Lycklig!

Just nu mår jag så otroligt bra! Skitsamma om jag mår skit på måndag. Jag har iaf haft en underbar helg hemma, hemma i lilla Vålsjö!

Idag har vi åkt skoter hela dagen, så roligt!! Var längesen jag skrattade så mycket! :D Tack ni underbara skoter killar:)

Igår var det familjemiddag i vålsjö, underbar kväll:)

Allt är så himla underbart just nu.. Det gäller att leva i nuet så jag tänker vara glad, precis nu:)

 

Tänk att en person kan göra så mycket!

Tack för att du är så bra!

Underbart Väder!

Man blir så glad när solen tittar fram! Nu är det bara-7 ute och strålande sol, ska snart gå ut på en långpromenad. Behöver verkligen rensa tankarna och då är promenader väldigt bra! Hemma är det - 30, inte alls lika skönt!

Det måste bara väldigt tråkigt att följa den här bloggen (ni är några få tappra) eftersom jag aldrig uppdaterar och när jag väl skriver är jag på dåligt humör. Det är oftast när jag är arg, ledsen eller nåt annat negativt som jag får lust att skriva här.. Konstigt.. Ska försöka bli lite bättre..


Jag längtar hem jättemycket! Säkert mest bara för att jag vet att det dröjer länge innan jag kommer få möjlighet till det :( Så ni som jag vill träffa, ni är alltid välkomna ner till Karlstad! :)


OS är ju ett fantastiskt påhitt, jag älskar det! Har ärvt min pappas intresse för all möjlig sport! Men det tar nästan knäcken på en, man får ju aldrig sova :P

Världens bästa Vilden vann sitt första lopp för säsongen i söndags! Lekande lätt också, behövde inte ens rycka huvan. Riktigt bra form verkar han vara i! Jag vill också se loppen live, men får nöja mig med liven på atg.se :)

Nä nu ska jag ut i solen, borde plugga lite men som vanligt har jag ingen motivation till det. Ibland undrar jag om det verkligen är det här jag ska göra?! Aja det får väl framtiden visa..


Vackraste platsen på jorden, Vålsjö:)

"Ingenting är försent för det här livet.."

Ovanstående citat är från Linnéa när vi diskuterade om det skulle bli försent för henne att följa med och handla.. underbara människa!

Har verkligen inte haft tid för att uppdatera här.. Har inte haft nån lust heller för den delen..

Det känns som att jag inte hunnit med nånting!

Jag har gjort en statistiktenta och klarat den! Check! Jäkligt skönt med tanke på att nu kanske jag får åka till florida nästa vårtermin:)

Jag har även hunnit med en rolig nollningsvecka, börjat en sjukt jobbig kurs, åkt skidor i underbara Åre och firat min 25-års dag. Nu är jag tillbaks till verkligheten och har plugg så att jag vill kräkas på allt! Men lugn, det ska jag inte göra..

Var på en föreläsning av Stefan Holm igår, han pratade om motivation. Vilken människa! Riktigt glad att jag gick på den föreläsningen!

Jag fick en massa fint i födelsdagspresent också, tack alla ni söta!:)


Nu är det fredagsmyyys...

Kom hit!
RSS 2.0