Jävligt less..

Igår tyckte jag om mitt jobb, inte så mycket idag.

Att alltid få höra att man inte gör saker tillräckligt snabbt. Man ska alltid göra jättemånga saker väldigt noggrant inom en omöjlig tidsram... man känner sig alltid otillräcklig.. Allt ska vara så jävla effektivt och ingen bryr sig hur människorna som jobbar där mår... man får alltid kritik och aldrig beröm... det kanske är för att jag inte förtjänar det, vad vet jag...

Nu är jag orättvis, vi har en underbar chef och jag tycker om alla människor som jag jobbar med dagligen, jag vet att dom bryr sig. Det är lidls personalpolitik jag avskyr!!!

Idag rann bägaren verkligen över, satt inne på personalrummet i över en halvtimme och grät.. jävla wennergren.. Det vaqr absolut ingenting att gråta över men "många bäckar små..."


Ja nu har jag avreagerat mig lite=)

Det är iaf otroligt härligt att komma hem till världens bästa pojkvän efter en skitdag och hela lägenheten är städat, tvätten är vikt och disken är diskad och snart blir jag serverad mat:)

Imorgon ska jag ha den härligaste ledigheten på länge, ska verkligen njuta..:)

Alla hjärtans dag..

Klockan ringde 07.45 imorse, det är väldigt tidigt för mig, men det blev lättare att kliva upp när Per hade fixat mysig frukost. Efter frukosten blev det promenad, härligt att starta dagen med lite motion och frisk luft!

Efter den lilla rundan så gick Per till arbetsförmedlingen och jag gick hem och somnade på soffan..

Väcktes av att min bror ringde. Hämtade upp honom hos en kompis och sen blev det shopping! Har tjatat ganska länge på min bror  att hans garderob behöver uppgraderas så idag var det äntligen dags! Det är ingen dans på rosor att shoppa med min bror, det är förbjudet att gå runt i lugn och ro och kolla vad som finns. Det ska gå snabbt, effektivt och man ska prova så få plagg som möjligt. Så med tanke på det lyckades vi ganska bra. Det blev jeans, två skjortor, t-shirts, linnen och en väst. Jag köpte ett fint fodral till min nya snygga kamera, som är extremt bra=)

Har ätit en god och mysig middag med Per men nu sitter jag här själv eftersom han är på träning, som alla dagar. Jag borde verkligen plugga men jag har verkligen ingen lust.. kanske ska läsa lite i 100kilos klumpen som ligger där på bordet och ger mig dåligt samvete så fort jag tittar på den..

Glad alla hjärtans dag!

Nya tag!

Har haft en liten svacka men nu orkar jag inte det längre...

Helgen var underbar, tillbringades i uppsala hos Jonna! Fest och shopping, kan det bli bättre?!:)

Var iaf helt slut när jag kom hem så jag sov mestadels av måndagen..

Blev godkänd på min första inlämningsuppgift, bra gjort av mig (och per). Den jag lämnade in i söndags blir nog dock inte godkänd.. men men, man kan ju inte alltid lyckas..

I tre dagar i rad har jag och per tillsammans gått ut och gått (kors i taket) en lång morgonpromenad och ätit god gröt till frukost! Trodde han blivit sjuk när han föreslog det.. iof så är det för att han ska må bättre.. så ja.. men det är trevligt med promenader iaf! Har städat idag också, alltid lika tråkigt men trevligt när det blir fint=)

Fick min födelsedagspresent av min bror idag, en digitalkamera, han är helt galen som köper så dyra presenter.. men jag är glad! Tack!

Igår kunde jag inte sova för jag har insett att genom att vara en lat jävel på gymnasiet kommer jag inte komma in på utbildningarna jag vill läsa.. Inte för att jag vet riktigt vad jag vill läsa, men jag har ju mina aningar och dom kommer jag inte komma in på iaf... så så var det med det.. yeah vad kul... orkar verkligen inte läsa upp betyg, men det kanske det jag kommer få syssla med i höst... Men jag kanske gör ett grymt högskoleprov så då löser ju sig allt ändå=) ha ha..


Nä har tvätt som väntar...
RSS 2.0