Massage

Nyss hemkommen från massage, fortfarande lite yr och vimmelkantig.. Det var iaf extremt välbehövligt och vissa stunder riktigt skönt. I julklapp önskar jag mig en massage i veckan i ett helt år, bara så att ni vet;)

Nu är dom andra på faddermöte, det går nog bra det där:)

Igår blev det pepparkakshusbak, kommer bli ett helt landskap härhemma, Linnéa ansvarade för huvudbyggnaden, Johanna tog stallen och jag styrde upp ett utedass och en hundkoja med tillhörande hund. Än sålänge är bara skisser ritade och delarna gjorda, återstår att sätta ihop och dekorera skiten, men det ska nog bli fint det där:)

Har även lyckats med att baka lite bröd:)

Nu ska jag ta och göra lite vettigt!

Lördag?

Jag har inte riktigt koll på vad det är för dag idag, har nog typ söndag idag.

Det var underbart att få hushållet fulltaligt igen!

Tog vaccinet i torsdag, det resulterade i en natt på badrumsgolvet med feberfrossa och illamående, tur att vi har golvvärme;)

Innan den underbara natten blev det fest och Ankan, hade jättekul tills vaccinet slog till på Julia, tur att vi har så nära hem:)

Fredagen bestod av att göra så lite som möjligt, fortfarande feber. Alldeles försent kravlade jag mig ur sängen och in i duschen för att försöka framkalla lite energi till att orka med en barrunda. Hade skitit i den om det inte hade varit för att jag redan betalat den, snål student:) Jag hade en jätterolig kväll! Dock orkade jag inte till stängning, hem till lägenheten kändes mycket mer lockande än ett trångt dansgolv när febertoppen slog till.

Sovit som en stock hela natten, hörde ingenting tydligen:)

Nu har jag iaf lyckats fått i mig frukost, sombosarna är ute på vift, den ena i sthlm och den andra ute med en massa hästar.

Planerna för dagen är en aningen oklara, vet inte alls vad jag har lust med. Det återstår att se:)

Nu spöregnar det ute också, typiskt, jag som precis hade tänkt att gå ut och få lite frisk luft... ;)

 

Idag är det ingen vanlig dag..!

Idag är det dagen då Linnéa kommer hem:)

 

    

    

    


:)


Nu ska jag pallra mig iväg till gymmet innan det bär av till stationen för Välkomnandet:)

En riktigt slö söndag

Har legat i sängen och kollat på Scrubs hela dagen idag, sovit middag ett antal gånger också.. Så skönt och välbehövligt!! Så alltså har jag inte gjort nåt vettigt alls, men det gör inget:)

Nu ska jag iväg och vara lite duktig iaf, ska förbereda inför ett seminarium som vi har imorgon!

Sol i en dag, det var allt vi fick, väldigt snålt tycker jag!

Världens mysigaste dag igår! Tack!

Priset går till Elaine

Jag måste verkligen vara världsbäst på att göra mig själv ledsen! Jag vet innan att om jag gör såhär så kommer jag bli ledsen, vilket jag också alltid blir. Men ibland så om man man tex tittar på en bild som man blir ledsen av tillräckligt många gånger så efter ett tag blir man ju lite mindre ledsen. Man blir lite mer härdad. Nån som fattar vad jag försöker säga?!

Men i den här situationen vet jag inte riktigt om det är nån bra idé att utsätta sig för det igen och igen.. Ibland känns det som att det aldrig kommer gå över, även om jag vet det, eller vet och vet men om jag tänker på det med lite sunt förnuft så kommer det gå över..

Jag vet inte riktigt vad det här blev för svacka....

Kalla mig patetisk eller vad ni vill men jag orkar inte ens bry mig...

Nu är det sol ute och jag tänker gå ut och få lite solenergi och bli på bättre humör!

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra...."

Mysfredag!

Fredagar måste vara den vanligaste mysdagen på hela veckan, då man riktigt kan njuta av att man har en lång helg framför sig. Nu är det ju såhär att jag pluggar och då är man alltid ledig eller aldrig ledig, lite beroende på hur man ser på saken.. Själv tycker jag det är skönt när man har pluggat och gjort vettiga saker på vardagarna så man kan känna sig ledig när helgen väl kommer.

Jag har nu fixat med datorn så ifall den skulle kollapsa skulle inget värdefullt försvinna. Lite vemodigt att gå igenom att saker som finns sparade på en dator, tusen bilder och tusen minnen.

Det är typiskt att mitt underbara mobila bredband inte vill fungera på den nya datorn.. Jag tror faktiskt inte att det är jag som är för oteknisk, jag tror att det är bredbandet det är fel på...

Idag känns det bra, riktigt bra, trots att allt inte är perfekt. Man kan inte alltid ha så höga krav.

Ikväll har jag och johanna ätit hemmagjord pizza, fantastisk god om jag får säga det själv, jag är verkligen bra på att stå i köket, oavsett vad ni andra tycker;)

Var iväg och tränade idag, skönt, imorgon blir det spinning och core och sen friluftsliv!


Såhär ska en riktig vinter se ut:)

fixardag!

Jag sov till 10.30 imorse, måste vara nåt slags rekord den här hösten. 11 timmars sömn, det behövdes antagligen. Idag har jag diskat, städat, tvättat och allmänt bara pysslat runt i lägenheten. Har t.o.m. satt upp en adventsstjärna i fönstret, trots att det är emot mina principer att börja med jultjaffs så tidigt.. men man måste ju få lite mys och ljus såhär i det trista höstrusket! Karlstad har i hela november haft EN soltimme, EN enda liten skittimme! Inte konstigt att man känner sig deppig. Solen i Karlstad, HA vilket skämt!

Har iaf varit underbart att ha varit ledig idag! Det enda jag inte har gjort som jag borde är att träna, men en promenad i regnrusket fick duga. Dessutom tränade jag nästan 2 timmar igår, ett mördarpass med Carro:) Så idag känns det i magen, underbart:)

Min dator håller på att lägga av... och jag vill inte riktigt.. om jag har tur startar den på 3e försöket och tar då ca 1 timme på sig... snälla, häng med lite till:)

Hur kan jag få ont i magen av älgfärsbiffar och spaghetti och körsbärstomater? Det är ju helt ologiskt, det är inget starkt, inte för fett, inte för mycket fibrer, ingen kolsyra, inget kaffe och jag hade definitivt inte i några tuggummin.. Jag blir snart galen på det här!

Nu ska jag bränna ner bilder och annat viktigt innan allt försvinner!

Måndag

I torsdags åkte jag hem, har haft det jättebra hemma! Jag har bara myst en massa med alla goingar! Fått håret fixat, röjt träd, rustat upp en lada, lastat skotrar, lekt med Moa, haft familijemiddag på condis, kikat på hockey, myst med syster, lunchat med Elin, hängt hos fammen, rullat hår, haft myskväll med Maria... :) En himla bra helg! Det var inte alls många som visste att jag skulle hem, så skönt att bara åka hem och bara vara, även om jag gjort en massa så kändes helgen aldrig stressig som den brukar kunna göra..

Idag har vi haft muntlig redovisning och efter det har vi suttit med ett nytt case.

Jag är så trött

Jag borde träna men orkar inte

Jag borde plugga men orkar inte

Jag borde diska men orkar inte

Ja ni fattar...

Jag fryser också, hela tiden...

Lägenheten är alldeles tom och tråkig nu när sombosarna är bortresta, Linnéa befinner sig i Florida och Johanna i Italien. Jag hatar att bo själv har jag märkt... Man blir ju alldeles deprimerad av det.. Nej tacka vet jag kollektivet:) Iaf vårat för vi är så bra:)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ut min bok, det orkar jag iaf!

9 November

Idag har vi gjort klart vårat statistik case, skönt när man lämnat in det och inte kan göra nåt mer åt det. Jag vet att jag inte varit jättedelaktig exakt hela tiden, men har haft saker inbokat på välidgt dåliga tider, men jag hoppas mina kompanjoner inte hatar mig för det:)

I Helgen blev det fest, vi började med inställningen "Vi kör en ganska lugn kväll ikväll" sen slutar det med att vi svepte i oss jäger i köket, bra tänkt där.. eller..?! Hade iaf en rolig kväll, de senaste gångerna vi haft fest har det slutat med hemmafest, det är för att vi trivs så bra härhemma, vem behöver krogen?

Och eftersom jag inte varit ute på krogen så har jag sparat mycket pengar, pengar som jag nu lagt på massage. Även om det gjorde sjukt ont så var det värt varenda krona, bokat en ny tid i slutet av November. Helt fantastiskt vad mycket muskelknutar jag har. Fick göra en rörlighets test med nacken, först kände han på ryggen när jag stod upp, vid skulderbladen hade jag två stycken knutar. Han frågade om jag hade begränsad rörlighet i nacken, nej svarade jag för det tycker inte jag att jag har, jag fick vrida huvudet åt både höger och vänster, sen efter massagen fick jag göra likadant. Hade fått nästan 20% mer rörlighet efter han tryckt ut knutarna. Så lätt som det går nu att röra på huuvudet har det nog aldrig gått:) Imorgon kommer jag väl vara helt död i hela ryggen, men sånt får man ta:)

Promenad med Carro, alltid lika trevligt:)

Kanske kanske att jag åker hem i helgen, håller tummarna:)


Nu väntar jag bara på dessa godingar!



Borde komma med posten vilken dag som helst:)

http://www.svartpistclothing.se/

Nu när jag har lite tid innan two and a half men slänger jag in lite diverse bilder


Friluftsliv med familjen


Halloweenfest, Jag och Tove som psyk-vampyrer:)


Winnerbäck!


Karlstad!


Kvällspromenad!

Det var det allt för nu..

dåligt humör

Jag är på så fruktansvärt dåligt humör idag, av ingen som helst anledning... aja det är bara att hoppas det är bättre imorgon. Nu på eftermiddagen har jag försökt vara så lite social som det är möjligt.. svårt att utesluta det sociala helt när man bor med två till men jag har iaf försökt för att minska risken att vara otrevlig mot dom som inte förtjänar det, det är ingen i min närhet som förtjänar att ha med en sån otrevligt människa att göra. Men idag har bara varit en sån dag, morgondagen blir bättre!

Jag har passat på att lagat en rabarberpaj. Tror det är en av de första pajerna i mitt liv som jag gjort helt själv, det där med att stå i köket har aldrig varit min grej, men talang det har jag minsann för oj så god den blev:)

Sen har jag även lekt vaktmästare och tätat dörrar och fönster, det är en kall lägenhet som vi bor i.. Skulle ha behövt 3 paket tätningslister till för att det skulle ha blivit perfekt, men men, lite varmare kanske det blir. Upptäckte också att målade naglar inte är praktiskt när man leker vaktmästare.. Skulle även till att sätta upp linnéas rullgardin men vi gav upp ganska omgående.. inte för att det var för svårt utan för att vi helt enkelt inte orkade:)

Igår var vi på winnerbäck, jag är såld:) Grym konsert, grym röst, grym artist!:)

Skulle ha tränat idag, men hade varken lust eller ork, tar igen det en annan dag..

Imorgon blir det grupparbete i statistik, yeeah vad kul...

Men jag tror det blir en bra helg;)

Nystart!

Ja nu har vi börjat en ny kurs, höken är nu ett minneblott.. (åtminstone i 3 veckor tills vi får reda på det usla resultatet) Kursen som gäller nu är statistik, det är än så länge roligare än vad det låter och jag är för första gången ganska laddad inför en kurs. Sen vet man inte hur länge det kommer hålla i sig men ändå ett framsteg när det gäller mig.


Efter tenta så kommet tentafest, hade sjukt kul både torsdag och lördag! Och trevligt i fredags:)

Träningen går bra nu, man fungerar så mycket bättre när man får vara frisk och kan träna regelbundet! Men jag undrar verkligen om jag blir mer tränad, känns som att jag bara blir fetare...

Familjen lekte friluftsliv i lördags, himla mysigt och nåt jag kan rekomendera alla famljer. Blev en ganska lång promenad, korvgrillning och sen det bästa; BASTU:) Underbart när man var alldeles frusen! Detta ska vi göra fler gånger!

The family:






Ikväll blir det Winnerbäck! Har aldrig riktigt lyssnat på hans musik, bara lite ofrivilligt de senaste åren när de flesta i min närhet har avgudat honom. Men ikväll kanske är det min tur att bli frälst av hans musik, det återstår att se:) Ska bli riktigt kul iaf! Konsert är lite lite våran grej tror jag;)

Nu blir det lite middag innan det blir Harrys och Lars!

RSS 2.0