tentaångest!

Ja då sitter man här dagen innan tenta och det känns verkligen som att jag inte kan nånting.. usch.. ska sätta mig om 5 minuter och då jäklar ska jag lära mig:) Går det åt helvete så ser jag på det som carro, att tentan imorgon blir ett bra övningstillfälle inför omtentan :P Aja i värsta fall går alla tentor åt skogen och då får jag väl göra nåt annat med mitt liv..!


Nä här kan jag inte sitta längre..

Är sjukt laddad inför den festliga helgen som kommer :)

En grå och trist lördag..

Idag är en sån där dag då allt känns skit.. Jag borde plugga, men gör det inte.. har inte ens gått upp ur sängen än.. Jag blir alltid såhär när jag kommer in i en depp period.. skulle kunna ligga i sängen i flera dagar och tycka synd om mig själv. Men sånt har jag verkligen inte tid med just nu så det ska jag inte göra. Ska bara ligga här en liten stund till..

Allt går upp och ner just nu.. har nyss förstått att jag är singel.. känns konstigt.. Jag vet att jag behöver det här och att jag kommer må bra av att vara själv. Men människor är vanedjur, så är det bara.. Och jag är verkligen inte van vid det här och en liten del av mig vill tillbaka till det trygga..

Katterna tycker tydligen inte att man ska sova längre än till 04.00-05.00.. fram tills dess sover dom så sött bredvid mig i sängen men nån gång mellan 4 och 5 så blir det världens liv, dom har ner saker, springer, jamar, skriker och leker. Detta är ett ganska normalt beteende för våra katter, men det är inte ett beteende som uppskattas kl 4 på morgonen, då vill jag SOVA!

Nä nu får jag rycka upp mig.. ska börja med att kliva upp och klä på mig, sen ta en promenad och sedan blir det plugg.. jag måste, det går ju inte att kugga de 2 första tentorna.. då är jag verkligen sämst..

Kanske ska nämna att vi hade en tack-fest för våra faddrar i onsdags.. var roligt, innan alla spårade ur.. eller det var roligt då också men det uppfattade inte jag så mycket av eftersom jag också spårade ur.. Så nu får man stå sitt kast och må skit, med ångest och allt vad det innebär.. jag måste verkligen vara världens mest korkade människa! haha, jag kanske kan skratta åt det om ett tag, men inte riktigt än känner jag.. Nä nu ska jag aldrig mer bry mig...

Efter...

..regn kommer solsken heter det ju.. Jag undrar när solen ska titta fram hos mig. Just nu känns det ganska mulet...
RSS 2.0