Sista praktikdagen

Idag gjorde jag min sista praktikdag, börjar jobba på riktigt den 13:e juni. Jag vet inte om bank är nåt för mig, men jag ska iaf göra mitt bästa och ge det en chans, det kanske kan bli roligt!

Mannen är borta tills på torsdag eller fredag, och jag åker bort på fredag. Det är tråkigt att vara ifrån varandra men det kanske är nyttigt att få längta lite, vad vet jag?!

Jag borde ha gått ut på en promenad ikväll, men istället har jag suttit och kollat på en serie som jag blivit beroende av. Jag ska inte titta på serier, det spelar ingen roll vilken skitserie det är, jag blir beroende i vilket fall. Men men nån last måste man ju få ha;)

Lördagskvällen spenderades på torön, fantastisk trevlig kväll! :)

Nu blir det rapportskrivning i dagarna tre sedan blir det Karlstad! Och jag får sällskap av den bästa Linnéa Rystedt:)

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig, får passa på när det inte är nån hemma som gnäller på att jag lägger mig för tidigt. Godnatt!

26/5

Nu är det kanske dags igen för några rader..

Jag sitter och skriver på rapporten för fullt nu, det ska bli så skönt när den är klar!

Men nu till nåt roligare, äntligen är alla hemma på svensk mark igen! Så skönt att du bara är ett samtal bort Tove:)

Igår när jag kollade i ljusdalstidningen blev jag ganska förvånad!

http://www.ljusdalstidning.com/layout/tidning/2011/nr5b-11.pdf

Han har inte nämnt ett ljud om nån artikel!

På lördag blir det torön och engmans, när torön drar igång, då gör även sommaren det:)

Karlstad den 4:e, himla bra! Längtar!

Och om sex dagar får vi vår fina (efter lite renovering) lägenhet!

Det är mors-dag på söndag och jag har ingen bra idé, syrran tar med mamma ut på restaurang så det ska inte jag göra, kanske bara ska boka in en mor och dotter dag framöver, det kan ju bli trevligt!

Idag åt jag pärgröt och fläsk till lunch, det är nog det godaste jag vet, bara så ni vet!

Ja det blev lite i stolpform denna gång..

Jag är inte direkt världsbäst..

Nej, det är det ingen som kan klandra mig för att vara. Har varit uppe sen kl 7 och det jag lyckats med är tvätt och en promenad till bibblan. Jag hade tänkt att det skulle bli ett gnällfritt inlägg, men bara lite: jag mår jätteilla och blir nog hemma från praktiken några dagar om det fortsätter. Så nu var det klart med gnället.

Helgen bestod av kalas, M:s mamma fyllde år, Loppisturné med Anna och en städardag. Jag har sett min sambo litegrann iaf, både på fredag- och lördagkväll. Nu är inflyttningsdatumet ändrat, den 1 Juni får vi tillträde till den nya lyan! Weeihoo:)

Igår fyllde farsan Baloo år, Grattis! Det bli kalas på lördag tror jag, om vi lyckas samla hela skaran.

Idag köpte jag mig ett par blommiga gummistövlar, det tyckte jag var nödvändigt eftersom det är högsommarvärme ute och med tanke på att det var minst 10 år sedan jag ens använde ett par gummistövlar:P


Inatt drömde jag att Vildfaksen vann ett jättestort lopp. Hoppas jag har börjat drömt drömmar som stämmer :)


Nu ska jag spana på lite möbler!

Såhär i början av maj

Fy vad kallt det varit de senaste dagarna, till och med snö, nej det tycker vi inte om. Sol och värme, ja tack!

Idag har jag för första gången på världslänge varit duktig, skrivit rätt mycket på 2 timmar och mer ska det bli.

Praktiken går bra, det är tråkigt utan Johanna och rätt stressigt. Men det är inte så mycket att göra åt.

Nuförtiden är jag i princip ensamstående, det kanske bara är ett ord man använder när man har barn, det har inte jag. Marcus jobbar 05.00-22.00 varje dag känns det som, jag som blir trött av att jobba 08.00-16.30. Men vi är alla olika och jag tycker det är förbannat tråkigt att han jobbar så mycket. Jag försöker stå ut i lägenheten men för det mesta gör jag inte det. Det är iofs tur för då tar jag tag i livet och gör en massa annat, blir bjuden på middag hos Jonna till exempel:) Jag har varit hemma i järvsö rätt mycket, det blir nog ännu mer järvsö nu när M ska jobba dygnet runt. Jag ska inte gnälla, eller jo det ska jag, men ta det inte så allvarligt. Det är nåt behov jag har, jag gnäller när det är han som jobbar och sliter, borde det inte vara han som har det jobbigt? Ja nu kanske man inte ska hålla på och jämföra vem som har det jobbigast. Jag ligger rätt långt efter på den listan om jag ska jämföra mig med M. Så det ska jag inte. Men jag kan ju ändå inte låta bli att tycka och känna. Och ja, jag tycker det är jobbigt att han aldrig är hemma. Det ska tilläggas att det bara gått 4 dagar, 4 dagar av typ 120 dagar. Men jag kanske bara måste vänja mig, Marie sa att man uppskattar ensamheten efter ett tag. Usch låter ju fruktansvärt tråkgit! Japp, nu har jag iaf fått spytt ur mig lite.

Nu ska jag gå och käka lunch, jag och mina turkosa naglar.


Vackra järvsöskogar!
RSS 2.0