Kunde inte hålla mig borta..

Ibland är livet sådär skönt bekymmersfritt, om så bara för några minuter. Som när jag och Linnéa fjantar runt i vardagsrummet och beter oss som typ 5 år. Jag försöker stå på en pilatesboll och linnéa stretchar mot väggen, det hela slutar med att jag släpar runt linnéa och att hon parkerar bakom soffan där det blir en lillstrumpa-show. Det är lycka för mig, att få garva tills man får ont i magen och tårarna sprutar.



Men sen lika snabbt som energin kom så försvinner den och då känns livet inte lika kul.. Känner att det kommer en tung period emot mig, men jag vägrar! Knappast att det ska spricka nu.. Upp, upp mot toppen!

Struktur, det är bra, att skriva ner vad man har planerat så man har lite koll..

Mamma har varit här i fyra dagar, mysigt!

I lördags var jag på trav, unionstravet, strålande sol och härliga människor, det är också lycka:)

Imorgon kommer vi få omgjort i vardagsrummet, trevligt, äntligen! Karlstads kyrkliga samfällighet är inte alltid racersnabba...

Jag har köpt en bok som heter "Caipirinha med döden" Hoppas den är bra..

Ville köpa en bok om Zlatan, men den får vänta tills efter att lagboken är läst.

På torsdag är det tackfest, hoppas det blir kul, har inte så stora förväntningar, tackfester är inte riktigt min grej tror jag.. Vi ska klä ut oss till Rock, noll fantasi just nu men det blir nog bra det här..



Grattis till syster som fått lägenhet! :)


Nä nu är det tack och godnatt!

 








Hej och hå..

Hade jättekul på nollephesten, trevlig tillställning och alla var så fina!
Orkar inte kommentera kvällen mer än så.






Nu är det nya tag som gäller, två träningspass idag och fler imorgon!


Jag saknar alldeles för många personer just nu! Kom tillbaka!


Jag lägger nog ner det här med bloggandet ett tag, skriver ju ändå alldeles för sällan och det känns helt meningslöst...

Tisdag

Helgen hemma var jättebra, men väldigt kort. Jag hinner aldrig med allt jag vill. Kändes som att jag fick 2 saker av 100 gjorda.. Det tråkigaste är när man inte hinner träffa och umgås med dom man vill! Men det får nog bli fler turer hem :) Hemfärden gick bra, Linnéa körde och jag försökte att vara ett trevligt sällskap genom att inte sova alltför många timmar... Gick ganska bra:) Har aldrig åkt i en sån fullpackad bil, vilket pussel att packa in allt.. men det gick bra det med!

Är det nåt jag prioriterade i helgen så var det familjen, det behövdes! Även där vill jag att tiden ska räcka till lite bättre.. men men.. Utgången i lördags var grymt rolig, även om det var jättelite folk ute, men jag hade inte förväntat mig några fler heller så... Men det är väl tur att syskonen Skalberg kan röja, dansade som galningar:) Första gången som vi alla 3 festade tillsammans, men inte sista skulle jag tro:) Sen hände en massa oväntade saker men inget dåligt med det..;)

Imorgon är det finsittning, det ska bli kul, ska iväg på skojakt snart.. Provade klänningen igår, den satt bra, tur det! Imorgon blir nog den bästa uppladdningen nånsin:)

Det är en lång bit kvar, men alltid en början...

Helt förvånad att jag vaknade av mig själv idag vid 8, när jag sov till 10.30 igår. Måste få nån slags struktur på livet nu!

Nä nu blir det frulle!

Home sweet home?!

Nu är jag hemma i Vålsjö, en ganska oplanerad hemkomst. Men inte mindre trevligt för det. Kom igår och åker imorgon, så man hinner inte med så mycket. Men det viktigaste har jag hunnit med iaf. Hängt med familjen och hälsat på min älskade fammen. Idag var jag och Linnea i ljusdal, ett ställe som man går igenom på ca 3 min. Köpte alkohol på systemet, det ryktas om utgång ikväll. Det blir nog kul! Vad hände med rehabhelg??

Konversation med bror tidigare idag:

Elaine - Vad ska du göra idag?

Thomas - Har ingenting bestämt

Elaine - Vad bra, då kan du följa med mig och Linnea till ljusdal och umgås lite med oss!

Thomas - Nej, jag måste klyva ved!

Riktigt kände hur syskonkärleken flödade:)

Måste bara säga att jag hade fantastiskt trevligt i Gävle, tack för det!

Myskvällen på Condis igår var inte heller fy skam!

Och Linnéa och jag är sjukt bra på att bila genom sverige!

Tyskland, here we come! :)

Jag har fått frillan fixad också. Det blev jättefint, hon är så bra min syster:)

:)

Det går bra nu...

Nu börjar jag komma tillbaks till mig själv, har varit frånvarande alldeles för länge.

Morgonpromenad, plugg i skolan, träning, middag! Ska snart iväg och storhandla! Gillar när det är lite tempo i livet!

I helgen blev det utgång på lördagen, trodde aldrig att jag skulle vilja, men det ville jag:) Förfest i nya läggan, den passar perfekt för fest:) Vi var 17 personer men det kändes typ som 5 st för det fanns så mycket plats över! Hade så himla roligt. Var så trevligt att kunna sitta ner och snacka med folk, har varit väldigt dåligt med det de senaste veckorna. Även väldigt skönt att få dricka i sin egen takt och hur mycket eller lite man vill. Ja som sagt, en toppenkväll med underbara människor!

På torsdag blir det hemfärd, blir ett litet stopp i gävle för 25 års kalas, men sen på fredag är jag på hemmaplan igen för en liten stund.

Vårt lilla hushåll på tre personer funkar väldigt bra måste jag säga, allt flyter på.. eller ja förutom att allt går sönder och hyresvärdarma inte är jättesnabba.. men vi tre som grupp funkar perfekt!

Det ska bli roligt att kunna ta med sig lite grejer hemifrån nu, har hur mycket som helst som jag vill ta ner. Skaffa nya minnen med sakerna!

Nytt nytt nytt! Ut med det gamla och in med det nya! Här håller vi på med nyrenovering!

 

Nollning

Mitt liv har nu haft en paus i snart 2 veckor. De 2 mest hysteriska veckorna i mitt liv tror jag. Det har varit en grym nollning. Att vara med i kommittéen är sjukt kul, men det är energikrävande att vara på topp i 2 veckor. Mitt i allt har jag hunnit med att flytta, en liten uppgradering från 24 m2 till 136 m2. Trivs som fisken i vattnet i nya läggan men nu vill jag ta tag i mitt liv, jag vill laga mat, äta riktig mat, styra upp alla tråkiga saker, plocka ur alla flyttlådor, ta tag i pluggandet och börja träna! Men snart så, ikväll är sista kvällen och jag slipper för första gången på 2 veckor gå i overall och t-shirten. T-shirten begravdes i soporna idag och overallen åker upp på vinden imorgon.

RSS 2.0