Trött

Jag är så trött hela tiden, igår var jag så trött och less på att vara fjantigt halvförkyld så att det till och med kom en liten tår. Jag orkar inget. Jag vill sova när jag vaknar, när jag är på jobbet, när jag kommer hem från jobbet och när jag äntligen får sova på kvällen. Stackars Marcus som måste umgås med mig.

Vi ska flytta den 1 juli, nu är det klart:) En 2:a på 63:e kvadrat, med stor uteplats:) Så om nån känner sig manad att vara flytthjälp, meddela mig så ska vi nog kunna fixa det:) Tur att det bara är cirka 30 meter.

Påsken var underbar, fint väder och härligt sällskap! Så skönt att vara långledig! Har hunnit med många middagar, både i hudik och järvsö. I måndags grillade vi och satt ute och åt, helt underbart att kunna göra det i april!

Nä nu får det vara bra och jag ska sluta gnälla så mycket!

En helg på järvzoo

Förra helgen bodde jag och marcus på varghotellet på järvzoo, säkert första och sista gången jag bodde på hotell i järvsö, men mysigt var det:) Vi hade vargutsikt från hotellrummet och fri tillgång till zoo:t. Två varv blev det, ett i strålande sol och ett i månljuset mitt i natten. På kvällen var vi iväg och åt middag med Linnea och Håkan, lika trevligt som vanligt! :)

Idag är det långfredag och jag sov rätt länge, har inte fattat det där med att kliva upp kl 6.00, gå ut i kylan och börja dricka vid 7.00. Nej då föredrar jag den varma sängen en stund till och sen gå ut i solen när det blivit varmt! Vilket jag ska göra alldeles strax. Marcus åkte tidigt imorse.

Slänger in några bilder från Järvzoo.

             

                     


Vi vet att det inte är 2009 som det står på korten, en felinställning på marcus kamera:)

Regn

Jag var till biblioteket idag för att låna lite böcker till den underbara rapporten (som tydligen ska vara som en c-uppsats). Jag hittar inte så bra, eller rättare sagt inte alls, på biblioteket här i hudik så jag fick hjälp av bibliotekarien. Hon såg verkligen ut som en typisk bibliotikarie, gammal, gråhårig, lite kutryggig, lång kjol och en blus till det. Så himla söt och hjälpsam. Jag tror hon jobbat där i säkert 40 år. Jag min nöt glömmer papperet där jag skrivit upp alla böcker jag skulle låna, så jag fick improvisera lite. Jag kom hem med 8 böcker så nån borde ju det stå nåt vettigt i. Jag såg en massa böcker som jag ville kräkas på, böcker som vi använde när vi skrev uppsats bland annat. Jag har lånat några e-böcker också, rätt smidigt att slippa hålla reda på alltför många böcker.

Träningen går bra också, vi har iaf kommit iväg två gånger i veckan i en månad nu, så det ser jag som godkänt med tanke på att det är första träningsmånaden. Ska försöka avverka tre träningspass i veckan nu när vi kommit igång. Jag vet inte om jag blivit så mycket starkare, men nåt resultat borde det väl ge tycker jag:) Nu är det lättare att komma iväg på promenader också när det är lite ljusare och varmare ute. Det där med löpning är intre min grej, jag önskar att jag hade ett fantastiskt löpsteg och att jag tyckte att det är helt fantastiskt att springa, men det gör jag inte.

Vi har fått erbjudande om att gå på en lägenhetsvisning också, det känns bra. Får se bara om vi hinner med det innan tiden för den går ut. Har sett en annan lägenhet som det är bättre läge på. Kanske väntar och hoppas på den istället. Det är ju några krav som ska uppfyllas för att det ens ska vara möjligt att flytta in. Så vi får se vart vi hamnar. Personligen tycker jag lägenhet duger alldeles utmärkt ett tag till, fast då vill jag bo större än vad vi gör nu. Hus, ja det känns lite väl läskigt.

På fredag drar vi ner till Karlstad och solen, ska bli underbart att komma ner på lite semester, hotellfrukost två dagar i rad, inte illa:)

Så blond och korthårig som jag är nu har jag aldrig varit, jag undrar vart det här kommer sluta:)

Nä nu ska jag göra nåt vettigt.
RSS 2.0