Idag är ingen bra dag

Idag är det en sån där dag då allt känns skit. Jag vill ingenting, jag vill inte vara i Karlstad, jag vill inte plugga, jag vill inte träffa folk, jag vill som sagt ingenting!

Jag känner mig sur, ful, fet och dålig.

Det är nog dags att gå och lägga sig och hoppas det gått över tills imorgon.

Blandade bilder

Rensade kameran och hittade lite smått och gott!











Tiden rusar!

Veckorna går fort nu alltså, mycket plugg är det men jag trivs:) Har kommit på mig själv att inte ha nåt att göra när jag kommit hem kl 17 på dagarna den här veckan, är van sen förra veckan då jag varit hemma kl 20 på kvällarna. Jobbigt att behöva bestämma vad man ska göra på sin fritid:P Äntligen börjar allt ordna upp sig i skolan, vi har börjat fått ordning i allt kaos:)

Just nu sitter jag på ett tåg mellan sthlm och gävle. Klarblå himmel, gröna åkrar och träd svischar förbi, vilket vackert land vi bor i! Nu ska jag inte ta och bli för djup och fundersam men just i denna sekund är jag otroligt lugn och harmonisk. Dom stunderna blir fler och fler nu för tiden. Det kanske finns hopp även för min rastlösa själ.

Lilla lilla karlstad

Nu är jag tillbaks! Och Oj vad jag trivs! Det är tufft med C-kurs och samtidigt vara med på nollningen varje dag, man blir en aningens sliten. Men det är sjukt kul. Igår var vi nyktra och var duktiga och jobbade i baren, första och sista gången skulle jag tro:P

Lyssnade nyss på en låt som förut varit sjukt jobbig att lyssna på pga en massa minnen.. men nu så var den nästan som vilken annan låt som helst. Tänk vad tiden och andra människor gör.. suddar ut allt så det blir lite svagare.

Det är jobbigt att inte vara hemma i Järvsö, även om jag gillar Karlstad, så är det inte samma sak, inte samma liv, såklart! Men skulle ju självklart inte vilja vara utan nåt av dem!

Idag har jag ringt och försökt fått tag i ett litet papper som bevisar att jag fått alla vaccinationer som barn. Gick sådär, men alla var extremt trevliga, Först vårdcentralen i järvsö som ringde upp efter jag lämnat mitt nummer, blev vidareskickad till bvc som inte hade telefontid just då, sen ringde jag skolsköterskan, fick veta att jag ringt till fel, ringde till rätt sköterska, fick veta att jag är för gammal så min journal är arkiverad i arkivet. Fick numret till kommunen, ringde dit, blev vidarekopplad till arkivet där dom inte jobbade idag, skulle återkomma imorgon kl 8.. Suck! Jag kommer med största sannolikhet inte vara särskilt pigg imorgon kl 8. Men inte så mycket att gnälla över, vill ju komma iväg till USA:)

Har även läst i den underbara boken som ska ge mig en massa affärsidéer, snälla ge mig en nu! Eller nej snarare 100 idéer!

Nu ska jag ta tag i livet igen!

RSS 2.0