Gårdagen..

Upp och ner, gårdagen var verkligen en bergochdalbana.

På morgonen fick jag reda på att morfars begravning är på samma dag som våran nästa tenta.. Har funderat och jag tänker nog gå på begravningen. Kommer bli tufft när jag måste göra tentan samtidigt som andra kurser men en tenta kan man alltid göra en annan gång, begravningen går inte i repris.

En underbar shoppingtur på stan blev det sen. Mysigt med fika med både tjej-och killgänget:) haha, hade supertrevligt:)

Sen alldeles innan vi skulle äta våfflor lyckas jag förstöra min dator.. skulle flytta den lite och råkade ta tag i skärmen och sen blev skärmen alldeles randig.. jag är sån klant.. hoppas sånna där skador täcks av garantin. Antagligen inte..

En förstörd dator blev droppen som fick bägaren att rinna över. Ingenting går min väg just nu... orkar inte vara ledsen och må skit... Jag blir lite nervös av att jag ska flyga på lördag, med min tur lär väl planet störta.

Kvällen blev bra ändå, våfflor och bowling med dom bästa, vi skålade för oss själva för vi är så bra:) Alla är så snälla och underbara, jag är världens rikaste med sånna bra vänner! Det var Slyn Sandra, Kåta Maria, Stekar Dan, Fylle Anders, Ljugar Gustav, Heliga Märta, Disco Lotta och Da vinci som gick och bowlade, det gick sämst för mig, men det hade jag nästan förväntat mig:P Ikväll kommer dom fram igen, då det blir party för hela slanten;)


Det ska bli härligt att åka till Berlin. Det kommer bli grymt, det vet jag. Kan ju inte bli annat när vi tre är i farten!

Förresten har jag de bästa föräldrarna!

Nu är det duschen som gäller!

Blandning av bilder


Vildfaksen

Vackraste katterna!

Middagen hos Tove, torsdagen som spårade..

Ja, som sagt...

Syster med hennes snygga modeller:)

Bror och mamma efter modevisningen!

Kärlek!

Ny vecka!

Jag önskar jag hade lika mycket energi som det låter med den där rubriken. Jag skulle vilja tänka, yes ny vecka, nya tag, mitt nya liv ska börja bla bla bla... som det alltid låter.. Men känslan inför den här veckan är mest en enda stor SUCK!

I helgen som var, var jag i tibro hemma hos Tove och hennes föräldrar. En underbar helg, behövde verkligen åka iväg på lite rehab och slippa karlstad. Vi åt gott och alldeles för mycket, läste, gick promenader, gjorde lite trädgårdsarbete och gjorde en insats för bettan och tvättade henne både in-och utvändigt! Hade inte kunnat blivit en bättre helg, det tackar jag Tove för!

På söndagen när jag kom tillbaks till karlstad kom även verkligheten tillbaks med en riktigt käftsmäll... en tung kväll och idag har det inte heller varit lätt.. jag känner mig så fruktansvärt tråkig och sur, men jag har inte ork och energi till att låtsas vara glad, har fullt sjå med att  hålla ihop mig själv och inte bryta ihop bland allt folk. Jag vet att man inte behöver ursäkta sig för att sörja sin morfar.. men min hjärna vill gärna packa ihop allt jobbigt och lägga det längst in i hjärnan så det glöms bort en stund.. för det är ju så mycket roligare att vara glad... Men av erfarenhet vet jag att det där jobbiga har en tendens att krypa fram när man minst anar det och då blir smällen 100 gånger värre... Så den här gången väljer jag att bryta ihop..

Ibland känns det som att det dåliga aldrig ska ta slut, lagomt tills man återhämtat sig från det ena och tänkt tanken att man mår bra dyker nästa skit upp..

Men jag är inte bara ledsen om dagarna, jag har underbara människor runt mig som lyser upp min vardag=)

Jag har även fått låna Buster, med honom bredvid sig sover man som en prinsessa.

Ja som sagt, nu bryter vi ihop och kommer igen!


Sovgott Morfar


Nu har du somnat in


Det känns konstigt


Du lämnar efter dig en tomhet


Jag har varit bitter och ledsen många gånger


Men du var min morfar!


Det är ditt skratt och din humor jag kommer sakna och minnas!


Sovgott!



Underbara Söndag!!!

Vaknade upp imorse och mådde inte alltför dåligt, gick ner till Tove för att se Twilight (för 4e eller 5e gången). Blev som vanligt kär i Edward..;) Nu ska jag börja läsa 3e boken i serien.. ! Åt glass, gott när man har en ond hals!

Solen skiner, underbart väder, jag och Linnéa satt ute en lång stund och bara myste i solen. Hon är världens bästa människa också, om jag inte nämnt det tidigare. Jag mår så bra efter jag pratat med henne för hon är så klok.





Jag mår så bra just nu! Jag har så mycket att se framemot och jag tänker ha så fruktansvärt roligt :)


Ska snart ut och ta en promenad, måste passa på när det är fint väder... Efter bara en liten stund ute i solen så har mina jäkla fräknar tittat fram... åååhhh ;)


Det är bandy på tvn... vilka minnen det framkallar...!


Tack!

Efter tentan..

Nu är tentan gjord och det känns väldigt skönt. Jag hoppas att det gick bra, kan verkligen ha gått hur som helst.. Tack och lov för pluggspurten vi gjorde kvällen innan:)

I onsdags var vi och såg en jättebra musikal, rocky horror show! Så grymt bra! Verkligen värd att se:) Sen bar det iväg till viktor för att kika på fotboll, men tekniken var inte riktigt med oss.. men det var trevligt ändå..

I torsdag blev det fest, hade jätteroligt hela kvällen!! Förfest hos mig, lika roligt som vanligt, Kul på ankan, mat på burger king, snöbollskrig, snöänglar och en efterfest hos mig! Somnade glad och nöjd!

Fredagen finns det egentligen inte så mycket att skriva om.. vi sov.. hela dagen.. 4 pers i Toves säng. Mysigt:) Klev upp och gick ur lägenheten första gången lite innan åtta på kvällen, vi var tvungen att  gå till affären och köpa grönsaker och dipp. Sen hem igen och tittade på tv, somnade och vaknade runt 23.30 då jag gick hem till mig för att sova för natten. Hade inga problem att somna så jag vaknade utvilad och pigg imorse:) Tror jag behövde sova ikapp lite!

Ikväll blir det 25-års kalas och sen utgång! Ska bli roligt!

Nu längtar jag hem lite också, ska bli skönt att komma hem till påsk:)

Nä nu ska jag läsa lite!

Tentaplugg!

Det är lite väl sent att börja tentaplugga seriöst 4 dagar innan tentan.. Så fruktansvärt dåligt av mig.. men nu får man köra på desto hårdare ist! Idag har jag för första gången suttit i min lägenhet och pluggat, helt själv i 1 1/2 timme! Det är rekord, har aldrig haft tålamod och suttit så länge i min lägenhet förut.. Jag kanske börjar bli seriös?! Just ja, bara 4 dagar kvar.. nej, tänkte väl det.. Men jag är nöjd med dagen såhär långt iaf! 12.30 är det lunch hos Tove.

Gårdagen avslutades på bästa möjliga sätt. Träning, dusch, mat och myskväll med Linnéa! Vad mer kan man begära?!=) Linnéa hon vet hur man ska handskas med en förvirrad Elaine.

Ja förvirrad kan man säga att jag var igår, på föreläsningen går vi igenom en massa övningar, jag sitter och antecknar det som står på tavlan.. har skrivit en massa tal då jag tittar ner på blocket och blir lite fundersam när jag skrivit: 4x5=320, 8x5=250, 3x2=230.... Ja så blir det när huvudet inte riktigt hänger med..

Idag känns allt så bra! Skönt att jag hade myskväll när dom andra var ute på galej, hade aldrig orkat med det. En myskväll var perfekt! Jag saknar myskvällar nåt oerhört!

Trots att jag ska sitta och plugga hela dagen så känns det bra! :) Ikväll får man faktiskt ta en paus..

Ja som sagt, snart tenta... dags att sätta sig...

Tung dag..


Det finns så mycket skit som jag har tryckt undan i så många år.. De flesta inte jätteallvarliga saker men en massa "små"saker.. många bäckar små..eller nåt.. jag har aldrig varit nån som bearbetar saker heller.. och ibland utan nån som helst anledning slår det till, allt på samma gång, ett slag rakt i magen.. idag slog det till med full kraft. Jag har ingen som helst anledning till att må dåligt idag, jag borde vara lika glad som vanligt kan jag tycka.. men icke..


Jag tackar ännu en gång att jag har de underbaraste vännerna!

Jag tänker göra allt för att den här dagen ska avslutas på ett bra sätt!

Nostalgi..

Idag har vi pluggat, var i skolan lite efter 8, bra jobbat av oss tycker jag.. sen på föreläsningen vid 13 insåg jag att jag inte alls fattar så mycket som jag hade hoppats på.. men men.. är ju en vecka kvar.. och att börja plugga i tid har aldrig varit min grej..

När jag för några veckor sen när jag gjorde Linnéas födelsedagspresent kom jag över några gamla godingar ;)

Haha, vet att det inte är världens vackraste bilder, men det bjuder jag på:)























Åh vad glad jag blir :) 


Ikväll blir det bio, Män som hatar kvinnor. Jag hoppas verkligen att den är bra.. för böckerna är jättebra! Roligt att vi blir ett helt gäng!

Vi har verkligen spårat ur, men jag tycker att vi har sjukt roligt.. :)

En liten bakis söndag

Imorse var det vasaloppet som gällde, jag och tove låg och tittade och sov om vartannat..

Gårdagskvällen var väldigt rolig.. hände vissa incidenter på förfesten som drog ner partystämningen en aning. Men det är ju tur att vi är så sjukt bra på att festa så det gjorde inte så mycket :) Röjde inne på red room sen blev det baguette på sjöqvisten och lite cola på bk :)

Idag borde jag plugga, eller jag ska. Ska bara ta en liten promenad bort till Louise och hämta grejer från igår.. kanske möjligtvis slinker det ner en bit tårta eller semla:)

Min sambo är borta den här helgen också, sjukt vad tomt det blir... Men jag hoppas hon har det bra på sin minisemester i huvudstaden!

Nu ska vi kila...
RSS 2.0