det rullar på

Det blir alltid när jag ska sitta och skriva rapport som jag kommer på att jag kanske ska skriva några rader här.. hm.. bra självdiciplin, yes!

Idag har jag faktiskt varit duktig, har t.o.m. börjat referera till litteratur, inte illa:) Känns dock sjukt jobbigt att det är mer än hälften kvar att skriva.. men men:)

Förra helgen var mycket bra, gick fort som alla andra helger. Det blev en massa tårta och firande, både på fredagen och söndagen. Mycket trevligt! I lördags pallrade Anna sig hit till storstan, väldigt mysigt att bara gå runt och shoppa och fika på mysigt café med trevligt sällskap! På kvällen blev det också trevligt, tjejmiddag hos Jonna i hennes nya lya! Hade ganska höga krav på oss själva till att börja med, vi tänkte att vi skulle göra en trerätters middag, sen tänkte vi efter och insåg att vi inte orkade det, så vi skulle göra hemmagjord pizza. Det slutade med att vi insåg att vi varken skulle hinna eller hade lust med att göra hemmagjord pizza, så vi åkte och köpte pizza istället. Det gick ju också bra! Dom andra skulle ut på krogen, jag var tråkig för andra helgen i rad och åkte hem. Vill verkligen bli frisk nu! När jag kom hem var festen i full gång. Men dom var bara kvar en liten stund, sen fick jag krypa ner i sängen med en bra bok:) Blev dock väckt när M kom hem, det är svårt att missa när nån dundrar in och skriker att den är hemma:)

Praktiken går bra, tror jag :) Ibland känner jag mig helt inkompetent, men ibland inte. Har iaf fått ett sommarvikariat tills september, vilket känns mycket bra!

I helgen blir det bergsåker på lördagen! Mycket roligt, väldigt längesen det blev en heldag med trav nu! Hoppas på fint och soligt väder!

Nä nu är det dags för lunch, sen biblioteket och sen kommer kära mamma på besök!:)

Grattis!

Idag fyller världens bästa Marcus år! 27, väldigt gammalt;)

Solen skiner och ikväll blir det våffelkalas!

Jag ska snart iväg och försäka lista ut hur tvättstugan fungerar, den är sjukt high-tech, så det blir spännande. Det är tur att man är teknisk:)

Nu är hotell i Karlstad bokat! :) Underbart!

Nu ska jag kila ivög till tvättstugan och sen ska jag skriva en mycket bra rapport så jag inte behöver ha dåligt samvete över den skiten.



Underbara människor!

17 mars

Ja då sitter jag med den här j*kla rapporten igen, ska sitta och skriva en gång i veckan och jag tycker att veckorna går så sjukt fort. Och att skriva rapport är mycket tråkigt.

Livet rullar på, jag bor i Hudik och pendlar till Ljusdal där jag gör mig praktik. Det går faktiskt rätt bra att pendla, men det är fortfarande ovant för mig att kliva upp 05,20 varje dag. Vi lever sambolivet och allt går bra, jag trivs i Hudik och börjar tycka om lägenheten alltmer:)  Jag smyger in mina saker lite i taget så att han inte får en totalchock, en taktik som verkar fungera bra:) Egentligen vill jag bestämma allt, men jag måste lägga band på mig själv.

Jag har, kors i taket, börjat tränat! Guldstjärna till mig! Och till Johanna som jag tränar med. Vi har varit iväg ett par gånger nu och vi har kört på rätt bra. Träningsvärken är välkommen och snart är vi skitstarka.

Jag har tänkt mycket på Vide de senaste dagarna, mycket för att det i fredags var 15 år sedan han gick bort. Jag önskar så mycket att han hade varit här, han hade nog mått dåligt av mycket som har hänt, men jag tror mest han hade varit glad för allt bra som blivit och hur bra vi barn mår just nu! Eller jag vet att han ÄR glad, men jag skulle bara vilja att han var här. Jag tror han och Faffar sitter däruppe(?) nånstans vid ett runt bord och skrattar och pratar strunt <3

I tisdags var vi till järvsö, till syrran och Håkan, mycket trevligt, mysigt och god mat! Det blir så sällan som vi ses :(

Efter besöket fick vi med oss två hyllor, två lampor och en tavellist, allt passade mycket bra in i lägenheten:) Jag kom hem med en kasse med kläder också, härligt! Och så hämtade jag ut ett paket med en massa böcker:) Jag har verkligen saknat att ligga och läsa innan jag ska sova, eftersom marcus inte haft någon lämplig lampa. Men nu har vi fixat det, fast jag har två kvällar i rad somnat rakt ner i boken. Men jag har fått min lampa iaf!

Den senaste helgen som var, var en riktigt skön helg, mysmiddag på fredagen, ikea med jonna på lördagen och räkor och vin på kvällen och en sån där fixardag på söndagen! Like it!

Nu är det snart helg igen, imorgon ska jag förhoppningsvis iväg och fira Anna, sen är resten av helgen rätt oplanerad, det pratas om fest på lördag, men jag kommer nog bara bli sjuk om jag fullföljer dom planerna. Så vi får se.

Aja, nu räcker det.

RSS 2.0