Tentaångest

Ja nu har jag varit i karlstad mer än en vecka och jag trivs fortfarande:)

Sen sist har det blivit lite grillning, fest, shopping med sambon, plugg och nolleplanering.

Nu är lägenheten uppsagd, nån som har en tvåa eller trea ganska centralt här i karlstad så får ni gärna meddela mig, tack!

Veckan har gått åt till tentaplugg, såå tråkigt.. och lagomt tills det börjar bli roligt så ska man göra tenta. Borde börja med att börja i tid. Pluggat hemma hos carro och erik, har gått bra, hoppas dom inte tröttnat alltför mycket på mig.

Ikväll så missade vi en massa bra friidrott också, jäkla plugg..

Nä nu kanske jag ska försöka komma i säng, har en förkylning som jag startat krig mot, såhär mycket vitlök som jag ätit de senaste dagarna har jag inte ätit totalt under hela min livstid.

Jag glömde Eddie hemma, skandal, hur kan man göra det? Jag skyller på alkoholintaget dagen innan packningen blev packad.

Önska mig lycka till!

Sommaren som var

Nu är jag tillbaks i karlstad, känns bra.. Lite ensamt men helt okej.

Idag har jag packat upp allt, ändrat och fixat med det lilla som går att förändra. Långpromenad med Carro imorse, jättetrevligt. Skönt att komma upp i tid också.

Oslo är avverkat, fin stad. Hade jättetrevligt! Så roligt att träffa alla! Jag och Elin sprang runt och såg det man skulle se medans osloborna jobbade. Sen middag på kvällen, mysigt.

Nu längtar jag efter min Linnéa som anländer på lördag, ojojoj vad vi är laddade:) Det blir nog lika bra som vanligt!

Längtar också efter lite soooool!!! Den här lediga veckan som kommer hade jag hellre spenderat utomlands än inne med tentaplugg... Men kanske i september.. :)

Jag vet inte om sommaren blev bättre eller sämre än vad jag hade tänkt... Den har iaf varit väldigt blandad. Den är den sämsta sommaren i mitt liv, hela året har varit riktigt kasst. Men som alltid finns det solstrålar som lyser igenom och jag tackar er för att ni gjorde sommaren så bra som möjligt! Jag saknar er redan!

Nu ska jag återgå till mitt!

Sista kvällen

Har fortfarande inte packat allt... och vi åker kl 8 imorgonbitti, jag är otroligt seg när det gäller den här packningen..

Helgen har varit grymt bra.

Utgång igår och idag har jag mår som jag förtjänar. Mysigt hemma hos elin, åt en massa gott. En picknik för två. En massa alkohol senare blev det krogen. hade väldigt roligt tror jag :P Vi låter resten vara osagt..

Har suttit på condis ikväll, riktigt mysigt. En bra avslutning.

Packa

Vart ska man börja? Kläder och saker i uppsjö. Hur packar man ihop en hel sommar på några timmar?

Ja jag vet då inte.. Sitter och gruvar mig för att ta tag i allt. Måste tvätta, städa är nog också bra. Och solen skiner som aldrig förr.. Svårt att bli motiverad till tråkiga saker då.

På tal om tråkiga saker, jag vill absolut inte göra min tenta om två veckor

Igår hade vi det jättemysigt hos fammen, åt kinamat, myste på balkongen och plockade en massa körsbär i trädgården. Det finns inte många ställen som ger ett sånt lugn som hemma hos fammen.

Vi tog en sväng förbi hemma hos Adéle också, alltid lika roligt att ses, trots att  vi är sämst på att höras. Men vi vet om det iaf :)

Nä' om man skulle ta och packa...

Fredagsmys

Nu händer allt i en rasande fart och jag hinner inte riktigt med. Ikväll ska jag och syster till fammen, världens bästa för övrigt! Vi ska käka thaimat och mysa. Kanske det blir en tripp till Adéle men vi får se hur vi orkar.

Jobbade sista dagen idag, känns bra:) Sjukt vad sommaren har gått fort... Firade att jag har fått semester genom en kall öl i solen på pappas altan, det är livskvalité på hög nivå! Mysigt att hänga lite med pappa.

I helgen måste jag PACKA, åh vad jag hatar att packa..  På måndag drar jag, Elin och pappa till karlstad. Sen på kvällen åker pappa hemåt igen och vi sticker till Oslo, mycket trevligt:)


Efter några dagars äventyr så blir det karlstad för min del, ska bli så skönt att bo själv :)

Underbara väder! Äntligen kanske man får lite sol på sig, har varit drygt att jobba de senaste dagarna när det varit så fint väder!


Nu är jag nyklippt igen :) Första gången jag klipper mig på en salong på tre år. Väldigt trevligt var det, hon är grym min syster :)

Nä nu ska jag packa sovpåsen!

Umeå o Trav

Nu är det bara en timme och 10 minuter kvar av den här vidriga dagen. Imorgon tar vi nya friska tag.

Igår var jag till Umeå, tur och retur på 12 timmar. Det var jag, Lina och Johan. En rolig dag med mycket garv. Den mesta delen av dagen tillbringades i bil. Men det blev en stund i sundsvall också, letandes efter diverse saker. Vi var i umeå i ca 30 minuter. Kikade in Linas lägga, liten men fin:)

Idag var det trav på hagmyren, start i lopp 9. Gick inte alls, testade ett annat bett än det som han hade sist, alldeles för tamt blev det. Han är en kille med tungt steg som behöver tunga grejer som håller emot. Jocke körde och gjorde det bra, hävde första galoppen jättebra men sen när den andra kom varvet senare kom han för långt efter och kom aldrig in i matchen. Blev iaf inte diskad, nåt bra:)

Imorgon blir det jobb.. näst sista dagen.. Det ska vi fira med sushibuffé :)

På måndag bär det av till Karlstad, som jag längtar!


Morgondagen




Morgondagen kommer bli tung, dels för att jag måste kliva upp tidigt men mest pga att den 5 augusti de senaste 3 åren har varit en underbar dag, en av de lyckligaste dagarna på året. Imorgon blir det inte så.

Bilder


Alla snygga städtanter


Firman


Sopsäckshoppning


Järvsöfaks och V75 på Hagmyren


I bilen påväg till en travkväll på Bergsåker


Jag fick äran att köra


Rutinerade travtjejer påväg till stallbacken


Bergsåker


Lycka vid målgången!


Ett lite oorganiserat segerfoto:)


Segerdefilering!

Måndag och jobb

Helgen är nu avklarad och den avslutades med utgång på järnvägs, hade planerat sen ett tag tillbaks att jag skulle ut den här sista söndagen med smalare än thord och allt.. Men igår efter jobbet var jag sjukt omotiverad, trött som en sate och inte alls partysugen. In träder Maria och lockar fram partykänslan:) Tur att vi gick ut, dans, drink och lite välkända ansikten!


Nu sitter jag här, trött och sliten men glad. Ska snart börja förbereda mig inför jobbet som väntar kl 15. Maria kommer få köra bilen hela kvällen tror jag. Och jag ska cykla till jobbet, bra planerat att göra det bakis :P Men dom där 1,6 milen ska jag väl klara av, annars är jag sämst. 

Imorgon ska jag till Umeå medv Lina, trevligt. Inte lika trevligt att jag dubbelplanerar men jag tror Linnea klarar sig utan mig på sin öppning av företaget! Det kommer gå alla tiders för Linnea är världens bästa frisör:) Jag ska boka klipp och färg hos henne den här veckan också.. Måste ju kamma till frillan lite:) 


Hoppas inte ångesten kommer idag, orkar inte..

Vinst!

Trevligt när han vinner:)

Har aldrig varit så nervös nångång inför ett lopp.. Var säkert mycket för att han var tippad favorit och då förväntar sig alla att han ska vinna.. Vi också:) 5 minuter innan start blir det materialfel på Vilden, alla andra gör provstart, medans Jocke försöker fixa felet ståendes i ett hörn av banan.. Uffe och Vilden kommer till starten jättesent men de fick vara med iaf. Loppet gick bra, fick en bra resa genom hela loppet. Lite nervöst på upploppet men Uffe hade koll hela tiden och ryckhuvan behövdes inte ens ryckas. Jag tror vi skrek mest på hela bergsåker när vi insåg att han skulle ta hem vinsten, sjukt rolig känsla. Skakis och spaghetti i benen. Ut på banan och in i vinnarcirkeln, trevlig plats:) Massor av kramar och beröm till världens bästa häst!

Värt att göra resan när det gick såhär bra:) Firade med glass på vägen hem!

Knäpptes lite bilder också men dom kommer senare, vet inte riktigt kvalitén på dom heller, var lite kaosartat där vid målgången;)

Nu ska jag iväg och jobba, första gången jag vet innan att jag kommer ha grymt kul på jobbet tack vare Maria!:)

Sen ikväll myskväll hos Elin, mycket trevligt!
RSS 2.0