Nej..

Nej, fan... Det här är inte bra...

en torsdag..

Sov väldigt skönt inatt, ibland så känns sängen extra skön, det gjorde den inatt! Klev upp och följde med Andrea på bilprovningen. Gick bra. Sen blev det en god thai-buffé till lunch och lite shopping.

Nu sitter jag här i en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag. Det blir lätt så när jag ska packa, fram med allt samtidigt. Har faktiskt gjort en seriös packlista för första gången i mitt liv. Det är bara det att jag glömmer att titta på den när jag väl packar, men kan ju vara bra att checka av med den.. Varje människa med minsta lilla organisationssinne skulle bli galen på mig:) Men jag kör på min stil, har den funkat i 24 (!) år kommer den nog funka i 24 till.. Kommer nog ha väldigt stor packning med mig till Åre, åh vad de ska bli roligt!!!=)

Igår hade jag världens myskväll! Först middag och vin med Linnéa och sen kex och ostkväll med Linnéa, Andrea och Tove! MMmm...:)

Nä nu vill jag att det ska bli lördag så jag får åka till Åre:)

En snöig tisdag..

Det snöar ute:) Underbart, det är inget man är bortskämd med härborta i Karlstad! 

Helgen som var har varit underbar, har nog inte slappat så mycket sen semestern i somras:)

I fredags blev det afterwork, hade jätteroligt, jag och Tove satt och rockade loss! Efter gratis mat och en massa cider så blev det Koriander. Mysigt och trevligt! Sen tyckte vi det var dags att öka tempot så vi skulle iväg på en fest, men vi kom inte riktigt så långt.  Hem till Carl, där det blev mat, sprit och frågesport! Det var roligt det med:) När frågesporten var slut var spriten likaså, förstod inte riktigt hur det gick till..;) Hur gick det till Andrea?:)

Lördagen och söndagen spenderades i diverse soffor och sängar med skidåkning, skidskytte, slalom och bandy-VM, kan ju inte bli bättre! Var på kalas hos Louise i söndags, mycket gott och väldigt trevligt sällskap. Jag gick som Linnéas respektive, tyckte vi passade in väldigt bra bland alla par, haha!=)

Nu har en ny termin börjat, känns helt okej, ska bli en rolig termin det här!

Igår var Jag, Andrea och Linnéa på ikea, så mysigt!! Tack för en trevlig dag! Köpte ett nattduksbord också!

Nä nu ska jag dra på mig täckbyxorna och skidjackan för nu ska jag ut och promenera med Tove!

Semlor och ledighet!

För första gången på evigheters evigheter hade jag imorse sovmorgon, sov till över 10! Yeey! Nu är jag utvilad och laddad som aldrig förr! Ska äta frukost och kolla på skidor på tvn, underbar start på dagen:) Sen blir det diskning, städning och duschning! Stan en sväng med Tove, Mathilda o Linnéa. Fönstershopping som gäller för mig, men det blir trevligt:)

Sedan är planen för dagen att vi ska bege oss till bmb och afterworken, äntligen är den igång igen! Sen får vi se vad kvällen bjuder på, blir nog några glas vin på koriander med dom underbara!

Det känns så underbart att två tentor och caset är gjorda! Var väldigt längesen jag hade en ledighet på 3 dagar utan ångest över att behöva plugga!

Igår firade vi ledigheten med att baka semlor, jag, Tove och Mathilda! Blev väldigt gott, även om det blev väldigt mastigt.. Jag är tydligen sämst på att baka också.. Trodde åtminstone jag skulle klara av att knåda ihop en deg, men icke! Proffset Mathilda visade hur man skulle göra och jag försökte så gott jag kunde.. blev helt okej iaf när jag väl lärt mig tekniken.. Jag blandade iofs mandelmassasmeten, den lyckades jag med iaf! haha vilken rolig kväll!
 


Efter det var en långpromenad med Linnéa verklgen välbehövlig! Tack för att du står ut med mitt ständiga tjat om saker och ting..:)

Eftersom varken jag eller Tove kände för att vara ensamma så låg vi hela kvällen och kollade på sunes jul, haha vad roligt! Pappa Rudolf är ju klockren!

Ja det var allt för nu! Vad jag älskar mitt liv just idag:)

Tentaplugg..

Sedan i lördags har min vardag varit extremt tråkig, eller jag och Andrea har skrattat ganska mycket mitt i allt plugg, vi diskuterar ganska sjuka saker kl 01 mitt i natten:) Ska bli skönt imorgon när allt tentaplugg är över för en vecka eller två.Men det är iaf  härligt att vara tillbaka i Karlstad och vardagen, jag är laddad för ett nytt år och en ny termin!

Nu har Jag och Andrea en paus i pluggandet, ligger proppmätt i hennes underbart sköna soffa, jag vill också ha en stor soffa!

Nä nu orkar jag inte mer..

Önska mig lycka till!

"vi har det bra, vi här bak i bilen..."

Nu är det inte långt kvar tills vi är framme i karlstad! Bilresan har gått bra, även om vi sitter som packade sillar. Bilen är verkligen överpackad, hur mycket saker kan man samla på sig på 3 veckor egentligen??:) Vi har pluggat lite iaf... även om det varit extremt lite... sovit har vi däremot gjort lite mer:)

Har nyss ätit i molkom, ingen hit direkt.. usch! Men mätta blev vi iaf!

Nu väntar tentaplugg dygnet runt för min del... hur jag ska hitta motivation till det vet jag verkligen inte.. men men...

Skulle behöva lite massage efter att ha suttit i bilen i 5 timmar, nån frivillig??:) nehe...

tack o hej!

Nya året!

Ja då var det 2009, herregud vad tiden går fort!


Nyår firades i Karlstrand hos Linnéa! Underbar dag/kväll! Vi hade snowracertävling, grillade hamburgare, spelade spel i underställ, duschade, åt trerätters middag, sköt raketer vid tolvslaget, sjöng singstar och festade hela natten! Vissa gick ut hårdare än andra:)

                 

Det blev ganska många skadade där under snowracer-tävlingen, det var tur att räddningstjänsten var där;) Måste ju även tillägga att jag vann tävlingen:) Det var värt att få ryggen ihoptryckt och ont i nacken.. vad gör man inte för att vinna:) 

Här kommer även några bilder från julafton

        


Jag blir så less på mig själv, jag är fruktansvärt sämst på att plugga. Eller när jag väl pluggar fattar jag väl hyffsat men jag sätter mig aldrig med skiten.. Aaahhh.. Bara tre dagar kvar till tenta och jag kan ingenting..

Det här året kommer bli ett grymt år!!! Jag tänker leva livet och sluta bry mig vad alla tycker. Jag tänker bara göra saker som jag vill och sluta ta så allvarligt på saker och ting. Nu jäklar är det min tur att vara lycklig! Jag ska gå kurs hos Cine om hur man lever livet:)

På tisdag bär det av till Karlstad, underbart ska det bli!! Även om jag behövt flera veckor till hemma för att ha hunnit med allt och alla men jag längtar efter min underbara lilla lägenhet där det är bara jag som bestämmer:)

Nu får det vara nog med skitstövlar..
RSS 2.0