Tentadags..

Om ca 2,5 timme är det dags för tenta.. Har försökt suttit och läst igenom lite nyss men det är bara så tråkigt.

Idag om en vecka är jag och mamma påväg till flygplatsen för att spendera en vecka på Mallorca! Ska bli så underbart! Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en resa, eller jo, när jag och Per skulle till Thailand i två måndader längtade jag också, men då var det nervositet inblandat också, nu är det ju bara en liten fjuttig men dock så underbar vecka det handlar om:)

Sen när vi kommit hem är jag ledig i typ 4 dagar innan det blir dags för jobb, ser framemot det, hoppas det blir roligt! Ser framemot hela sommaren faktiskt, jag ska inte öppna en endaste pluggrelaterad bok på hela sommaren:)

Om ett år har jag tagit en kanditatexamen och är förhoppningsvis kvar i USA för lite semester:) Jag har ingen aning om jag ska läsa ett 4e år, tänk vad skönt om man fick jobb efter 3, det vore trevligt!

Ikväll blir det sushikväll:) Sen imorgon är det bara att dyka på nästa tentaplugg!

Önska mig lycka till!


Tiden går fort..

Den här helgen har som alla andra gått i en rasande fart.. Nu är det inte många helger kvar tills sommaren.. jag har alltid varit fascinerad av tiden, att den upplevs så olika beroende på vad man gör, även mycket läskigt att tänka på att med tanke på hur snabbt jag upplever tiden just nu så känns det som att man snart sitter på hemmet och undrar vart livet tog vägen.. Just därför ska man leva i nuet, men hur lätt är det egentligen?? Sjukt svårt eftersom det finns alltid nåt att se fram emot eller nåt att sakna..

Sitter på bussen mellan örebro och karlstad, resan har gått bra, men har jag pluggat? NEJ, såklart inte..

Helgen har varit underbar, så mysig. Men nu är jag på lite dåligt humör.. blir bara så less på vissa saker, kan inte nånting få gå lite smidigt??

Imorgon börjas det, då jäklar är det bara att köra i 190 fram tills den 3e!

3 Veckor!

Om exakt 3 veckor befinner sig jag och mamma på mallorca, sol, bad och värme! Weei:) Nu du lilla askan håller du dig borta! Längtar sjukt mycket och nu känns den här uppförsbacken fram till lovet lite mindre brant:)

Här hemma är allt tipptopp! kikat fotboll idag, järvsö vann och syrran var grym! Ja man får skryta om sina syskon:) Träffade Linda, mycket trevligt!

Likt förr i tiden blev det brottningsmatch i köket igår mellan mig och brorsan, men det blev oavgjort eftersom det gör sjukt ont att brottas med en sån benig människa, jag ville inte få en massa fula blåmärken.. Vi dansade även en massa jag fick även smeknamnet paddan av min bror, är det inte syskonkärlek så säg:)

Har nyss kommit hem från ockelboa, brorsan och martin hade fyndat idag, jag förstod nog inte riktigt hur mycket men dom två var som två små barn på julafton iaf:)

På lördag blir det fest i hudik, då får jag träffa Jonna också, jäklar vad bra allt blir!

NU ska jag försöka komma i säng i tid.. önska mig lycka till!

Natt!

Hemresa

Som nån så fint antydde så är min blogg inte särskilt mycket uppmuntrande läsning, jag är medveten om det.. men jag tänker inte göra nåt åt det:)

Eller jag menar, till mitt försvar så är det så jag är, förhoppningsvis inte bitter och sur, men fram och tillbaka, upp och ner, en varierande personlighet väljer jag att kalla det:)

Ja nu ska jag sluta babbla om det, det viktigaste just nu är att jag är sjukt nöjd och glad. Jag är nämligen påväg hem!!!:D Bestämde mig igår kl 19.30 att jag skulle beställa biljetter hem, hittade värsta fyndbiljetterna så det gick liksom inte att motstå, iofs så hade jag åkt hem om dom kostade skjortan också eftersom det är pappa som sponsrar resan:) Tack den underbaraste pappan!

har 40 min kvar till bytet i sthlm, är hemma i järvsö kl 19.30. Då blir det mys med syrran, var lite sugen på att se engmans men jag tror att om jag känner efter är jag extremt trött.

Seminarium idag, gick bra, blev lite skrämd och nervös där i början och när vi var klara trodde jag han skulle såga mig totalt, men det gjorde han inte, pjuhh:)

Det blev förresten fest i lördags, riktigt mysig förfest hos oss, så underbart nu när vi kan utnyttja uterummet!:) Resten av kvällen spenderades på tempel men så mycket mer vet jag inte. Jag mådde som jag förtjänade på söndagen och fick inget vettigt gjort. Trodde jag hade växt ifrån det där... men icke, jag är fortfarande barnsligt och omogen, tack och lov för det;)

Jag längtar så mycket till sommaren, det blir nog väldigt bra det där:)

Pappa har flyttat också, eller han ska i helgen, då tänkte jag att jag ska bevisa att jag är en duktig dotter och hjälpa honom med det:)

Långpromenad med Moa längtar jag också efter nu!

jaja, det får vara allt för nu!

Eller jo förresten, har jag sagt att Tove är guld värd?!

Ingen rast och ingen ro...

Jag längtar heeeem!!!

Sommaren känns långt borta!

Det är inte ofta och för mycket jag gråter, endast när jag är riktigt riktigt ledsen eller jävligt arg. Just nu känner det som jag bara vill lägga mig ner på golvet och skrika och gråta, det är inte något jag kommer göra, men jag skulle nog behöva det.. Usch vad jag inte trivs med mig själv just nu!

Tränat i två timmar nu ikväll, behövdes, först body combat sen en timmes promenad/joggingtur och nu snart blir det en kvälls promenad med Kira, som för övrigt är världens mysigaste hund.


Jag är stressad och sur mest hela tiden, plugget tar aldrig slut och det finns inte en möjlighet att försöka hinna med att njuta av allt det underbara som faktiskt finns, fast som jag är stressad för att se.

Sista terminen med hela klassen, det känns ju helt sjukt.. Vart tog tiden vägen? Har jag verkligen pluggat i 2 år?? Känner mig som hundra år..

Nu väntar den där kvällspromenaden, imorgon blir nog ett bättre dag!

Jag saknar allt och alla..

RSS 2.0