytta en skogsmaskin.


Ikväll blir det middag på Texas, Morgan fyller år så det ska firas!

Idag kom det över mig att jag är så otroligt lyckligt lottad som har så många bra vänner och människor omkring mig. Med omkring mig menar jag även dom som är långt borta:) Ni är så bra!

Trevligt helg!

Vart jag mig i världen vänder...

Idag blir det första träningsdagen på mycket mycket länge. Det blir lite core, kommer väl ha träningsvärk så de hette duga imorgon. Imorgon ska jag på en anställningsintervju, spännande och nervöst :)

Dagarna rullar på, jag pluggar, städar och fixar. Lägenheten pimpas upp för varje dag som går.

I helgen var jag och mamma på en gårdsauktion här i hudik, jag tycker det är så otroligt mysigt med auktioner! Även om det var lite kallt så fyndade vi lite, mest mamma, jag är fortfarande en nybörjare när det gäller det här.. men snart så kommer även jag hem med storfynden (till Marcus stora förskräckelse!).

Söndagen gick i fotbollens tecken och jag och mamma bodde i princip på åsliden kändes det som, men det var en trevlig dag. Fick tusen kilo svamp av Kristina också, så gott:) Men drygt att rensa!

Kvällen avslutades med tacos och film med David och Maria. Och jag, Elaine Skalberg, lyckades vara vaken hela filmen! Det är nog första gången jag inte somnar till en film en söndagskväll :) Maria lyckades dock inte lika bra som mig..

Nu har den efterlängtade diskmaskinen blivit inkopplad, även om den är pytteliten och man kan typ diska en kniv och ett glas åt gången så älskar jag den :)

Radion spelar Johhny Cash

Idag har jag varit halvduktig, börjat skriva på uppgiften som ska vara klar på söndag. Ingen aning om det där flummet blir bra, men får hoppas på det. Jag trodde jag hade anmält mig till en psykologikurs, det hade jag inte. Så går det när man knappt registrerar det man läser och har alldeles för bråttom. Psykosocial arbetsmiljö heter kursen. Jag trodde väl att eftersom det började på "psyko" så handlade den om psykologi, alltså psykologi på arbetsplatser tänkte jag nog. Men den handlar om arbetsmiljö, just nu håller jag på och läser en bok om sjukfrånvaro. Inte lika intressant men nåt ska jag väl ändå lära mig.

Kaffe efter lunchen är nog det godaste som finns, det är så gott att det är värt all magont, nästan..

Idag har vi det så lyxigt att vi ska bli bjudna på middag hos Ms mamma och pappa, mysigt!

M jobbar mycket, ser honom knappt nuförtiden, det är väl inget ovanligt iofs men det blir så påtagligt när jag är hemma hela dagarna och han inte är hemma nåt alls. Men det är väl som Marie sa: Man lär sig uppskatta ensamheten efter ett tag ;) Det är tydligen nåt som ligger i släkten det där med att jobba dag och natt.

Jag längtas lite till umeå nu, måste åka dit snart, väldigt snart :)

Såg Jägarna 2 igår, helt ok film. Varken mer eller mindre. Goda popcorn var det också.



Och så längtar jag efter min Tove!

Höst?!

Jag sitter och tittar på nyhetsmorgon och då säger dom att "nu har sommaren gjort sin sista suck för iår.." Usch blev lite minideprimerad av det. Och idag känns ju verkligen sommaren långt borta.. Kul blogg, jag skriver om vädret, haha. Mycket intressant!  

Igår var vi på kalas, Jonathan, Marcus brorsbarn, fyllde 14 år. Fikade konstant i 3 timmar, nyttigt!

Anna sov här i måndags, hon har börjat jobbat i Hudik, något jag tycker är fantastiskt bra:) Vi var ute och gick och trodde att vi hade gjort svampfynd. Men vid rensningen visade det sig att hur fin utsidan än är kan insidan ändå vara rutten! Så det blev ingen svampmacka..

Jag har nu två dagar i rad inte gjort ett skit. Nu tycker jag det är lite tråkigt att bara vara hemma, man kan ju inte städa varje dag, då skulle det bli på tok för rent!

Imorse var det tredje dagen jag vaknar av att det luktar rök i sovrummet, grannarna tycker tydligen om att röka 10 cigaretter på morgonkvisten..

Jag ska nog gå en kurs i höst, en praktisk kurs där man får vara kreativ. Vet inte om jag ska välja keramik eller sömnad. Eller kanske blomsterbinderi, Fiol- för nybörjare eller dragspel. Möjligheterna är oändliga ;)

Ett litet försök

Sommaren har bara rusat förbi, när jag tänker tillbaka lite snabbt känns det som jag inte hunnit med nånting. Men anstränger jag mig lite till så har jag faktiskt gjort endel minnesvärda saker:

*Vi flyttade in till våran gemensamma och fina lägenhet!
*Fyra dagar efter det firade vi midsommar, och oj så vi firade:) En underbar helg då Oscar och Tove hälsade på!
*Foo Fighters i Stockholm med Anna, Linnea och Håkan! Behöver ingen vidare förklaring!:)
*Torön har fått sina besök!
*Mysiga tjejmiddagar har det blivit många av!
*Travdagar
*Grillkvällar!
*Linda och Kennets Bröllop!
*Fyrhjulingsutflykter:)
*Examensfika!

 Ja det har varit en bra sommar och jag tror hösten också blir bra! Just nu har jag semester, men den 12e sept börjar min första distanskurs för hösten. Sommarjobbet är avklarat och det har gått bra, vet inte om bank är nåt för mig, kanske, kanske inte.. Men jag är helt säker på att jag inte har den blekaste aning om vad som är nåt för mig.. Det får väl framtiden utvisa.

Just nu leker jag hemmafru, städar, diskar och tvättar, fast en riktig hemmafru kanske har anställda till sånt?! Aja, jag är inte på den nivån än :)

RSS 2.0