Slut på sommaren

Mycket har hänt sen sist..

Igår blev det umeå tur och retur på 14 timmar, så här i efterhand så hade jag kanske mått bäst om jag hade sovit i umeå och åkt dagen efter, men nu blev det inte så. Det är ganska skönt att vakna upp i sin egen säng ändå:)

Gjorde min sista dag på jobbet i fredags, väldigt sorgligt och tråkigt! Jag bjöd på pärgröt och fläsk till lunch, sjukt gott! Jag har trivts som fisken i vattnet på jobbet och det är mycket det som gjort att jag mått bra den här sommaren! Underbara människor och bra arbetstider och trevlig miljö!:)

Nu är det bara packningen kvar, det tråkigaste jag vet!


Imorgon bär det av mot Karlstad, har separationsångest, men det har jag alltid, men kanske lite extra mycket denna gång.. Jag hatar att säga hejdå..



Ledighet!

I tisdags träffade jag bästa Jonna, först åt vi middag i vålsjö och sen drog vi till enånger och hennes sommarstuga, jättemysig kväll! Jag vill förövrigt också ha en sommarstuga!

Har nu helt tokigt varit ledig torsdag och idag fredag. Kände att jag behövde det och jag hade helt rätt! Onsdagkväll spenderade vi på stenegården tillsammans med några tusen till och the baseballs och pistvakt. En väldigt trevlig och rolig kväll! Detta pga av mycket, trevlig stämning, fint väder, bra musik och sen det viktigaste; trevligt sällskap:)

Gårdagen var inte tokig den heller, hängde med brorsan och co mest hela dagen, vi hann med en liten kik på jaktaffären, lunch med pizzabuffé, häng och kaffe på salongen, nertagning och uppsättning av jättestort partytält, drickpaus och häng på kiosken, inhandling av alkhohl på systemet och lite diverse på Tores, en klippning och färgning av mitt hår (bror inte med), invigning av nya grillen och ätning av det godaste köttet denna sommar, promenad med Moa, lite gårdsstädning, tur med bilen för att kika älg och björn, såg en kronhjort och en näbbmus, kollade bondfilm och somnade glad!

Idag är det den stora invigningsdagen, Linnea har öppethus på salongen där det bjuds på bubbel, snittar och tårta, det blir nog trevligt det:) Hon ska fixa nån slags frisyr på mig också, men idén hon hade igår funkade inte riktigt när det visade sig att jag såg ut som en 100 årig kärring som var nypermanentad, så det blir nåt annat. Jag känner mig fortfarande gråhårig, ett litet missförstånd då jag tror att min syster kan läsa mina tankar men det kan hon inte alltid..

Nä nu ska jag ut och bygga terass till brorsan, eller ja jag får väl bidra med det lilla jag kan, men jag tror stenhårt på att jag har ärvt snickargenen från pappa och att mitt egentliga kall här i livet är att jag skulle ha blivit snickare:)

Jobbar imorgon, sen blir det nog hudik.. Hoppas på det iaf! Känner dock att en liten förkylning är på g, men jag har festat i sämre tillstånd!

Sen hoppas jag på Anna och järnvägs på söndag..:)


Sommaren har gått sjukt fort, men till skillnad från förra sommaren har jag trivts väldigt bra, förutom några små utbrott har allt gått relativt smärtfritt. Har dock insett saker som jag hade hoppats att jag aldrig hade behövt insett, men men det är inte så mycket att göra åt nu i dagsläget.

Jag längtar till Karlstad, men samtidigt vill jag stanna här, men om 1-2 år så kanske jag är hemma en liten längre period än ett sommarlov.

Nu ska jag sluta sitta här och filosofera och skriva om allt som poppar upp, nu måste jag äta lite frulle.




Jag kan inte sluta tänka på dig och det stör mig eftersom jag har bestämt att jag inte ska göra det..

3:e Augusti

Idag är det den 3:e augusti och jag är glad, väldigt glad faktiskt:)
RSS 2.0