Den där listan..?!

Funderar om jag ska skriva den där årliga listan och sammanfatta året som varit eller inte..

En sak som är säkert är iaf att 2009 har gått sjukt fort, det snabbaste året såhär långt, jag är rädd för att åren bara kommer gå fortare och fortare. Så i den här farten är jag snart pensionär och sitter på hemmet.

Året som varit blev inte riktigt som jag tänkt mig, förra året vid den här tiden trodde jag verkligen att 2009 skulle bli ett grymt bra år, fast den tanken har man väl kanske inför varje nytt år, men ändå. Det blev inte riktigt så.. orkar inte tjaffsa om gammalt skit. Tänker bara glömma det här året, eller bara 3/4 av året. Hösten 2009 har varit en bra höst, kanske den bästa på mycket länge! Detta mycket tack vare att jag:

-Flyttade in på herrgårdsgatan, vilken klockren idé det var. Trivs som fisken i vattnet med världens bästa människor!

-Var med på Nollningen, kommittén var sjukt kul, de två konstigaste, äckligaste, flummigaste, roligaste, grymmaste, festligaste veckorna jag varit med om! Underbara människor i en klockren kommitté:)

-Har de bästa vännerna! Tack för att ni är så bra!

-Har den bästa familjen! Tack för att ni alltid finns där!

Imorgon bär det av till Hudik för att fira in det nya året! Har en känsla av att den där lugna nyårskvällen inte kommer bli så lugn.. och inget mig emot:)

Jag borde verkligen plugga, sitter faktiskt med statistik papperna här bredvid mig, kikar på dom lite ibland för att döva mitt dåliga samvete. Men kan ju inte kalla det att plugga; att sitta framför datorn samtidigt som jag kikar lite på tv och samtidigt tror att jag ska lära mig nåt av att bara titta på anteckningarna?! Varför är jag såhär? Ska jag aldrig lära mig? Kan jag inte bara lägga ifrån mig datorn och stänga av tvn och gå och sätta mig vid ett bord? Nej, tydligen inte...

Har haft en grym vecka såhär långt iaf! Hunnit med träffar med Lina, Maria, Linda och Anna! Jag saknar er när ni inte är där jag är!

Om jag är duktig och pluggar mycket här hemma kan jag stanna hemma längre, vilket jag vill just nu, men inte ens det kan motivera mig tillräckligt mycket, vad är det för fel? :)

Gott nytt år!



Det är såhär det känns att vara ledig..

Idag har varit den slappaste dagen på länge, oj vad efterlängtad den var! Sov till halv tolv, segat runt i mysbyxor hela dagen, öppnade dörren och drog tre andetag och tyckte det fick räcka med friskluft för dagen. Legat och läst och sett en massa filmer. Men imorgon är det slut med dom fasonerna, upp för jobb i hönshuset, sen järvsö, Lina och salongen, sen vidare till ljusdal för att träffa Maria:)

Julaftonen var lika underbar som jag hade hoppats, tack för det!

Sen kom Juldagen med allt vad det innebär:) Grymt kul hade jag iaf! Det är perfekt att grunda med tårta:)

Med tanke på tårta... och allt annat skit man stoppar i sig runt jul.. så måste jag ta tag i träningen, iofs så blir det svårt just nu när jag är förkyld men sen då jävlar får det vara nog.. orkar inte ha det såhär längre..

Igår hade jag världens myskväll med Elin och Anna, god mat och trevligt sällskap var helt perfekt:) Sen när jag skulle skjutsa hem Anna var det bara att försöka hitta bilen under all snö, på bara några timmar hade det kommit flera decimeter.. När jag kom hem gick det inte att åka upp på gårdsplanen för all snö, när jag plumsade fram till huset så hade jag snö upp på halva låren, har aldrig varit med om så mycket snö på så kort tid. Men det är ganska underbart med all snö, men det blir lite problematiskt när man bor mitt ute i ingenstans och ska försöka ta sig fram med bil.. snöskottningen verkar fungera sådär...

Jag saknar en speciell familj så himla mycket, men har fått några glimtar av den nu under jul iaf. Hemma hos er är nog en av de hemtrevligste platserna på denna jord. Ni är så bra!

Nyår är spikat också, blir nog skitbra det där:)


Hittade lite vackra bilder på datorn:











Nä om man skulle ta och tänka på den där refrängen..

Dagen före julafton

Har varit hemma sen i fredags, är helt underbart! Så härligt med all snö!

Nu är granen klädd, all julmat inhandlad, klapparna klara och julgodiset är bakat. Nu är det bara att luta sig tillbaka och vänta in julafton..

Jag har nog aldrig känt ett sånt här lugn inför julen förut, alla i familjen känns så mycket mer harmoniska nu än om man jämför med förra året. Iofs är väl det inte så konstigt då det mesta var kaos. Men det känns bra att vi t.o.m. i våran familj kan hitta lite jullugn.

Planerna för morgondagen är väldigt många, det ska hinnas med promenad med Moa, skoteråkning, julfrukost/lunch, hästarna ska få morötter, titta på kalle (och antagligen somna lite på soffan), äta julmaten, paket och tomten såklart och så ska vi väl lägga det årliga pusslet som ingen egentligen har tålamod till. Och däremellan ska man proppa i sig en massa julgodis:) Detta skulle inte vara något problem att hinna med om det inte vore för att i våran familj sover man länge, väldigt länge.. skulle tippa på att vi kanske pallrar oss ut för första aktiviteten kl 10-11.. Vill också kunna vakna kl 7 och vara pigg, ska gå kurs hos Linnéa:) Oj höll på att glömma, måste ju någonstans få tid till att leka med leksaken man får i julstrumpan också:)

Igår hängde jag med Lina i hudik hela dagen, vi och alla andra handlade för fullt:) Varje gång jag är i hudik så känns det så konstigt, jag förstår inte riktigt att jag verkligen har bott och jobbat där, hela mitt liv var ju i hudik förut.. Träffade Anna och Linda, föredetta arbetskompisar, åh vad kul det var! Vilket bra gäng vi en gång var, nu är det inte många gamla rävar kvar på det där bygget:)

Jag har blivit förkyld också, hatar det.. det är så typiskt att man blir det nu när man kommer hem och tar det lugnt.. håller på att kurerar mig för fullt med vitlök. Stinker men förhoppningsvis blir jag frisk, helst till imorgon:)

Nu ska jag försöka ta mig ut i mörkret på en liten prommis!






Jullov

Nu har hjärnan tagit jullov, iofs så känns det ganska ofta som att den är borta på nån slags semester men nu är den iaf ledig;)

Jag har haft så roliga dagar det senaste, det har blivit mycket plugg, mys, skratt, alldeles för lite sömn, fått extra jobb, ätit massa god mat och handlat julklappar! Livin' the dream:)

Imorgon är det sista föreläsningen för iår, sen blir det julmys med dom bästa! Vad skulle jag göra utan er?

På fredag kommer min snällaste pappa och hämtar mig, jag längtar efter alla därhemma så sjukt mycket nu!

Ikväll var vi iväg och åt sushi med familjen, plus johannas mamma, himla trevligt måste jag säga och gott:)

Har bakat skorpor och gjort marmelad idag, kors i taket vad huslig jag har blivit...


Egentligen så ska jag inte skriva såhär sent, eller snarare att jag inte ska skriva vad jag känner såhär sent, så jag gör inte det heller... för vad spelar det för roll?

Godnatt!

Livskvalité ;)

Jag har då aldrig skrattat så mycket som jag gör nu när jag bor här, älskar det här livet:)

Helgen har varit lat men sjukt rolig! Jag har varit dålig som inte pluggat nåt, men jag har kollat på skidskytte och festat, det tycker jag är kul:)

Imorgon blir det ett jättelångt pass i skolan! Skatterätt och Offentlighet & Sekretess, weeihoo :D


Jag borde egentligen gå och lägga mig nu, men orkar inte riktigt.. har haft svårt att sova nu en period och då gruvar man sig ännu mer för att gå och lägga sig. Och för dom som hängde med mig i somras vet att jag blir jättesocial då jag sovit för lite.. :P

Nu ska jag gå och fixa lite matlådor, fläskkarré och ugnstekt potatis!

RSS 2.0