Morgonmänniskan Elaine

Det har äntligen hänt! Jag vaknade tidigt och var pigg imorse! Har nog aldrig hänt förut! Det var ju typiskt att jag just idag hade bestämt mig för att ha sovmorgon för att vara utvilad till tentan som jag har idag vid 14. Men men, klockan är lite efter 9 och jag har varit vaken i en evighet känns det som. Långfrukost och en massa annat onödigt har jag hunnit med, känns bra!:)

Tror inte jag ska kolla nåt mer på laggrejerna.. blir nog bara förvirrad, är rädd för att om jag lär mig nåt nytt kommer nåt viktigare att försvinna:P Nu får det gå som det går, jag har gjort det jag har kunnat.

Ikväll blir det tentafest, får se hur närvarande jag ska vara..

Snart blir det långpromenad med girlsen, trevligt!

Linnéa kom nyss in och garvade åt mig, det ser tydligen ganska roligt ut med morgonrock, tofflor och toppluva:)


Tom i huvudet

Plugg för fullt är det som gäller nu, har blivit väldigt många timmar med lagboken och fler lär det bli. Längtar så otroligt mycket tills det är över, på torsdag kl 19, då kommer jag vara världens lyckligaste för en stund:)

Pluggandet gick bra idag, många timmar, mycket matsäck och nån paus då och då:) Det drygaste med att plugga så mycket är ryggen, får så ont. Jag brukar ligga på golvet och plugga när det inte går att sitta mer men vet inte om det är så lämpligt i skolan.. kanske borde ta med mig en filt:) Tänk att 1.5 års kassaarbete kan förstöra så mycket!

Inflyttningsfesten i lördags blev jättelyckad, eller jag hade iaf grymt kul! Hoppas alla andra också hade det! Jag är så nöjd med att jag har världens goaste människor omkring mig! Min bästaste syster var också här, helt underbart men alldeles för kort! Saknar dig min mupp!

Nu är resten av familjen ute och dricker vin, jag orkade verkligen inte.. så jag sitter här ist :P

Ska upp tidigt och träna imorgon, blivit dåligt med det nu den senaste tiden, skärpning!

Pratat med en av dom bästa idag, Cine:)

Nu ska här sovas!

Nä nu orkar jag verkligen inge mer!

Lite bilder..

Kräftkalaset i slutet av sommaren:)


    
    


I Oslo med Elin!

  
   
 

Plugg?!

Hoffmaestro får hjälpa mig att hitta viljan att plugga idag! Grym musik som jag varit galen i sen jag senast var hemma!

Blev träning imorse, sjukt nöjd med att jag lyckades masa mig upp och iväg till träningen 07.45.. Sen en skön promenad med Tildus. Underbart när solen skiner och det är kall och frisk luft ute!

Börjar längta hem också.. vill ha snö! Vet inte riktigt när jag ska hinna åka hem men jag vill verkligen det nu snart, eller ja om typ 3-4 veckor..

Vill till göteborg också, saknar er så mycket!

Och till Umeå och underbaraste Lina!

Behöver ta en liten roadtrip tror jag:)

Nu ska jag inte fokusera på allt jag saknar! Jag har ett underbart liv som jag för tillfället älskar sjukt mycket! Förstår inte hur det kan vara såhär bra?!:)

Imorgon kommer Sambon hem igen, då är hushållet fulltaligt igen:) Precis som det ska va!

Vardagsrummet är nu klart, mycket fint blev det:)


Imorgon är det ett år sedan, att ett år kan gå så fort men samtidigt kännas så långt?!


Som sagt, plugg!

magen!

Kan min mage sluta göra så jäkla ont hela tiden!
Orkar inte!
När jag är mätt, hungrig och däremellan gör den ont!
 Fan ta dig magjävel
!

Trött

Jag hatar att inte kunna sova om nätterna.. Jag har ett element som låter som ett mindre vattenfall, men ljud har aldrig förut varit några problem, jag brukar ju kunna somna överallt! Och sova med öronproppar var jättejobbigt, att höra sin egen andning och sina egna hjärtljud var mycket värre än vattenfallet.. När det blir flera dagar i rad med dålig sömn blir man lätt väldigt sur och otrevlig. Nu kanske jag låter smått hysterisk över detta, men det är bland det värsta jag vet att inte kunna sova! Ge mig sömn, NU!




Här har vi killen som kunde konsten att sova <3

Måndag

Varför är jag så fruktansvärt ofokuserad hela tiden? Extremt dumt när jag borde plugga..

I torsdags var det tackfest, haha, sjukt kul och snygga som få var vi:)



I lördags blev det tjejdag för hela slanten, brunch på plaza, jättegott med trevliga människor:) Sen blev det drinkkväll hos Anna-Stina på kvällen, några shots slank också ner:) Hade jätteroligt hela kvällen! Avslutades med lite jönssonligan!

Mitt rum har förövrigt förvandlats till vardagsrum, för vårt riktiga håller på att pimpas med hjälp av lite tapeter. Men hantverkarna verkar inte tycka det är nån brådska att bli klar, idag har dom inte ens varit här.. Och våran lägenhet som i vanliga fall känns ganska stor blir extremt liten utan vardagsrum.

Syster kommer snart:)

<3

Nä nu får jag faktiskt ta och göra nåt vettigt...
RSS 2.0