Återhämtning..

ja nu är jag inte lika less längre... mitt känslomässiga tillstång går väldigt upp och ner..

I fredags var vi ut, jäklar vad vi röjde:) hade sjukt roligt, härlig förfest och mycket folk ute.. klarade av att gå i mina högklackade hela kvällen, förutom de sista 200m hem..

Hade tänkt att jag skulle gå ut på lördagen också, men så blev det icke när jag vaknade och mådde skit på lördagsmorgonen. Hade en liten önskan om att jag skulle bli piggare framåt kvällen, men det blev soffan och fotboll framför tvn.

På söndagen åkte jag till vålsjö för att sedan dra till bollnäs på trav. Vår vildfaks tävlade, han kom 6a, blev en galopp men han kom imål och blev lite rikare iaf. Jättemysig dag med trav för hela slanten. Stannade kvar i vålsjö resten av dagen och bara njöt av att vara ledig! Måndagen blev också lugn med promenad Moa, lunch med mamma o pappa och fika och lek i tovas. Behövde verkligen dessa dagar!

Borde gå och lägga mig, ska börja jobba kl 5!! usch! 5-16.30, vilket drömpass=)

Det blir fest på fredag i vålsjö!=)

Godnatt!

dåligt...

Ja nu känner man sig värdelös.. Kommer ta flera år att bygga upp mitt självförtroende igen efter det här jobbet.. iofs kanske jag aldrig haft så värst mycket av den varan men ändå.. Spelar ingen roll hur mycket man än försöker så duger man aldrig, så fruktansvärt less.. Bara 3 veckor kvar nu..

Jag vill att allt bara ska rinna av och att jag inte ska bry mig, för det är inte bara jag som sliter utan uppskattning, men det går inte, har aldrig varit sån och kommer nog aldrig bli det heller, har alltid tagit åt mig alldeles för mycket.


Just nu känner jag mig inte direkt laddad men imorgon, då jäklar blir det fest=) Då ska jag bara glömma all skit..
Ska dessutom få 1½ timmes helkroppsmassage imorgon.. Min födelsedagspresent av Per, bättre sent än aldrig=) Ska bli underbart!

 jag borde äta middag, men det finns inte vilja och ork till det.  När jag inte äter så blir jag ännu mer sur och grining, det är ju inte så kul för min omgivning kanske... men ja.. Känner igen den här känslan och det är inte bra...


Resan är bokad=)

Nu är jag tillbaka från förkylningen..

Solen skiner och sommaren är här. Helt underbart! I onsdags var sofie här för lite shopping, mycket roligt och trevligt, skrattar alltid lika mycket=) I torsdags efter vi fått vårt nya kylskåp åkte jag till järvsö, en sån mysig dag med mamma o pappa, vi var och fikade på Lincaféet, så underbart mysigt=) ville aldrig att dagen skulle ta slut. Men det finns ett slut på allt, så på kvällen var jag tillbaka i hudik för lite jobb..

Jag jobbar hela den här helgen, fullt upp hela tiden. Nu sitter jag här själv en lördagkväll, inte särskilt kul...:P

Nu är det klappat o klart, den 5e juli bär det av ner till Pers familjs hus i Spanien! Ska bli askul=) Roligt att åka tillbaka till samma område där jag bodde en höst för längesen=)

allt för nu..
RSS 2.0