Avsvimmad...

Jag har åkt på världens förkylning, men börjar nu bli lite bättre, varit hemma från jobbet i två dagar nu. Blir sjukt rastlös av att inte göra nånting..

I lördags var vi på torön, jag o lina, min familj och sen kom Per också. Mycket trevligt men iskallt... var nog alldeles för nykter=) När vi kom hem och skulle sova så lyckas jag med konststycket att gå in väldigt hårt i en nyckel, blev alldeles blå på armen, nu har färgen mer gått över till gulgrön.. Sen mitt i natten vaknar jag av att jag får en armbåge mitt på näsan, Per som drömde nåt tok..

Den här morgonen har varit väldigt händelserik på ett dåligt sätt.. Vaknar av att jag hör erik utanför fönstret som försöker få våran katt att gå och hämta mig, katten förstod inte riktigt men jag vaknade iaf.. Då går jag och låser upp åt erik som igår bara skulle gå ut och ta en öl.. Då har han varit på sjukhuset hela natten och fått åkt ambulans. han har skurit upp båda fötterna på stenar i ån.. Sen bara för att det finns människor som inte är det minsta hjälpsamma har han fått hoppat på kryckor med sina onda fötter jättelångt.. iaf, när han kommer in börjar han berätta vad som hänt.. jag lyssnar och helt plötsligt så känner jag hur hela rummet blir snett och sen hade jag tydligen bara rasat ihop... låg bara avsvimmad i några sekunder men det var ändå väldigt läskigt..


Jag är fortfarande lite skakis så jag skyller på det om texten är obegriplig...

ja det var väl allt för nu...

Roligt på jobbet!

Jag har haft roligt på jobbet idag, trots sjukt mycket att göra och att vi kom därifrån jättesent.

Jag behövde verkligen en rolig dag. Bara för att jag nämner det så kommer väl en massa jobbiga dagar framöver, brukar alltid bli så.. men det får jag ta=)

Tack alla ni som är så bra!

självförtroende i botten..

I fredags när jag just hunnit tänkt tanken att jag tyckte det var roligt att jobba så blev allt skit igen... Känns som att ingenting jag gör är tillräckligt bra, man är alltid pressad. Jobbar med ett konstant magont och ibland med tryck över bröstet..

Jaja, nu har jag varit ledig sen i lördags, varit hemma i vålsjö. I fredags fick jag längre hår, blev helt okej, lite ovant bara..

Mellan 15.30 och 22.20 satt jag, Anna o Cine på Condis i järvsö. Vi fick i oss mat, efterrätt och kaffe och cider. En mycket trevlig kväll med mycket snack=)

På söndagen blev det tillbaks till hudik och match för Per. Rolig match där abk vann och Per gjorde mål=)

Nu är det slut på ledigheten och det är jobb som gäller imorgon...

Godnatt!

Grattis..

Grattis syster till körkort och bil!=)

De senaste veckorna har gått lite upp och ner, men nu kan jag iaf somna på kvällarna. Efter helgens jobb tror jag kroppen fick nog, i måndags vaknade jag, spydde och satt och skakade i en evighet.. blev inget jobb för mig i måndags. Nu känner jag mig som världens sämsta eftersom jag inte verkar kunna sköta mitt jobb...

Idag är jag ledig, har städ och tvätt-dag, går ganska bra, har även färgat sofföverdragen svarta, tror det blir bra. 

Förra veckan köpte vi en bärbar dator, den är asbra=) och som om det inte vore nog, igår köpte vi en ny tv, en lcd på 40 tum. Den är också asbra och snygg=) Nu får det vara bra med shoppandet på ett tag=) 

Ja nu tog det stopp...

När allt bara rasar..

ja, vad finns det att säga...

Då ska vi se..

Ja som vanligt får jag en liten bloggsvacka då och då...

Jag har iaf varit i dublin, underbar resa med underbara människor.. Jag behövde verkligen den resan! Så härligt, vi fikade, åt, shoppade, utforskade staden och landsbygden, och hade det allmänt trevligt=) Jag tror också att jag lärt mig dricka öl...=)




Våran vildfaks vann sitt första lopp i tisdags! Mycket roligt!

I lördags åt vi middag på 49:an här i hudik, jättegod mat och mysigt! Sen bar det iväg till ljusdal för förfest med Linnéa och Stina. När vi var tillräckligt laddade blev det järnvägs. En trevlig och rolig kväll. Sen på söndag morgon var det dags att åka till gävle med Lina och häst och en massa andra=) Lina skulle vara med på ett treårstest för hästar. En trevlig dag med mycket hästprat=)

Nu sitter jag här och har en hel oplanerad ledig dag... Det enda som står på dagordningen är att inhandla ett par skor som jag blev kära i i lördags=)

Nu ska jag försöka ta mig ut i solen lite..

Jag tänker på familjen Fransson, livet är så orättvist!

Ta hand om varandra!

//Elaine
RSS 2.0