Sommar och sol

Den finaste sol-dagen för iår här i karlstad idag, underbart väder!

Skulle egentligen ha pluggat och tvättat hela dagen, men dom planerna grusades när det dök upp bättre förslag:)

Solat och spelat Volleyboll, det är livet det:)

Idag inleder vi sista partyhelgen innan alla ska åka hem, och som  vi ska festa! Kommer bli en grym helg, känner det på mig :)

Har redan börjat lite smått med en öl till maten och en sjukt god drink, blir nog en bra kväll det här!

Nu ska jag påbörja förvandlingen..

1-3 veckor...

.. tills jag får reda på resultatet av allergitestet. Känns som alternativen till vad det kan vara är som pest eller kolera. Sjukdom eller allergi?! Men skönt att veta iaf.. Kommer ju aldrig kunna äta normalt ändå.

Idag har vi suttit hela dagen i skolan med ett jäkla skitcase, så otroligt skönt när det blev klart. Ett under att vi inte slog ihjäl varandra där på slutet, alla var hungriga, trötta och less på allt. Nu tar alla andra sommarlov men jag har en vecka kvar..

Kommer nog bli en kanonbra helg iaf, sista helgen i Karlstad på väldigt länge! Lika bra att köra på:) Otroligt roligt att Linnéa ska med ut på lördag, var längesen nu. Det blir som på den gamla goda bekymmersfria tiden!

Jag vill inte ha sommar, eller jo, fast nej..

Allergitest

Det slog mig nyss att man kanske måste ta nån spruta när man gör ett allergitest, måste man det?? Aja, lär ju överleva om besöket inkluderar sprutor men skippar helst det inslaget. Usch.. Kan ju inte vara så mesig att jag börjar oroa mig för det nu. Ska iaf testa för mjölk och gluten och allt annat som är möjligt.

Ibland blir jag galen på mig själv, tappar alltid bort saker, om så bara för några sekunder innan jag kommer på vart jag la saken senast. Blir så flera gånger per dag ibland. När det gäller viktigare saker hinner man nästan få lite lätt panik innan jag inser att jag inte tappat bort den, bara lagt den på ett extremt smart ställe...

Tenta idag, helt slut i huvudet, konstigt vad jag har energi till konstiga saker när jag knappt sovit nåt inatt.. Går väl på överskottsenergi. Bara en tenta + ett case och seminarium kvar nu sen blir det sommarlov i hela 7 dagar, yeeah:)

Delar av kommittén träffades ikväll för att fixa grupper inför hösten. Kommer bli sjukt kul..:) Dock lite nervös inför all alkoholkonumtion..:P Möte imorgon också med alla faddrar.

Shoppade idag för första gången på flera veckor, ännu ett tecken på att livsglädjen är påväg tillbaka ;) kanske berodde lite på att det är två hyresfria månader nu som väntar och därför tror jag att jag är stenrik, haha, vilket skämt:)

Ibland är det jobbigt att du är så bra, men mest är jag tacksam!

Thriving Ivory -Angels on the Moon, hittade den nyss, en asbra låt, redan lyssnat på den minst 15 gånger!

Slänger in lite bilder medans jag har energi!



Kommer sakna er otroligt mycket under sommaren!





Men det kommer bli underbart att träffa dessa skönheter! Oj vad längesen!






Även om det inte är som vanligt när jag kommer hem, det kommer nog aldrig bli detsamma, så längtar jag efter de fyra viktigaste människorna i mitt liv! Ni är så bra!

Det får nog räcka för ikväll... har lite pugg att fixa innan snarklådan väntar...

inte många dagar kvar..

Nu är det inte långt kvar tills det bär av hemåt till lilla jarse.

kommer bli en konstig sommar på många sätt.

Bo ensam med mamma i ett stort hus som alltid varit fullt med folk..

En sommar utan dig

En sommar utan Linnéa

En sommar utan Hudik

Ja det blir annorlunda, men det betyder ju inte att det  behöver bli en dålig sommar!

Tror det kommer lösa sig bra..

Kommer sakna karlstad och alla människor så sjukt mycket...

Att gå från att alltid ha massa människor runt sig till en ödslig by uppe i norrland, det blir lite skillnad det..

Campusfest igår, det var roligt.. mycket folk och fint väder. Jag sprang mest omkring och inte gjorde så mycket förutom att ha sjukt trevligt:) Klarade cykelturen hem utan skador. Synd att inte alla ägodelar kom med hem och att dom nu antagligen glider omkring på kronoparken...

Tenta på tisdag, det blir bra, eller nej men skönt när den är gjord.. Extremt skoltrött nu! Tagit sommarlov lite för tidigt. Eller det känns som jag alltid har lov.. men aja jag kanske bättrar mig till nästa termin, eller ännu nästa...


Vill inte diska och städa, nån som kan tänka sig städa för pengar?:)

Nu ska jag slänga mig i duschen

Ikväll blir det en tur till ljugarbänken, vad skulle vi göra utan den?? Vad skulle jag göra utan er??

utbildad

Både igår och idag var jag på fadder utbildning, kan inte säga att jag har lärt mig jättemycket nytt men det kändes ändå givande på nåt sätt. Nu vet jag iaf vart i karlstad man får dricka alkohol offentligt:)

Tentaplugget går sådär, har som vanligt ingen motivation, hur ska jag nånsin hitta den?? Men det är bara att nöta in skiten. kan ju inte mer än att göra mitt bästa.

Jag måste sluta äta pasta och bröd, får sjukt ont i magen av det. Jag hoppas verkligen att jag inte är allergisk mot gluten, kanske bara är lite känslig?! Kosten blir mycket spännande och god när man inte får äta bröd, pasta och mjölkprodukter.. Men det blir ju väldans nyttigt och det är ju välbehövligt.

Konstig kväll, en kväll när du vill ha sällskap men alla är upptagna eller trötta. och jag tänker inte vara till besvär. Nu skulle det sitta bra med en sån där mysbyxekille som jag är på jakt efter, haha..
Eller så inte.. dom gör bara en ledsen.. jag är bara lite bitter.

Imorgon måste jag ringa vårdcentralen, måste beställa tid för ett allergitest och kolla mina öron, är nu nästan döv på ena örat större delen av dagen. Det kan omöjligt vara bra.

Igår somnade jag glad för första gången på flera veckor! Sakta men säkert påväg uppåt:) Du förstår nog inte riktigt hur glad du gör mig! tack!

Jag är omringad av de allra bästa! Om jag nån gång blir åtminstone hälften så bra som ni är jag nöjd!



Ikväll saknar jag den här killen!

Skratt!

Jag har kommit på mig själv ganska många gånger den senaste tiden att jag skrattar, sån skön känsla! Det kanske är jobbigt att  jag blir förvånad men jaja...

Så otroligt skönt att bara flumma runt, garva åt sig själv (och ibland åt andra), leka och inte bry sig, tack för de senaste utflykterna Tove!

Man kan inte ta allt så jäkla seriöst, vem orkar det egentligen?! Såklart man ska vara ambitiös och duktig och sköta sig på alla sätt och vis.. men man ska inte ta sig själv på så stort allvar, man ska inte fundera så mycker och ångra och oroa sig över en massa saker.

Nu kör vi!

....



Ibland längtar jag tillbaka!

Plugg

Vem orkar egentligen sitta och skriva ett case, en solig fredag då man är sjukt trött och bakis?

Vi hade tydligen väldigt höga tankar om oss själva som hade tänkt att vi skulle vara effektiva idag.. iofs kan jag bara tala för mig själv men jag har inte alls åstadkommit så mycket vettigt... eller jo lite kanske.. Men nya tag på söndag, pigga och fräscha!

Hade grymt roligt igår, behövde verkligen en sån bra kväll!! Fick en liten glimt av mitt forna jag:) Snart så..:)

Kommer bli så roligt i höst också, bara för vi är så bra:)

Nä nu är det dags att bege sig hemåt.. biblioteket är helt öde sedan några timmar tillbaka..

Och nu är jag taggad och laddad!

Lite tunnare fasad..

Ja, som du sa så börjar den bli lite mindre. Jag hoppas att den snart är helt borta. Men det dröjer nog ett tag till. Det är en konstig känsla att vara ledsen och glad på samma gång. Finns så mycket jag är ledsen över just nu. Samtidigt är jag otroligt glad över allt bra i mitt liv.

Det behövs så lite för att det ska rasa, såg nyss en massa underbara bilder. Då bröt jag ihop igen.

Men, det behövs väldigt lite för att jag ska bli glad också, ett bra träningspass, ett värmande ord, sol, vänner, ja det finns mycket..

Det går iaf framåt och jag hoppas att jag ska börja kunna sova hela nätter igen. Jag blir extremt sur och grinig när jag inte får sova.

Jag vet att jag för det mesta låter som en tråkig surkärring, jag ber om ursäkt för det, men jag lovar, snart är jag tillbaka!

jag vet även att det kanske har verkat som att jag inte bryr mig, men det gör jag. Jag har bara inte alltid haft energin att visa det.

TODO

Känns som att det är sjukt mycket jag borde göra just nu. Jag äger en kalender men använder den aldrig, kanske ibland att jag skriver i något i efterhand.. Men nu är det ändring på det. Här ska skrivas ner allt som ska göras! Kommer nog inte överleva dom kommande veckorna om jag inte får lite struktur på tillvaron. Börjar bli jobbigt att hålla alla datum och tider i huvudet nu..

TODO

Ringa och kolla om jag kan skicka in min dator

Bränna ner allt från min dator på skivor innan jag skickar iväg den

Ringa sommarjobbet ang. schemat

Fixa studentpresent till syster

Likaså födelsedagspresent till pappa

Ringa en dykare

Fixa flytvästar

Börja med caset

Göra klart caset

Börja tentaplugga

Göra matlådor inför tentapluggandet

Laga min cykel

Fundera ut hur jag ska ta mig hem inför sommaren

Gå fadderutbildningen

Lite teambuilding ska hinnas med

Ladda och planera inför torsdagens fest :)

Ja som sagt listan kan göras lång.. lika bra att gå och lägga sig och ta tag i allt imorgon.

Helgen har varit bra, lugn men festlig. Så skönt att vi är så lugna nuförtiden ;)



Tänker på dig Andreas, lider med dig och dina närmaste. Fruktansvärt när en sån underbar människa försvinner! Livet är inte rättvist!

Utgång eller inte..

Det regnar, vart tog solen vägen? Hoppas den dyker upp snart

Trots regn så tog jag och Tove en promenad imorse, bra gjort.

Valborg var roligt

Fredagen efter inte lika kul

Men lördagen däremot var bättre

Konsert är vår nya grej

Tung vecka

Jag vet ingenting

Hur ska jag klara mig utan linnéa en hel vecka?

Orkar vi verkligen gå ut ikväll?

Hösten kommer bli bra

Hoppas även på sommaren

Nu ska jag till skolan

RSS 2.0