Trött och less..

Idag är min lediga dag och jag har haft sjukt tråkigt hela dagen.. roligt att vara ledig när alla andra jobbar... :P

Jobbat i helgen, stressigt och fullt upp som vanligt. Känns som att man aldrig räcker till... Jag blir deprimerad snart.

Har iaf varit ute på promenad, 2 gånger redan och det blir en 3e ikväll med lina!

Sen sist har jag varit på utbildning i gävle, väldigt roligt med många roliga och spännande människor..=)

Har även blivit bra mycket blondare, håller fortfarande på att vänja mig men det blir nog bra. Jag och Lina har varit på sminkkurs också.. trevligt.

Åker till dublin om 6 dagar!! =)=)=) underbart ska det bli!

nä nu måste jag äta nåt, har bara druckit lite juice idag, jag är en konstig människa..

ja så var det med det..

Duktig flickvän

Nu vill jag göra nåt roligt med mitt hår! Känns inte alls nå roligt nu..livlöst och trist.. Tänkte att min syster skulle göra nåt åt den saken..=) men hon vet inte om det än bara..

Nu är jag ledig från jobbet i sex hela dagar, helt sjukt=) Fast jag ska på utbildning två av dagarna så riktigt ledig blir jag ju inte men det känns ändå som semester!

Tänkte bli lite bättre på att lägga upp bilder här... nu när jag har fått kamera och allt men latheten är för stor idag.. det får bli en annan dag..

Idag har jag handlat ett par leggings, 5 halsband och ett par örhängen för 9 kr. Härligt med rabattkort=)

Nu idag tänkte jag att jag skulle vara en duktigt flickvän för en gångs skull, städa, diska och ha middagen klar när Per kommer hem, så vi kan ha vår efterlängtade myskväll=) Får väl se hur duktig jag är.. Jag har levt värsta lyxlivet när Per varit hemma hela dagarna, kommit hem till lagad middag och städad lägenhet varje dag.. Nu är det ändring med det.. typiskt att han skulle få det där heltidsjobbet=)

Imorgon blir det högskoleprovet.. är inte direkt laddad men jag ska försöka hålla alla hjärnceller vakna hela dagen!
nä nu är det dags för den duktiga flickvännen att börja med projekt städning=)

Härlig dag!

Varit lite lat med att skriva här på ett tag..

Påsken var bra förutom en mycket stressig jobbvecka och feber... Hade en väldigt trevlig långfredag=) Sen var resten av påsken lagomt rolig, blev liggandes i feber och hosta.. 

Var på utbilding förra veckan i gävle, bodde på hotell och hade det trevligt=) Blev långa ovana dagar med att sitta still och lyssna och fika och äta hela tiden, inget som vi på lidl är direkt bortskämda med..

Jobbade hela helgen och igår, så idag är jag ledig! Sov ut för första gången på evigheter, åt frukost och gick ut i solen och ner på stan för shopping! Ovant att vara ensam hemma nu när Per jobbar.. lite väl tråkigt för min smak..

Ikväll ska jag o Lina iväg och kolla in vildfaksen, hans första tävlingslopp! Hoppas han vinner så vi blir rika:D haha!

De senaste dagarna har jag fått nån fixidé på hundar, jag vill verkligen ha en hund. Jag ska inte skaffa en men jag vill=) Sitter och kollar hundannonser stup i kvarten.. Har varken tid, pengar eller plats för en hund.. men nån dag ska jag ha en iaf!

Usch nu fick jag huvudvärk, brukar jag aldrig ha, det är väl för att jag inte är van med frisk luft:P

Nä nu måste jag hitta på nåt...
RSS 2.0