Ännu en dag...

Jobbat från 6-16 idag, har gått helt okej. Vissa människor är ju helt tröga, jag bad en sur och otrevligt tant att lämna kundkorgen innan kassan, men hon kunde absolut inte förstå varför man inte fick ta med sig korgen ut ur butiken?! Det finns väl inte nån butik där man får ta hem kundkorgar?!?! Man slutar aldrig att förvånas...

Igår var det premiär! Det var första gången på jag vet inte hur länge ( vågar inte tänka efter heller)  jag var ute och sprang, ganska långt också (för att vara mig). Så otroligt sköönt!! Nu vill jag springa varje dag, Jag skulle åtminstone vilja ta en promenad ikväll om det inte vore för den fruktansvärda träningsvärken:) Mina ben fick nog en rejäl chock när dom började röra på sig. Och för att jag inte ska gå ut för hårt har jag tänkt att jag ska springa var 3e dag...:) Jag har ett minne av att den här tanken har tänkts ett antal gånger förut, utan större framgång. Men nu vill jag verkligen, även om jag inte kommer ut och springer så ofta som jag vill så ska jag iaf promenera. Aja det var det...

På måndag blir det sthlm och fotboll! Ska bli otroligt roligt! Aik-Hammarby! Jag, Per, Adéle och Niklas är det som ska dit! En liten dagsutflykt!

Nu är alla räkningar och andra utgifter betalda för månaden som kommer, såå skönt. Och jar har ändå en massa pengar kvar, det är ju underbart!


Usch nu var det ensamt...

Sovgott...

image5

Grekland och kattungar!

Grekland är ett underbart land, med god mat, fint väder och trevliga människor! Haft en underbar vecka där, solat, badat, ätit alldeles för mycket och druckit goda drinkar. Hotellet vi bodde på var jättebra, inte världens lyxigaste men rent och fräscht! Så det dög åt klaxfamiljen. Jag tror grekiska myggor tycker om mig väldigt mycket, av svenska myggor blir jag aldrig biten, men efter en natt i grekland hade jag säkert 20 myggbett på båda benen! Sen fick jag soleksom som gjorde att jag fick tillbringa mycket tid i skuggan, så det var ju tråkigt men aja, inte så mycket att göra åt.

När jag kom hem i lördagskväll fick jag en rejäl överraskning, kattungarna hade flyttat in:) Så nu är det fullfart i vår lägenhet! Härligt! Har sanerat lägenheten från blomkrukor och glasföremål. Men jag har en liten aning om att det kommer gå sönder saker ändå, men det får man ta:)

Känns konstigt att vara tillbaka i vardagen igen, har nog inte fattat att jag ska jobba imorgon..

Men det var en härlig semester och en välbehövlig paus!

Jag borde verkligen ta tag i saker och ting nu, måste skärpa mig!

Nu är det dags för en långpromenad, åt alldeles för mycket glass i grekland...

image3
Pajas med mamma Muffin

image4
Puma & Pajas

Jobbet..

Jag har ett bra jobb ibland och ibland är det ett dåligt jobb. När man är tvungen att börja kl 5 på morgonen är det ett dåligt jobb, likaså när man får sitta i kassan i 5-6 timmar, utan paus. Man är alltid hungrig! När ryggen och handleden värker är det inte heller roligt. Och det finns sjukt många sura och bittra människor, kasta era sura kommentarer på nån annan! Och nej, jag kan inte bygga om lidls kassasystem!

Det som gör så att man orkar gå dit är alla underbara människor jag jobbar med, alla är bra på sitt sätt:) Idag ska jag göra ett bra jobb, det försöker man alltid göra, men ibland räcker inte orken till. Men idag är en bra dag! Jag känner det!

Ja nu är det dags att bege sig dit..!

Jag har världens bästa Linnéa som gjorde min dag igår! Tack för det!! Kommer sakna dig nu när du flyttar!!

Ensam en lördag..

Usch vad tråkigt att sitta här alldeles ensam efter en dag med jobb.. Inte direkt uppiggande...

Igår var jag på kräftskiva, eller ja iaf middag hos Jonna. Jätterolig och mysig kväll! Vilka underbara människor!

Idag var jag och mamma på samlarmässa, det var vi och alla samlarproffs som stod och köade utanför i ca 20 min. Kändes lite överambitiöst men vad gör man inte för att mamsen ska få tag i dom allra finaste sakerna:) Vi var snabba och effektiva och gjorde några grymma fynd:)

Nu är det bara en vecka kvar till grekland! Härligt! längtar nu!


image3

Vår lilla Puma



image4

Vår lilla Pajas

Världens sötaste måste jag säga=)


Nu är jag hungrig också, hatar att äta ensam.. blir aldrig nåt vettigt... Inte för att jag skulle skada av lite svält, men det är inte hälsosamt har jag hört...

Aja...

Företagsekonomi GR (A), Personal och ekonomi, 7,5hp

Ja det den kurs jag ska läsa till hösten på distans via sundsvall. Väldigt otippat och spännande=) eller ja otippat, jag har ju sökt kursen så helt oväntat är det inte kanske men den här kursen var mitt andra val som jag senare kom på att jag hellre ville läsa. Jag kom in på mitt första val också så därför trodde jag inte att jag kunde få läsa den här kursen. Hoppas nån förstår vad jag babblar om...

Den är på kvartsfart så förhoppningsvis kommer jag kunna kombinera arbetet med studier:D

Jag är superladdad nu! Härligt!

Vet inte riktigt hur sånt här fungerar så jag får forska i hur allt går till, med upprop och anmälan och sånt..

Jag har varit ledig i 2 dagar! Härligt! :D

Börjar kl 6 imorrgon... bläää.. till 15.30 med en halvtimmes lunch, jäkla slavjobb!

Nu ska jag bada lite skumbad!

Jag har världens bästa pojkvän!

Sommaren 2007

Jag är inte jätteduktig att uppdatera här, men nu när det är sommar har man så mycket annat roligt för sig än att sitta framför den här dumburken!

Sommaren har rusat fram, som vanligt. Har mest jobbat :P Men när jag inte gjort det har jag umgåtts med mina underbara vänner. Helgen i sundsvall i mitt hjärta! Ni är så bra!:) Haft många bra helger och fester den här sommaren iaf! Härligt!

Västkusten blev lika bra som jag tänkt mig, förutom vädret. Men som en klok människa sa, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder:) Vi gjorde en massa roliga saker: testade golf, åkte vattenskidor, åkte på båtturer, rockade rockring, fiskade kräftor, badade bastu, kalla dopp i havet och en massa lek förstås=)

Kattungar är påväg till storgatan, den 1 sep får vi hämta dom:) längtar!

Innan dess blir det grekland en vecka med familjen - thomas. Härligt med lite lyxliv ibland. Dricka drinkar och sola:)

Nu börjar vår lägenhet arta sig också, efter några turer till ikea så börjar det se riktigt trevligt ut här!

Känner att jag redan kommer sakna den här sommaren, eller ja alla som gjort den så bra. Alla försvinner till hösten... Borde vara sommar året runt...

Det är iaf soligt idag, nåt att vara glad för!

RSS 2.0