Snart jul!

Sitter här, har nyss badat, och lyssnar på julmusik:) Känner verkligen julstämningen!

Jag skulle vilja skriva här varje dag, men jag tror jag har ett för ointressant liv för det.. skulle nog inte bli så många rader..

I helgen som var så blev det utgång:) Mycket roligt! Jag, Lina, Emelie och en kompis till Lina. Förfest hos oss där det blev piggelindrinkar för hela slanten, mmm gott! Sen dansade vi gärnet på stadt!

På söndagen efter så låg jag och Lina och slappade i en varsin soffa och tittade på Vänner, det är livet det:) Sen hämtade vi mat på hot chili! På kvällen hade jag, Lina, Frida och emelie julpyssel, jättemysigt med glögg och pepparkakor... Mitt i allt så lyckas jag glömma glöggen på spisplattan, så det stank bränd glögg och så fick vi en förstörd kastrull. Det är så typiskt mig att glömma bort... Trots att Per påminde mig om att hålla koll på glöggen.. han känner väl mig och han vill nog inte ha en nerbränd lägenhet..

Jag och Per och katterna har tagit en tripp ner till gävle och syster också! Blev några julklappsinköp!

Har nu sett alla tre sagan om ringen-filmerna! :) Det var kämpigt ibland men jag klarade det! Somnade bara en jättejättekort stund på sista filmen:)

Igår tränade jag och Lina, skönt när vi väl kom iväg men innan var jag jätteomotiverad! Men vi gjorde en deal att först träning sen slappning framför tvn och fruktsallad!

Imorgon ska Jag och Lina till sundsvall för julshopping, det ska bli väldigt roligt! hoppas jag hittar dom sista julklapparna så har man det klart:)


Julfest med jobbet blir det på lördag, väldigt spännande tycker jag att det ska bli:) Det enda lidl nånsin bjudit mig på, julmat. Helt chockad att dom är så generösa!

Ont i handlederna har jag också.. så tråkigt... kommer aldrig gå över så länge jag jobbar kvar känns det som. Ska uppsöka en sjukgymnast så får dom ta en titt på min förstörda kropp..

Ja det var det...

RSS 2.0