Nu är jag redo..

Nu är jag redo att skriva igen...

Veckan som varit har varit underbar! En sån där vecka man önskar att alla veckor vore som=)


Förra veckan:

Måndag: Jobbade och hade möte med jobbet, känns som att allt kommer fungera mycket bättre nu, hoppas!

Tisdag: Jobbade. Bio med Carola, såg "underbar och älskad av alla". En rolig och helt okej film. Har läst boken också, böcker är oftast bättre:)

Onsdag: Cine kom, vi shoppade en massa kläder, eller det var nog mest jag:) köpte några bra kläder för mycket pengar.. aja..

Torsdag: Cine och jag fortsatte vår shopping, man kan ju inte sluta så tvärt. Det blev en symaskin:) Vi köpte en varsin! På kvällen åkte hela familjen hem till vålsjö!

Fredag: Ännu en shopping dag med Cine, fast nu i ljusdal. Vi skulle egentligen fynda tyg så vi kunde sy på våra nya symaskiner men för min del blev det ett par nya skor istället:) Efter en lång och trevlig dag i ljusdal blev det vålsjö igen. Syster kom hem från Gävle!

Lördag: Åkte tillbaka till Hudik med järvsös damlag, dom skulle hit och ha säsongsavslutning, så då passade jag på att lifta. Fick reda på att Per varit på sjukhuset hela natten. Han hade vaknat men jättehög puls, kunde inte andas och hade ont åt hjärtat. Nåt virus i nån muskel kring hjärtat sa dom på sjukhuset.. Inget farligt iaf.
Jobbade kvällspasset, sen blev det filmkväll med Lina, Emelie, Mille och Per. Väldigt mysigt och trevligt.

Söndag: Jobbade, sydde på min nya symaskin=)

Måndag: Ledig:)

Tisdag: Jobbade kväll

Idag blir det också kvällspasset på jobbet, passar mig ganska bra att inte behöva kliva upp så tidigt:)

Mamma fyller år på fredag, och på lördag blir det fest hemma i vålsjö, finns tusen saker som ska fixas innan dess! Men det blir nog bra!

Har inte lyckats sett första avsnitten på säsong 3 av prison break, det är ju skandal att jag inte lyckats med det. Men idag ska det nog ske hoppas jag:) På ett sätt vill jag inte se det för då vill jag bara se mer och mer. Och sist jag tittade blev jag lite smått besatt ;)

Ja det var allt för nu tror jag..

Ett år sedan...

Idag är det ett år sedan klasskamraten jonte valde att han inte ville leva längre... Hoppas du har det bättre nu! Att inte vilja leva längre måste antagligen vara det värsta man kan känna!

Ta en minut och tänk på allt du har att vara tacksam över!

Nu kändes det så meningslöst att skriva...

Jag återkommer imorgon om det känns lättare...

Ja du, jag vet inte..

Jag är verkligen inte bra på att skriva här...:P

Iaf så var middagen hos Lina både god och trevlig!

Vet inte riktigt vad jag sysslar med nu, dagarna flyter ihop med varandra, jag jobbar lite och är ledig lite och jag får inte riktigt grepp om nånting känns det som. Skulle ha börjat en kurs också den här hösten, men som allt annat i mitt liv så blev det inte av.. Jag bara struntade i det för jag kände att jag inte orkade... Orkade??? Det är inte direkt att jag har så mycket att göra, men varför orkar jag inte? Lathet antar jag.. jobbigt att ta tag i saker man inte vet något om och att anstränga sig.. En höstdepression på ingång kanske

En annan sak jag måste ta tag i(förutom mitt liv) är träningen. Med mitt jobb och min oaktivitet så kommer min kropp rasa samman och när jag är 30 kommer kroppen kännas som 80.. Kan bara nån ge mig en spark därbak så man kommer igång?!=) För jag vet att man mår mycket mycket bättre när man tränar..!

Möte ikväll med jobbet, ska bli spännande att höra vad som kommer sägas.. finns en hel del..

Cine ska komma hit nåt i veckan, ser verkligen framemot det, känns som evigheter sen..!

Klockan är 14.02 och jag sitter fortfarande i pyjamas...

jaja det var allt från storgatan...

Veckan som varit..

Förra måndagen blev det sthlm och fotboll med Adéle och Niklas. En lyckad dag förutom att Hammarby förlorade och vi åkte på en P-bot. Inte lätt när vi från landet kommer till storstan:) Men roligt hade vi iaf!

I torsdags så var det dags att tacka av våran  butikschef Tommy. Det gjorde vi med bowling och middag! Supertrevlig kväll, vilken tur att människorna på mitt jobb är så bra! Jag vann av tjejerna på bowlingen också:)

Marknad i helgen var det också, blev 17 par strumpor, det är ju bra att ha! Annars var det ju mest det gamla vanliga och samma saker var 10e meter.

Ikväll blir det middag hos Lina! Roligt!

Kattungarna är galna, puma har redan hunnit med ett dopp i både toaletten och badkaret...

Är ganska nöjd med tillvaron nu... känns helt okej. Finns vissa små saker man önskar vore bättre.. men men.. Det krävs 2 för tango... eller nåt..

Nä nu är det piffning och middag som gäller!


Man kan bli galen...!

Dessa små tussar som är så söta när dom sover kan bete sig som små monster:) Pratar om våra kattungar, helt galna.. Igår, inom loppet av en halvtimme lyckades dom med att ha sönder en lampa, förstöra en blomma, hoppa ner i en blomkruka och sen sprida jord över hela lägenheten och i samma veva upptäckte jag en nerkissad filt... Allt detta såklart samtidigt som jag står och lagar mat.. Inte lätt att ha kattbebisar:) Det är så typiskt att dom är helt vilda när jag är ensam med dom, sen när per är hemma igen, blir dom väl som små änglar...

Tjejmiddag hos mig i lördags, jättetrevligt och mysigt. Lina och Emelie var det som kom på besök! Vi har kommit fram till att vi ska ha många middagar, svullokvällar och filmtittningar hela långa hösten! Låter bra tycker jag:)

Sverige var ju inte så värst bra i VM heller, tråkigt.. 

Ibland vill jag bara skrika!!! 
RSS 2.0