Torön

Trevligt ställe det där:) Hade en jättetrevlig kväll igår, det tackar jag för. Jag behövde den så mycket! I fredags hade jag också en kväll som jag behövde så sjukt mycket, tack Anna!

Jag vill till Gröna Lund, eller helst Liseberg men det är lite väl långt. Vill springa runt och åka karuseller och bara röja:) Hörde att det är sjukt kul att vara full samtidigt också, men det vet jag inte om jag ska prova;)

Jobb idag, det ska nog gå bra.


Jag mådde jättebra fram tills nyss, så fort jag blev påmind om hur det är började jag må dåligt. Jag undrar när det ska sluta vara jobbigt? Jag orkar inte så jättelänge till.. Önskar att allt bara vore glömt och frid och fröjd. Vem har sagt att det ska vara lätt? Och som vanligt är jag efter.. Förstår allt alldeles försent...

Jag längtar till hösten, men tills dess ska jag göra allt för att sommaren ska bli grym!

Bilder från underbara midsommar!



Linnéa med midsommarblomster!



Sill åt vi..



Blondinerna!



Min bästaste Linnéa!



Värmlandsflickorna!



Och sist men inte minst tjejerna från Lidköping:)

Sol!

Underbara väder!

En ledig dag som har tillbringats ute på gräsmattan med en bra bok. Slappt men välbehövligt. Springer fortfarande runt i bikini, får nog ta på mig nåt mer anständigt ifall det kommer folk jag känner..

Började faktiskt dagen med att jobba ute i hönshuset, gick bra. Man vet att man inte jobbat på ett tag när man inte kan skilja på ett 70 grams ägg och ett 74 grams. Men efter typ 10 minuter behövde jag inte använda vågen hela tiden :P

Det här med skype är grymt bra, då kan jag prata med min sambo hur mycket jag vill utan att  vi blir luspanka:) Dagens teknik, helt underbart.

Ikväll blir en lugn kväll, jobb imorgon, och på lördag och söndag och måndag...

Torön på lördag, trevligt :)

Åh vad jag längtar tillbaka till det här! :









Underbara bilder!

Jag har det bra

Jag gnäller rätt mycket, mest över helt obetydliga saker. Ska försöka bli lite mer positiv, tror det är dags för det nu.

Jag har ett sjukt bra liv, underbara vänner som jag aldrig skulle kunna vara utan, dom bästa föräldrarna som alltid ställer upp och mina fantastiska syskon, som jag är så otroligt stolta över!


Jag förstår inte att det ska vara så svårt, men det här med kommunikation har nog aldrig riktigt varit våran grej. Tråkigt men sant.

Det är så otroligt skönt att inte behöva krångla till det.

Midsommar var bra, underbart bra!:)

Trots att det inte riktigt blev som vi hade tänkt så hade jag jättekul, ni är fantastiska! Jag är glad att jag har Karlstad, tycker om den staden. Skönt att ha nånstans att fly bort till..


Start om två veckor!

vaken

nu är nya frillan på plats, vi är inte riktigt kompisar än, men vi kanske blir.. Väldigt blont och väldigt kort är det just nu. Får lite ångest och upplever årskurs 6 återigen men förhoppningsvis är den här frisyren tusen gånger snyggare än den jag hade i 6:an. Ibland är det farligt att vara impulsiv och ha en syster som är frisör.. Men nu får jag stå mitt kast :)

Jag är extremt bra på att vara vaken när jag inte ska, borde sovit för längesen. Med tanke på sömnbristen de senaste dagarna borde jag dessutom vara dödstrött, men icke! Jag tror jag har gått och blivit en kvällsmänniska... Sen kan vakenheten även bero på två koppar kaffe hos pappa för en nån timme sen.

Nä nu lägger jag ner

kort

Nu sitter jag och får håret klippt och färgat... bra salong det här med tillgång till dator:) Håret är sjukt kort, men äh, det blir nog bra:)

HAHA, nu går det nåt program på kanal 5 om människor som är kära i saker.. Väldigt annorlunda måste jag säga.. Hur kan man vara kär och bli upphetsad av ett staket?  aja man kan inte förstå allt..

På torsdag bär det av till karlstad, längtar :)

Men först blir det 3 jobbdagar, kommer nog gå galant..

Snart ska vi upp till pappa för kaffe, mysigt. Har fortfarande inte förstått riktigt att dom bor på olika ställen...

Igår var vi och tittade på ett föl som bara var en timme gammalt, jättesöt. Det var Frasses häst Faksinett som fått en liten hingst.

Start för Vilden imorgon i Östersund, vi laddar för vinst! Idag när vi var där såg han ut att vara i fin fin form:)



Vi hoppas på en repris:)

Vi låtsas

Vi låtsas att allt är bra nu, punkt slut.



Bilder från senaste tiden:







Moa!



Jag och Moa spanar ner på vårat hus från klacken



Pappa, Linnea o Mamma



Snygga tjejer!



Världens sötaste Olle!




Avslutar inlägget med en underbar bild från Ljugarbänken:)

Tom..

Dagen började inte så bra, Sov alldeles för länge, letade en hund i skogen i spöregn i ungefär 2 timmar. Hittade henne borta hos grannen. Sen när jag skulle in och duscha för att inte frysa till is så precis när jag tagit i shampoo i håret tar varmvattnet slut,, då har värmepannan gått sönder.. Duscha i kallvatten efter en blöt tur i skogen är inget jag rekomenderar...



Så tom som jag känner mig nu har jag nog aldrig känt mig..

Som en klok människa sa, det är bara att bryta ihop och komma igen...

Imorgon student i Gävle, hoppas på sol, kommer säkert regna...

Nu var det lite väl negativt.. återkommer en annan dag då allt känns lite bättre

just idag..

Just idag är jag stark

Just idag mår jag bra

Jag förs framåt av kraftiga vindar

Just idag är jag stark

Just idag mår jag bra

Jag har tron på mig själv på min sida...



....eller så inte...

En liten lördag

Igår var vi uppe och tramsade alldeles för länge..sjukt trött imorse när klockan ringde för den numera dagliga promenaden, upp och ut i skogen, hittade typ en halv älg, bara skelettet kvar. Lekte kurragömma med Moa, jag förstår att hon inte är nån bra jakthund. När man släpper en jakthund lös i skogen ska dom vanligtvis få upp ett spår och sticka iväg, men nej inte vår mosing, hon springer lite och sen vänder hon sig om för att kolla så att man är med. Tycker att det är mycket trevligare med en sån hund.



Som dom töntar vi är så blev det melodikrysset efter promenaden, vi kunde i princip allt ;)

Ikväll väntar middag och mys hos Linnéa, många minnen från den lägenheten :)
Blir kanske lite party också, måste ju se om utelivet är sig likt!

Det kommer bli en sån skön sommar, jag tänker springa runt i ett par sjukt sköna fjällräven byxor och en rutig skjorta hela sommaren. Eller bara när jag är hemma, ute i skogen. Ska röjja upp på gården också, herregud, ser ju ut som en soptipp!

Linnea ska klippa mig, hon säger att hon ska klippa mig kort, jag vet inte om det är nån bra idé. Jag har fortfarande ångest och mardrömmar efter senaste gången i 6:an. Men samtidigt är jag så sjukt trött på mitt fula hår... jaja återstår att se vad som händer..

Nu har jag flyttat in i Thomas gamla rum, kommer nog trivas bra där.. Det jobbiga är att man sover med huvudet i strömmen, men det ska nog gå.. ;)

Doftminnet är det starkaste minnet har jag hört nånstans, det tror jag verkligen stämmer.. Trodde hjärtat skulle gå sönder igår.. över en sån liten töntsak, skärpning!

Undra hur många dagar det dröjer innan jag blir rastlös...

Sommarlov!

Sommar, sommar, sommar!!!

Nu är det sommarlov :) Jag är ledig i en vecka sen blir det jobb resten av sommaren..
Tråkigt att det är så kallt, idag när jag var ute med Moa blev det långkalsonger, vindbyxor, tjocktröja, vindjacka, mössa och halsduk. Underbart såhär i början av juni :P Jätteskönt med en långpromenad iaf, blev en tur halvvägs upp på berget och en massa spring i skogen!

Hängt med pappa hela dagen, lunchat, kört ut ägg, varit på prisutdelning och kollat fotboll.

Imorse var jag och Thomas och fixade Linneas studentpresent, äntligen är det klart:)

Nu håller linnea på och provar mina kläder, samtidigt som hon pratar engelska, är hon inte söt så säg :)


Kolla in världens bästa här---> http://linneaaaskalberg.blogg.se

Imorgon blir det melodikrysset kl 10 :) Jag tänker alltid på Roffe när jag hör melodikrysset :)

Känns helt okej att vara hemma, även om allt är lite upp och ner.. men det blir nog bra..


Ska göra upp nån slags kostplan tillsammans med Anna, det blir nog också bra, hon är duktigt hon, min Anna :)


Nu blir jag helt galen på min syster, måste visa henne vem som bestämmer, hon blir lätt lite för kaxig för hennes eget bästa!



Men världens vackraste är hon iaf!

Kvällsplugg

Återigen en underbart solig dag i soliga Karlstad:) Synd bara att jag måste sitta inne och tentaplugga:P

Helgen blev som väntat helt grym. Hade otroligt roligt precis hela helgen:) Vi är så bra, hela tiden också, helt fantastiskt!

Har separationsångest från allt och alla.. kommer bli konstigt att inte träffa alla på en hel sommar, måste nog ta en lite tur till karlstad i mitten av sommaren:)

Ikväll har vi varit ute och grillat, mysigt men tydligen myggigt. Dom här mes-myggen i karlstad tycker inte om oss norrlänningar:)

Nu tentapluggar jag inne hos linnéa, men hon verkar lite sömnig. Pink pumpar ut ur högtalarna och vi pimplar kaffe, vatten och vin och käkar naturgodis. kommer vara vaken hela natten...



Snygga flickor!



Goda Melondrinkar!



Röj på dansgolvet:)



Sommar!

Nu ska jag återgå till arbetet:)

RSS 2.0