Det blir inte alltid som man tänkt..

Så less just nu, kan bero mycket på att jag är jättetrött och helt slut och tom i huvudet. Pluggat och jobbat idag, pluggandet gick riktigt kasst. Blev less på mig själv och då bestämmer sig nåt inom mig att jag verkligen inte kan så då försöker jag inte ens. Då blir jag frustrerad och på ännu sämre humör och då känner jag mig ännu mer värdelös.. ja ni fattar... Nåt av alla saker att jobba på. Sen har det blivit jobb ikväll också, gick bra, mycket barn men allt gick relativt smidigt.. Att man kan bli så trött av att leka..

Nyss hemkommen från en långpromenad med Tildus, riktigt skönt..!

Pratat med Anna idag också, det gjorde mig glad:)

Fick en förfrågan om att komma ner till göteborg och vara barnvakt åt "mina" underbara barn, den 10-11 mars. Blev jätteglad och började längta som en tok. Men jag skulle inte ha blivit så glad.. för precis den 11 har vi en tenta... Jävla skit! Måste verkligen försöka ta mig ner nån annan dag.. men med det där schemat blir det lättare sagt än gjort... :(

Aja, man kan inte få allt här i världen...

Nu ska jag somna ifrån den här skitdagen med hjälp av Jönssonligan och den svarta diamanten...

Kom ihåg att krama om era nära och kära!

Jag hade det så fantastiskt bra när jag var hemma under jul och nyår, jag måste vara världens lyckligaste med en sån bra familj och så bra vänner! Jag uppskattar er otroligt mycket!

- Ville bara får det sagt (skrivet) :)

<3

Hypotestest..

Kommer nog drömma om hypotestester inatt, har suttit många timmar idag med gänget och klurat på nåt vettigt att säga på redovisningen. Dock blev det en massa annat trevligt snack emellan rycken. Mysigt att ses alla 5 :)


Fixat schemat för extra-jobbet idag, kommer nog gå galant det där:)


Nu ska jag försöka somna relativt snabbt, blir kanske bara ett avsnitt av nåt..


Idag gjorde jag nåt som jag hade lovat mig själv aldrig mer göra, men det känns ändå inte som ett bakslag. Har fortfarande koll... eller ja, åt vilket håll borde jag ha koll egentligen?! Men ja iaf... eller skitsamma..

 

Imorgon första skoldagen på mycket länge, blir skoj det där:)

Energitjuvar

Energitjuvar, jag hatar dom. Sånna där som bara suger energi ur en, vissa människor har ibland den inverkan på mig. Inte för att det hänt just nu men kom bara att tänka på det efter att vi diskuterat det i bilen häromdagen.

Just nu kanske det är jag som är tjuven, är inte alls taggad för nåt, less och allmänt avtrubbad. Varför?

Vart är ni när jag behöver er? :)

Det här var ju kul...

RSS 2.0