:´(

Varför ska allt kännas skit på en och samma gång..

Känns som mitt liv rasar samman...

Höst i Karlstad!



Äntligen lyckas jag ladda upp lite bilder med detta långsamma internet :)
Dessa kort togs i söndags när jag var ute och tog en tidig promenad, bakis och med fruktansvärd träningsvärk. Jag blir lycklig av underbart väder!



I lördags så blev det som sagt fest, först kex, ost och vin hos Anna, verkligen jättemysigt. Sedan blev det förfest nr 2 hemma hos Martin, riktgt roligt hade jag där. Sen fortsatte kvällen med utgång på nöjes. Dansade för ovanlighetens skull ingenting men vi var ett gäng som satt och pratade hela kvällen, grymt:)


Underbara Färger!

Jag och Mathilda på söndagen, projekt återhämtning i parken med hjälp av Cola, glass och naturgodis. Jag lyckades somna en stund också..

Skolan, ja det går väl som det går, känns som att jag aldrig pluggar och alla andra sitter hela dagarna, det är troligtvis så också..:( Men har ju bara mig själv att skylla.. jaja, det ska väl lösa sig det där också...

Jag har blivit helt galen i brieost, så fruktansvärt gott:) Men dock inte alls nyttig så får sluta äta ost o kex hela tiden..

Har haft sömnproblem i flera veckor nu.. Vet inte vad det beror på men drygt är det, har aldrig haft några problem med det förut... Kanske är omställningen med flytt och allt..?!

Nä nu ska jag göra ett försök till somna, ska krypa ner i min bäddsoffa och få min skönhetssömn till imorgon då det blir finsittning:)


Godnatt!

Syster o tenta!

Måste bara säga (skrika): JAG KLARADE FÖRSTA TENTAN!!!!! AAHHHH:):):):) Är så glad! Så nu har jag gjort det:)

Linnea Kristina Skalberg

Världens bästa syster! Vad skulle jag göra utan dig? Jag är så glad att du finns!
Du är så bra och jag är så stolt över dig!



Älskar dig!

Ben & Jerry

Sitter här en måndagseftermiddag och äter upp glassen som blev kvar sen igår, då det var en riktig bakissöndag..

Glassen är sjukligt god, även om denna smak "ONE Cheesecake brownie" inte kommer tillhöra mina favoriter, men allt går ner i en glassälskare:)

Hade föreläsning idag i externredovisning.. Känner att den här kursen kommer bli ganska tuff, men om jag kunde lägga ner all energi på plugg istället för att sitta framför datorn och äta glass så skulle det nog gå lite bättre...

Vildfaksen vann idag, andra raka segern! :) Grymt roligt! Synd att det nog kommer dröja ett bra tag innan jag kan se nåt lopp. Man kan se loppen via internet men jag har nog karlstads sämsta internet så det funkar inte för mig... Gav som förslag till pappa att Vilden ska anmälas i några lopp här i karlstad, eller åtminstone i Värmland. Men han tyckte inte det lät som någon bra idé, hepp....




Ja med denna fina häst avslutar jag inlägget..

...

Nu behöver jag er mer än nånsin!

Älskling!

Saknar dig så otroligt mycket just nu, önskar du vore här med mig!

Om två veckor ses vi, då har vi inte setts på över 5 veckor! Usch!

Saknar mina underbara katter också, dom ska få komma hit och hälsa på senare i höst:)

None


Jag älskar dig Per!

Mörkt..

Här sitter jagframför datorn mitt på golvet i en stökig och kolsvart lägenhet, känner mig en aningens tragisk..

Har nyss pratat med världens bästa pappa, åh vilken hemlängtan jag fick! Ska iaf hem v 39, det ska bli skönt! Fammen ringde idag också, hon är världens sötaste, vad skulle jag göra utan henne i mitt liv?!

Vilden ska starta på måndag, hoppas segersviten fortsätter:)

Nu är jag ledig i två dagar innan vi har tentan på fredag, känns skönt att ha två hela dagar med plugg!

Har haft en tryck över bröstet, eller typ i mellangärdet i nu 5 dagar, börjar bli lite jobbigt. Har lite svårt att andas ibland.. aja det går väl över..

Imorgon blir det fika med några från klassen, ska bli jättekul att hitta på nåt nu efter nollningen, man får nästan lite abstinens efter alla:) Åh vad jag tycker om min nollningsgrupp, bäst!

Shoppat lite idag också, två svarta koftor, blir bra till hösten det.. Jag och Mathilda spanade efter fina klänningar att ha på nollephesten, hittade en svart som jag ska fundera på:) men utbudet är inte stort när det gäller cocktailklänningar.. det är mest tjocktröjor och koftor som gäller nu i affärerna..

Fick just ett sms av min syster, hon, jag o vår bror har tänkt att vi ska göra en tatuering tillsammans, att alla tre ska ha lika motiv, nåt som symboliserar oss, syskonkärlek! Och nu har hon tydligen nåt förslag på hur den ska se ut.. Men jag har hela mitt liv varit lite emot tatueringar.. så jag är inte jätte på den här idén. Fast om jag ska göra en så ska den betyda nåt för mig och det skulle ju en sån tatuering göra.. men hur ska man kunna bestämma vart man ska ha den?? helt omöjligt...

plugg

Ja då var man på G igen, eller så inte, har varit seg hela dagen, sovit middag har jag också gjort. Men det känns som att det är nåt sjukligt på gång.. orkar inte vara mer sjuk nu..

Idag hade vi eget arbete i datasalen, vi var där vid 8 och satt och pysslade med uppgifterna en stund. Jag har verkligen världens sämsta självdiciplin och ett tålamod som inte ens existerar..

När jag vet att jag måste plugga hittar jag på tusen andra saker att göra, igår kväll fick jag ett ryck och gjorde massor med matlådor, det är iofs bra men det är inte bättre än att plugga. Har tenta på fredag och jag vet att jag kommer få panik på torsdagkväll. Trodde att jag vuxit ifrån det där med att göra allt i sista minuten men jag kommer nog aldrig lära mig det.. Planering och framförhållning, HA!

I fredags så vann vår kära Vilde ett lopp, grymt kul. Han kan om han vill den där faksen..

Det regnar.. tråkigaste vädret som finns! Vill ut och gå och bli lite pigg men jag vet inte jag.. kanske blir en minipromenad till konsum. 

Var på bodyfitness tävling i lördags, lite läskigt och lite fascinerande.. Dom har ju extrem självdiciplin och kroppskontroll dom där... Känns som att kroppen inte kan må så bra i längden av att gå på så hård träning och diet.. men vad vet jag?!

Ibland har jag absolut ingen som helst aning om vad jag vill..

Karlstad

Nu har det gått en hel sommar och jag har inte fått ner ett endaste litet ord här... tänkte inte skriva nån lång novell nu heller.
Sommaren har varit helt underbar..

Visst hade vissa saker kunnat varit bättre men jag kan nog inte förvänta mig att det nånsin kommer bli som det varit, sorgligt det där.. Det är liksom en period som antagligen för alltid är över, det är bara att acceptera det.. men det har jag sjukt svårt för! VILL INTE! Jag är så bra på att trycka undan saker, låtsas som att det aldrig har hänt.. jag lever i min lilla drömvärld och går omkring och tror att allt är bra, när det precis är tvärtom...

ja nu orkar jag inte börja tänka på det där..

Jag har hamnat i Karlstad, det känns bra. Haft otroligt roliga nollningsveckor nu! Synd att det är över, nu är man tvungen att ta tag i pluggandet.. känns sådär..

Iblans känns det som att man så otroligt ensam..

Vad skulle jag göra utan dig Linnéa, du är alltid ett stort stöd i allt! När ingen annan bryr sig.. då står du där som en ängel! Tack för det!
RSS 2.0