jaja...

Jaja, jag vet att man inte ska sitta uppe mitt i natten och skriva en massa trams, men jag kan inte låta bli.

Jag är ibland väldigt bitter när det gäller vissa saker, men varför ska jag gå runt och vara bitter på nåt som ändå bara ställer till problem???

Inlinesproffs

Idag var jag och syster och införskaffade oss ett par inlines, nu när dom gjort om vägen utanför oss måste ju vägen vara grym att åka på tänkte vi.. HA! :) Asfalten var mycket mer ojämn än vad den ser ut från bilen och inlines är sjukt mycket jobbigare än vad det verkar... Så efter 2 km inlines inklusive vibrationsträning pga ojämn asfalt gav vi upp och körde på en promenad ist. Men vi har inte gett upp för evigt.. får bara åka 1,5 mil till jämnare asfalt nästa gång:)

Helgen och jobb har avverkats, jobbet gick bra och helgen var trevlig.

Imorgon blir det jobb igen och jag tycker redan att det är lite jobbigt att börja jobba efter ledighet, men när man väl är där går det ju galant och är rätt kul:)

På fredag blir det trav i Hudik, hoppas vi lämnar galoppen hemma och får en grym travdag!



Jag funderar och analyserar så sjukt mycket, liksom överöveröveröveranalyserar allt.. Och det är inget som blir bättre av det heller, det slutar bara med att jag skapar min egen verklighet och inbillar mig saker som kanske inte ens stämmer, måste skärpa mig!

Hemma!

Har nu nästan varit hemma från Spanien i en vecka och rastlösheten smyger sig på! Spanien var bra, god mat, fint väder och helt okej shopping. Dock lyckades jag inte med den fina brännan jag tänkt mig, som vanligt så strejkade huden efter 3 dagar och utvecklade soleksem, så de resterande dagarna spenderades i skuggan, men men inte så mycket att göra åt:)

Jag har åkt på världens förkylning, allt kom på samma gång, den bröt ut en dag innan jag skulle ha börjat jobba, bra tajming:P Nu blir första jobbdagen på fredag istället och jag ska be en liten bön att halsontet, hostan, nästäppan och febern släpper! Det finns ju verkligen ingeting att göra när man är förkyld, jag blir rastlös av alla stillasittande aktiviteter.. Jag vill ju ut, ut på långpromenad:)

Nu ska jag inte sitta här och gnälla:) Firade Martins student i lördags, mycket trevlig tillställning, på nåt konstigt sätt lyckades jag blanda hejvilt mellan öl, vin, likör och bubbel. Detta resulterade i en söndag som var sjukt otrevlig! Men men, självförvållat:)

Nu ska jag upp till brorsan och grilla!

SOMMARLOV!

Nu äntligen är det sommarlov, har aldrig längtat såhär mycket efter ledighet! Fast jag börjar nu får lite separationsångest över att lämna karlstad och inte få träffa alla på hela sommaren.. men men.. Semester i spanien och en sommar hemma blir också bra:)

Tenta gjordes imorse, gick sådär, med tanke på att jag glassade runt i solen exakt hela dagen igår så förtjänar jag knappt att det gick bra. Men det är bara att hålla tummarna nu!


Nu ska jag iväg, till herrhagsparken för chill och fest med de underbara! Sen ikväll kommer mamma och imorgon drar vi söderut!

:)

RSS 2.0