En sån dag, en sån där skrivdag

Jag vet att jag inte är skitbra på att skriva här, ibland tänker jag att jag ska stänga igen det här, men inte idag tycker jag så. Veckorna rullar på så sjukt fort, jag blir lite rädd faktiskt. Det här med tiden har alltid varit läskigt tycker jag.

Jag befinner mig fortfarande i hudik, solkusten som Marcus så gärna vill kalla det. Dock har inte solen tittat fram så mycket, och om det har gjort det har det varit -25 så då vill man ändå inte masa sig utanför dörren. Idag har jag suttit och skrivit på praktikrapporten, har varit lite duktig och fått ihop några sidor iaf.

Den här veckan har jag varit lite småtjurig, av ingen anledning alls. Det kanske tar på krafterna, mer än jag tror, att pendla och kliva upp skittidigt varje dag. 

Praktiken går bra, nu sitter jag själv och tar kunder hela dagarna, ibland känner jag mig duktig och ibland skitkass, pendlar lite från minut till minut:) Hatar att behöva fråga så fort jag inte vet, men vad ska jag göra då?! Kan ju inte direkt göra nån egen variant, vore nog inte så poppis:P

Såg igår på Plus att det var en kvinna som öppnat konton till sina barn när de var små och nu när dom blivit myndiga och ville ha tillgång till kontona var dom borta, måste kännas fruktansvärt frustrerande. Tur att det inte var Handelsbanken:)

Har lyckats tagit en promenad idag också, väldigt skönt att röra på sig lite, händer ju inte jätteofta numera tyvärr, skärpning!

Jag var på synundersökning nu i veckan, mina ögon samarbetar tydligen inte optimalt, då blir det ansträngt och jag får huvudvärk och ont i ögonen. Så nu blir det glajjer, fast bara när jag läser och sitter framför datorn. Har lånat hem 5 par, väldigt svårt att välja, jag som får beslutsångest av allt.

Jag har fortfarande inte fått pengar av Csn, så jag har lever på pengarna från dec, vilket går sådär med tanke på att det var 2 månader sen. Tur att jag är billig i drift och att jag har en personlig bank som heter pappa. Men men nu borde det snart vara på g iaf..

Idag har jag saknat Mosingen, att jag aldrig mer får titta in i dom där underbart fina bruna ögonen.

Jag ska nog försöka ta mig ut en sväng till för lite frisk luft, här blir jag bara deppig av att sitta!

Härligt Guld och Brons igår av sprintkillarna, jag tänkte på dig Tove! Vinterstudion är ju inte detsamma utan dig!

Det är väl nåt alpint i eftermiddag också, det är jag värd att titta på kan jag tycka..

16 feb

Sitter i hudik och har nyss ätit väldigt god thaimat, dagen har gått fort, har mest suttit med internutbildningar och i kundmöten. Slapp och skön dag på praktiken! Jag har denna vecka pendlat från hudik, slog på stort i måndags och köpte ett månadskort. Det går faktiskt ganska bra, lite jobbigt att klockan ringer 05.30 varje morgon, men vad gör man inte ;) Dessutom har jag sällskap av Johanna och Jonna varje dag så tiden på bussen går ganska fort. Just nu är Marcus på hockey och jag borde sitta och skriva en rapport, men det är ju ganska tydligt att jag inte sysselsätter mig med det. Imorgon ska jag sova i Vålsjö för första gången på en vecka, måste hem imorgon och packa om väskan:) Sen på fredag blir det nog hudik igen, det känns som det blir många mil varje vecka, men som sagt, vad gör man inte;)

I måndags blev jag bjuden på mat, åt den godaste oxfilén nånsin (har kanske inte ätit det jättemycket i mitt liv, men ändå). Vilken tur jag har som har världens bästa M.

Nä nu ska jag ta tag i disk, promenad och sen kanske skriva pyttelite :)

Men jag mår otroligt bra just nu, ville bara säga det :)

8:e Februari

Jag och Jonna körde en roadtrip upp till Umeå och hade väldigt roligt påväg upp dit, helgen följde i samma anda, en riktigt rolig helg! Med en riktig fest och en massa god mat och chill. Tack Lina!

Dessa dagar efter Umeå har varit lite mindre roliga, mådde illa hela måndagen och fått lite feber på köpet. Blir hemma från praktiken t.o.m onsdag, kanske hela veckan om jag inte blir bättre. Har iaf bestämt att jag måste bli bättre till helgen. Då bär det av till Motala för att hämta Marcus bil, för att sedan åka till solvalla och kolla när Norah vinner:)

Jag blir lite smådeppig av att inte göra nåt vetttigt på dagarna, samtidigt vet jag att det är bättre att jag blir frisk ordentligt, annars kommer jag gå runt och vara halvkrasslig i evigheter.

Som sagt idag har varit en deppdag, av ingen direkt anledning, bara fjantigt av mig att känna så.

Det hade nog känts bättre om jag fått varit i hudik idag:) Saknar M som en tok, ändå var det igår som vi sågs, lökigt, som Tove skulle ha sagt;) Idag har vi varit tillsammans i en månad, känns mycket längre, och det är väl ett bra tecken hoppas jag:)

Jag har hunnit fyllt år också, hade en mysig födelsedag och jag tackar så mycket för alla fina gratulationer:)

Dagen har passerat hyffsat fort tackvare Prison Break!
RSS 2.0