Ångest..!

Jag förstår inte vart alla pengar tar vägen... Jag hatar att vara fattig, att inte kunna göra roliga saker pga att det inte finns några pengar. Jag vill ha pengar!  Jag tror faktiskt att man blir lyckligare av pengar, då slipper man alla simpla små problem som uppstår när man är fattig... Nu låter jag som en bortskämd snorunge också, det är väl det jag är..

Borde nog börja med att skaffa ett heltidsjobb...

****************************************************************
Haft en underbar helg! Vinkväll hos mig i lördags! :) Lika trevligt som det brukar vara med Lina o Jonna.


Var även hundvakt åt en liten hundtjej på 10 veckor:) lilla pingla!
image10


Lina har fått mig att äntligen sett sagan om ringen filmerna, har avverkat dom två första nu. Jag somnade bara ca 2 gånger per film, det är nog rekord:) Har en tendens att somna så fort jag ser en film, har sett en hel del halva filmer!

Lunchade med jonna i måndags, macka på jambo. Sen blev det en sväng på stan!  Mamma kom och hälsade på också! Träning på kvällen med Lina.

Igår var jag hem till jonna för att fika cheesecake, den var väldans god, lite för god tror jag för jag åt alldeles för mycket:) Promenix med rambo blev det också!

Inventering idag på jobbet.. gick bra, min enda jobbdag den här veckan! Trevligt med ledighet..!

Imorgon blir det träning med lina, pajas ska till veterinären för kastrering och sen blir det hem till kära Järvsö.

Julmysigt har det blivit i lägenheten idag, jag och per har piffat hela dagen, fast vi har insett att vi inte har så mycket julsaker. Fast jag tycker att man inte behöver så mycket, det ska ju ändå plockas ner snart...

ledig..

Denna enda lediga dag den här veckan har än så länge varit väldigt bra:) Imorse när klockan ringde vid 8.00 kändes det som att det var omöjligt att kliva upp. Var så sjukt trött.. Men har man bestämt sig för att träna så har man:) Lite efter 9 så startade jag och lina vår träning. Gymmet! Har aldrig varit nåt stort fan av gym och förra gången vi skulle träna där så höll jag mest på att springa runt och ja jag gjorde inget vettigt, satt vid en maskin i 3 sec sen så tyckte jag det var tråkigt.. jaja men idag.. jäklar vad vi tränade! Helt slut i kroppen, vi var väldigt fokuserade:)

Nu efter träningen så blev det skumbad, jag skulle kunna bada flera gånger per dag ibland, fast det gör jag inte..:)

Har inte så stora planer för dagen i övrigt. Ska åka och handla lite senare.. mat och sånt..

I helgen som var så var jag i vålsjö, mysigt med god mat och myskväll med glögg! Klippt blev jag också av syster, blev lite bruna och ljusa slingor! På söndagen blev det till att arbeta ute i hönshuset. Inte det vanliga med att plocka ägg utan att bygga upp allt som har rivits eftersom det ska in nya höns. Vi är bra på att bygga vi:) Pappa, Per, Thomas o Cristian tyckte nog inte att jag och Linnea var så bra, men det var vi!

Haft en härlig jobbvecka också, det har varit riktigt roligt att jobba vissa dagar. Och sånna dagar behövs verkligen! Blir jobb till helgen också, sen nästa vecka är jag ledig jättemycket:)

Nä nu har jag inte tid att sitta här!

Jag saknar alla er som jag inte träffar så ofta som jag skulle vilja!

Tråkigt..

Känner inte alls för att skriva nåt... De senaste dagarna har varit jobbiga, per är sjuk och vi vet inte vad det är.. Antagligen är det allergi mot katterna, eller tvar.. Vill veta nu, men han får ju aldrig göra dom där testerna, hur svårt kan det vara?

Uppdatering..

Ja nu har det varit lugnt på bloggfronten ett tag, dags att ta igen lite...

Karlstad! Vilka underbara dagar jag hade där! Kom dit 21 på fredagkväll, Linnéa mötte mig vid stationen. Hade det trevligt framför tvn tills det var dags att sova. Det var en trött Elaine som stupade i säng.. På lördagen var det dags att göra stan! Vi var inte jättesnabba att komma ut, men väl i stan gick vi runt i affärer och åt lunch med Mette och Mattias. Och självklart laddade vi inför kvällens festligheter! (psykiskt alltså, vi började inte dricka mitt på dagen):) På kvällen var det förfest hos David. En av dom trevligaste och roligaste förfesterna jag varit på. Alla var verkligen härliga! Sen blev det utgång på nöjesfabriken. Jättestort ställe med många dansgolv. Hade jätteroligt där, dansade, lyssnade på hårdrock, drack drink, dansade ännu mer och så sprang vi runt lite också:) Efterfest blev det också, eller jag vet inte om man kan kalla det efterfest, men vi var några stycken hemma hos Linnéa som tittade på sunes sommar:) På söndagen var vi väl inte så jättepigga, rejält slitna är inte att överdriva:) Men vi pallade oss ut på en ganska lång promenad, duktigt av oss..! På måndagen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, var nog in till stan en sväng och på biblioteket. Vi hade nog inte återhämtat oss riktigt tror jag:) På tisdagen var vi iaf på universitetet, såg väldigt fint ut tycker jag! På kvällen var det tjejkväll hemma hos mette, scones och te:) När onsdagen kom var det dags att åka hem...

Sen kom det en till helg, nämligen DEX-helgen! Det är en stor helg i lilla ljusdal! Jobbade både fredag o lördag så utgången fick bli på lördagen. Uppladdningen var inte den bästa, mådde illa nästan hela dagen på jobbet. Var på väg att skippa allt och bara åka hem och sova, men som en skänk från ovan slutade illamåendet typ 1 timme innan jag slutade jobbet. Per kom och hämtade mig, åkte till ljusdal där jag och Linnéa hade en lugn och mysig förfest.. Sen blev det stadt! Fullt ös där i början, men sen så orkade vi inte riktigt hela vägen så vid 1 blev det kebab:) 

Haft några mysdagar i karsjö och vålsjö också! Så skönt!

Nu har det hänt!!! Jag och Lina har äntligen börjat träna!=) Bodypump och Bodybalance har det blivit, mycket träningsvärk:)

I Torsdags så åt vi middag med jobbet och tackade av Fredrik som ska sluta. Jättetråkigt!

Ikväll blir det tjejkväll! Jag, Emelie och Lina kände inte för party så det blir lugn hemmakväll istället:)

Jag är alldeles ensam och för första gången så uppskattar jag det!

Oj värsta novellen.. dags att sluta, annars är det ingen som orkar läsa..
RSS 2.0