1a advent

Jag har jobbat i hönshuset i 3 veckor nu, påbörjar min 4e imorgon. Det här med att veckopendla är sådär. Ingenting bli gjort härhemma, för när man väl är hemma finns inte riktigt orken. Men idag fanns det lite kraft, fram kom adventsstjärnor och adventsljusstakar.

Och just ja, vi vann budgivningen på huset, så inom kort är vi husägare :) Planen är att vara inflyttad innan jul, vi får väl se hur vi hinner. Marcus tror att det går racersnabbt att flytta, det tror inte jag. Det är tydligt vem som är optimisten i förhållandet. Huset är iaf underbart, det är ingen idé att jag försöker beskriva det för jag skulle aldrig kunna göra det rättvisa. Men det blir nog bra det där :)

Reportaget som gjordes om Marcus i våras har blivit bästa reportage på nån tidningsgala för landets alla gratistidningar. 

Bästa Reportage – Politik, samhälle, näringsliv
Ljusdals Tidning med "Vägen tillbaka - Marcus Ahlströms osannolika comeback"
Juryns motivering:
”Ett tungt ämne som hanteras med en lätt penna och ett fantastiskt bildmaterial. Ett lysande exempel på hur text, bild och presentation kan arbeta tillsammans för att förstärka varandra”


Frasse och Thomas gjorde ett grymt bra reportage! Här kommer länken för den som vill läsa:
http://iqpager.quid.se/iqpager.aspx?currentUserRepositiory=User922404800&language=sv&pagerid=3529

Idag kom snön, och med den började snöskottningen. Jag har börjat hata snön på ett sätt jag aldrig gjort förut och det är Marcus fel. Så fort det börjar snöa måste ju han iväg och jobba, oavsett vad vi har för planer. Så snälla snö, denna vinter kan du väl bara komma på vardagar mellan kl 7-16? Snälla?! Tack!

Igår var vi på 30 årskalas, Håkke fyllde gammalt och det firades! Rolig kväll med mycket skratt!



Ensamvarg

Jag är trött efter en veckas jobb i hönshuset. Har aldrig jobbat så mycket med kroppen, jag har byggt hur mycket som helst! Är totalt mörbultat, härligt:)

Istället för att vara på en trevligt förfest och sedan gå ut och röja sitter jag hemma själv i soffan. Jag orkar inte. Det är helt självvalt och jag tycker det är rätt skönt att vara själv hemma en lördagkväll. Hade det varit för några år sedan hade jag fått megaångest över att sitta hemma en lördag. Jag önskar jag hade orkat festa ikväll, jag hade säkert haft jätteroligt, men jag orkar inte. Jag behöver min egen-tid. Jaja nog om det.

I onsdags och idag har vi varit på visning på vårt drömhus. Det var lika fint och mysigt idag som i onsdags. Nu är det bara att hålla tummarna för att det är bara vi som tycker att det är ett perfekt hus :) Antagligen inte, men hoppas kan man ju!

:)

Ibland är man sådär förbannat lycklig!

RSS 2.0